Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#467064 κωδικο πρακτικερ εβαλες Γιαννη?
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#467071 Στο τελευταίο βήμα πριν πατήσεις ολοκλήρωση,κάτω αριστερά γράφει κωδικός έκπτωσης και συμπληρώνεις "praktiker" για να πάρεις 15% έκπτωση.
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Στην Ζωή ή στην Κατερίνα;

Aνδριάνα :whistlink:
Είχα πάρει μέρος στον διαγωνισμό τους για δωρεάν ασφάλιση κλπ πριν λίγο καιρό,δεν κέρδισα αλλά μου έστειλαν ένα κωδικό που δίνει έκπτωση 30€ αρκεί να κάνεις ασφάλιση άνω των 180 ημερών .Τον δοκίμασα ,χωρίς να προχωρήσω όμως στην πληρωμή,και τον δέχεται και με λιγότερες μέρες.Όποιος έχει τέτοιο κωδικό δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει. :shifty: :whistlink: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bill33 έγραψε:
g8777 έγραψε:Στην Ζωή ή στην Κατερίνα;

Aνδριάνα :whistlink:
Είχα πάρει μέρος στον διαγωνισμό τους για δωρεάν ασφάλιση κλπ πριν λίγο καιρό,δεν κέρδισα αλλά μου έστειλαν ένα κωδικό που δίνει έκπτωση 30€ αρκεί να κάνεις ασφάλιση άνω των 180 ημερών .Τον δοκίμασα ,χωρίς να προχωρήσω όμως στην πληρωμή,και τον δέχεται και με λιγότερες μέρες.Όποιος έχει τέτοιο κωδικό δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει. :shifty: :whistlink: :whistlink:

τωρα το λες? :rant:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
g8777 έγραψε:Η φάση είναι το αφεντικό τρελάθηκε.

:shifty: :shifty:

Μια χαρά είναι η Allianz. :whistlink:

τι τιμη σου εδωσε Γιαννη σε σχεση με την Αλιανζ?
στο ΕΒΟ που εβαλα να δω τι τιμη θα δωσει ,δεν ηταν φθηνοι σε σχεση με αυτά που πληρωνω. Περιεργο.
Και το κεφαλαιο για την κλοπη μου εβγαλε πολύ χαμηλο,11.900 ευρω.
Το ποσο αυτό μπορεις να το αλλαξεις και να παρεις προσφορα?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
g8777 έγραψε:Η φάση είναι το αφεντικό τρελάθηκε.

:shifty: :shifty:

Μια χαρά είναι η Allianz. :whistlink:

τι τιμη σου εδωσε Γιαννη σε σχεση με την Αλιανζ?
στο ΕΒΟ που εβαλα να δω τι τιμη θα δωσει ,δεν ηταν φθηνοι σε σχεση με αυτά που πληρωνω. Περιεργο.
Και το κεφαλαιο για την κλοπη μου εβγαλε πολύ χαμηλο,11.900 ευρω.
Το ποσο αυτό μπορεις να το αλλαξεις και να παρεις προσφορα?

Είναι σαφώς πιο φθηνή η ΕΔ. Ο g άλλο εννοεί. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#467101 Μπουσσε μεθαύριο θα έρθει η Λολλιποπ Νταιρεκτ και θα πουλάει το γλυφιτζουρι στη μισή τιμή της αγοράς. Επίσης η Τασία θα στέλνει email

Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις

Εικόνα

Τέλος

ανά 7 λεπτά, ενώ με τον κωδικό CBL4POTUS θα έχεις επιπλέον έκπτωση 50%. Οπότε Μπουσσε τι θα πεις στον Γκεακο που θα αγοράσει 3 παλέτες από εκεί για τις γιορτές;
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΠΟΥΣΣΕ;;;;