dimik έγραψε:sknipper έγραψε:Από κοντά είναι πολύ καλύτερο.
+1 ειδικά σε μπλέ
btw η αντιπροσωπεία κάτω από την δουλειά μου έχει γεμίσει 4αρες
-2!!!
Το πέτυχα πάλι σήμερα σε φανάρι και γελούσα μόνος μου με τα χάλια του...
dimik έγραψε:sknipper έγραψε:Από κοντά είναι πολύ καλύτερο.
+1 ειδικά σε μπλέ
btw η αντιπροσωπεία κάτω από την δουλειά μου έχει γεμίσει 4αρες

Μιλάμε για πολύ γκάζι.... από το μηδέν μέχρι τα 80-90 που πιάσαμε ο λαιμός δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει το κεφάλι... Ιδίως στις πιο χαμηλές ταχύτητες (έως κάπου στα 50-60)...
Τι range θα έχει αν οι μπαταρίες αρχίζουν να τα παίζουν σε 10 χρόνια και ποιος θα δώσει ένα σεβαστό % της εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου για να τις αλλάξει;;;;
Με 15Κ παίρνεις εξαιρετικό σούπερ μίνι και πληρώνεις μερικές δεκαετίες βενζίνες...
Μετά από ένα 5νθήμερο σεξ και βίας στη δουλειά σήμερα το απόγευμα λίγο χαλαρώσαμε... λίγο όμως...

markvag έγραψε:Αλλά 40Κ ΜΟΝΟ για το πήγαιν' έλα στη δουλειά;;;;![]()
Scotch έγραψε:markvag έγραψε:Αλλά 40Κ ΜΟΝΟ για το πήγαιν' έλα στη δουλειά;;;;![]()
Προσωπικά είμαι της άποψης ότι εφόσον περνάμε το 95% του οδηγικού μας χρόνου στο πήγαινε-έλα στη δουλειά, αξίζει να ρίξει κανείς εκεί τα χρήματά του. Αντιθέτως, θεωρώ κοροϊδία να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για ένα αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιείς μια στο τόσο...
Για εμένα το συγκεκριμένο αμαξάκι θα ήταν ό,τι πρέπει... αλλά λυπήθηκα τα ~25κ που θα μου στοίχιζε...

(κλαψιαρης κ ετσι)
Scotch έγραψε:Προσωπικά είμαι της άποψης ότι εφόσον περνάμε το 95% του οδηγικού μας χρόνου στο πήγαινε-έλα στη δουλειά, αξίζει να ρίξει κανείς εκεί τα χρήματά του. Αντιθέτως, θεωρώ κοροϊδία να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για ένα αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιείς μια στο τόσο...
Για εμένα το συγκεκριμένο αμαξάκι θα ήταν ό,τι πρέπει... αλλά λυπήθηκα τα ~25κ που θα μου στοίχιζε...
bibendum έγραψε:Στα σοβαρα τωρα οταν εχεις χρηματα για ενα αυτοκινητο αγοραζεις κατι που μπορει να σου καλυψει περισσοτερες απο μια αναγκες. Το συνολο των αναγκων καθως και η προτεραιοτητα που εχει η καθε αναγκη ειναι σχεδον μοναδικα για καθε χρηστη.

224v έγραψε:Μα με 40Κ παιρνει καποιος 2 οχηματα που το ενα ειναι για εκτος πολης και διασκεδαστικη οδηγηση και το αλλο για πολη... αν δε παρει μτχ, τοτε του μενουν και ρεστα...Ή παίρνει ένα αρκετά καλό σε όλα με 30Κ κι έχει κι άλλα 10Κ για να τα φάει σε καύσιμο.
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]