- 23 Δεκ 2020, 14:48
Ευχαριστώ παιδιά !
Η Slk γίνεται 20 χρόνων το Μάιο
Έχει 160000 χλμ , τη βρήκα σε αρκετά καλή κατάσταση.
Σε γενικές γραμμές είχε ιδιοκτήτες που την είχαν γκαραζωμένη και σχετικά προσεγμένη .
Πολύ καλή στα λεφτά της .
Παρ´όλα αυτά της έκανα μάζεμα χρειωδών και αχρείαστων άνω των 1300 ευρώ και έπεται γυάλισμα , με σκοπό να επαναφέρω χρώμα.
Δεν γίνεται παλαιά αυτοκίνητα να μην χρειαστούν από λίγα έως πάρα πολλά , όπως χρειάστηκε το ΜR2 μου , προκειμένου να γίνουν αξιοπρεπή και χρησιμοποιήσιμα .
Είναι δυνατή , αλλά όχι σπορ , άνετη και η κρεμαγιέρα με τον ατέρμονα μου αρέσει!!
Αργή επαναφορά και «κλειδώνει», αλλά της ταιριάζει και συμβάλλει στη Μερσεντίλα.Εξαιρετικός κύκλος στροφής .
Η οροφή κλέβει την παράσταση στα παιδιά , η αεροδυναμική με την οροφή κάτω καλή , αλλά στο MR2 καλύτερη (εντυπωσιακή η προστασία στο Τογιότα ).
Έχει «βαριά» αίσθηση σε πόρτες και πλαίσιο , όποτε δίνει εντύπωση ποιοτικής κατασκευής .
Πολύ καλή σε ταξίδι . Πολύ εύκολη για καθημερινή χρήση .
Κάνει εύκολα ντριφτ με χαμηλές ταχύτητες , λόγω ροπής .Παραπάνω την κόβει το ASR.
Ελπίζω να την τρέξουμε με τον Obelix σε κανένα regularity σαν youngtimer , αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τον έχω αντίπαλο , αν όλα πάνε καλά
Μου αρέσει πάρα πολύ .