Morx έγραψε:Ειδα πινακιδα απο Λαρισα σε ενα αυτ/το... που ειναι αυτο το σημειο;
Μου θυμίζει τα ξενοδοχεία/ εφορία που είναι δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Βόλο
Είναι το parking πίσω απ' τη πλατεία Ρ. Φεραίου που είναι το Δημαρχείο και το ΔηΠεΘε.
Έκει είναι το Volos Palace και δίπλα οι εφορίες...
Amen and a-women!

edit : kurwa rotate.
< >
Φτανω σε τυφλη αριστερη στροφη, σε ενα δρομο που αμα συναντηθουν 2 αυτοκινητα θελει συνεση για να περασουν. Οπως εφτανα, εμφανιζεται απο το αντιθετο ρευμα 60κατι μπαρμπας πανω σε παπι στριβοντας δεξια (οπως ερχεται εκεινος) στη στροφη (δηλαδη για να περασουμε διπλα-διπλα μεταξυ μας, εντος της στροφης).
Τραβοντας 4-5 κλαδια δεντρων, δεμενα με σκοινι απο το παπι και σερναμενα στην ασφαλτο. Τα οποια φυσικα λογω εκρεμμους, "απλωθηκαν" στο δικο μου ρευμα οπως εστριβε ο τυπος.
Η |λογοκρισία| ειναι οτι σταματησα. Επρεπε να συνεχισω, να πατησω το σκοινι και να γινει αγκυρα...
cabala10 έγραψε:
Νεα Σμυρναρα ρε!!!!
Οτι και να κανει ο Δημαρχος για την πλατεια, ολα καταντανε "θεσεις σταθμευσης"....
Μπατσους καλεσες;;;;;
Εγω συνηθως σε τετοιου ειδους ζωα, παιρνω αμεσως τηλ

Θα έκανε τον οδηγό να κοκκινίσει από ντροπή;
πας ενα 2ημερο μεχρι γονεις να αραξεις να ξελαμπικαρει λιγο το μυαλο, γυρνας με τα νευρα τσαταλια. Πειραιας - Σαρωνιδα - Πειραιας. Το ΤΙ |λογοκρισία| ειδα, δεν περιγραφεται. δεν μιλαμε για τους 10 |λογοκρισία| που δημιουργουν κινηση σε αδειο δρομο. Δεν μιλαμε για αυτους που συνειδητα εκαναν καφριλικια. Το τι αγνοια σε βασικα κομματια αυτης της δραστηριοτητας που λεγεται οδηγηση, το τι ηλιθιοτητα εζησα, δεν περιγραφεται.
(σημερα)
Μηχανακιας με Vstrom ή Varadero να το παιζει chicken εχοντας μπει ολος στο ρευμα μου και ανεβαινονας Α-ΝΕ-ΤΟΣ. Φανταστειτε ποιος κερδισε...
12χρονο με ποδηλατο, αποφασιζει να φυγει απο το ρευμα του που πηγαινε κανονικα και ερχοταν απο απεναντι μου και να μπει στο δικο μου, φωναζοντας "γκααααα, γκααααα" (υποθετω εκανε μιμηση διχρονου motogp) και κατι αλλα περιεργα, προσπαθωντας τελικα να περασει απο δεξια μου αναμεσα απο μενα και το πεζοδρομιο στα δεξια μου. πρεπει να κατουρηθηκε απο το φοβο του.