Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#682291 Και τα δύο αυτοκίνητα είναι σουπερ...
Αλλά η slk είναι πιο ερωτεύσιμη...
Καλοβολτα και τα δύο..

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#682320 Ευχαριστώ παιδιά !

Η Slk γίνεται 20 χρόνων το Μάιο
Έχει 160000 χλμ , τη βρήκα σε αρκετά καλή κατάσταση.
Σε γενικές γραμμές είχε ιδιοκτήτες που την είχαν γκαραζωμένη και σχετικά προσεγμένη .
Πολύ καλή στα λεφτά της .
Παρ´όλα αυτά της έκανα μάζεμα χρειωδών και αχρείαστων άνω των 1300 ευρώ και έπεται γυάλισμα , με σκοπό να επαναφέρω χρώμα.
Δεν γίνεται παλαιά αυτοκίνητα να μην χρειαστούν από λίγα έως πάρα πολλά , όπως χρειάστηκε το ΜR2 μου , προκειμένου να γίνουν αξιοπρεπή και χρησιμοποιήσιμα .

Είναι δυνατή , αλλά όχι σπορ , άνετη και η κρεμαγιέρα με τον ατέρμονα μου αρέσει!! :lipsealed:
Αργή επαναφορά και «κλειδώνει», αλλά της ταιριάζει και συμβάλλει στη Μερσεντίλα.Εξαιρετικός κύκλος στροφής .

Η οροφή κλέβει την παράσταση στα παιδιά , η αεροδυναμική με την οροφή κάτω καλή , αλλά στο MR2 καλύτερη (εντυπωσιακή η προστασία στο Τογιότα ).
Έχει «βαριά» αίσθηση σε πόρτες και πλαίσιο , όποτε δίνει εντύπωση ποιοτικής κατασκευής .
Πολύ καλή σε ταξίδι . Πολύ εύκολη για καθημερινή χρήση .

Κάνει εύκολα ντριφτ με χαμηλές ταχύτητες , λόγω ροπής .Παραπάνω την κόβει το ASR.

Ελπίζω να την τρέξουμε με τον Obelix σε κανένα regularity σαν youngtimer , αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τον έχω αντίπαλο , αν όλα πάνε καλά :lipsealed:

Μου αρέσει πάρα πολύ . :inlove:
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#682343 Εννοείται Θαρασύβουλε!
Μόλις αρχίσουν να αποδίδουν οι εμβολιασμοί , θα ετοιμαστούμε για ωραίες βόλτες !

Βάζω άλλες 3 από την ημέρα που την έφερα σπίτι ( πριν από 1,5 μήνα ) και σταματώ , γιατί καταχράστηκα το τοπικό

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#682347 με γεια το εργαλειο Τσιλης!