markvag έγραψε:elvet έγραψε:Opel Που υποστρέφει
Τώρα που τους πήρανε οι Γάλλοι θα φτιάξουν κανένα σωστό αμάξι!![]()
![]()
Τώρα που είπες γαλλικά και βλέπω και την υπογραφή σου, η νίτσα κυκλοφορεί κατά Λαγκαδά μεριά, νομίζω οτι τη βλέπω πολύ συχνά
markvag έγραψε:elvet έγραψε:Opel Που υποστρέφει
![]()
elvet έγραψε:markvag έγραψε:elvet έγραψε:Opel Που υποστρέφει
![]()
![]()
Τώρα που είπες γαλλικά και βλέπω και την υπογραφή σου, η νίτσα κυκλοφορεί κατά Λαγκαδά μεριά, νομίζω οτι τη βλέπω πολύ συχνά
Για τη γυναίκα του.

markvag έγραψε:
BTW, πολύ δυνατό μαγαζί, είχα φάει πολύ πριν το πουλήσω κανα 2 φορές και μ' άρεσε και ο τύπος που το έχει.
mousatos έγραψε:και μετά σε βγάζει εδώ:
χάρηκα όταν είδα πολλούς να τη γλυτώνουν με καθόλου ή ελάχιστες ζημιές.
JBT έγραψε:δεν αναιρει το γεγονός ότι η πίστα (γενικότερα) είναι πιο επικίνδυνη από τον δρόμο
panos2171 έγραψε:markvag έγραψε:
BTW, πολύ δυνατό μαγαζί, είχα φάει πολύ πριν το πουλήσω κανα 2 φορές και μ' άρεσε και ο τύπος που το έχει.
Αφού του το πούλησες όμως δεν ξαναπήγες...![]()
![]()
... θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως, το μαγαζί τα σπάει λέμε!

REALZEUS έγραψε:JBT έγραψε:δεν αναιρει το γεγονός ότι η πίστα (γενικότερα) είναι πιο επικίνδυνη από τον δρόμο
Μια σωστή πίστα είναι πολύ ασφαλέστερη από τον δρόμο. Πηγαίνοντας από Θεσσαλονίκη στις Σέρρες, είναι πολύ πιο πιθανό να σκοτωθείς στην διαδρομή, παρά μέσα στο αυτοκινητοδρόμιο. Το Ρινγκ δεν είναι πίστα.
markvag έγραψε:panos2171 έγραψε:markvag έγραψε:
Αφού του το πούλησες όμως δεν ξαναπήγες...![]()
![]()
Έτυχε ρε![]()
... θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως, το μαγαζί τα σπάει λέμε!
JBT έγραψε:REALZEUS έγραψε:JBT έγραψε:δεν αναιρει το γεγονός ότι η πίστα (γενικότερα) είναι πιο επικίνδυνη από τον δρόμο
Μια σωστή πίστα είναι πολύ ασφαλέστερη από τον δρόμο. Πηγαίνοντας από Θεσσαλονίκη στις Σέρρες, είναι πολύ πιο πιθανό να σκοτωθείς στην διαδρομή, παρά μέσα στο αυτοκινητοδρόμιο. Το Ρινγκ δεν είναι πίστα.
Είσαι σίγουρος;
ΕΙΣΑΙ;
elvet έγραψε:Να της πεις να ακολουθεί την κίνηση και να μην την μπλοκάρει
την πάτησες!

H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]