Scotch έγραψε:Police said they did not yet know for certain what had caused France’s deadliest crash in 30 years
Οι μαλάκες οι γάλλοι, δεν έμαθαν ακόμα, πως η υπερβολική ταχύτητα σκοτώνει;
Παραλαβη απο συνεργειο. Φιλος μου με πηγε να το παραλαβω και να φορτωσουμε 15 κιλα πλαστικα! Ολα γρατζουνισμενα, χωρις κανενα ραγισμα-σπασιμο!! Κομπλε.
Βαζω μπρος, μπουφαν κρανος γαντια, αυτος μπροστα με το αμαξι. 3 τετραγωνα απο το συνεργειο, ΣΦΑΖΕΙ ΣΤΟΠ μπαρμπας σε Townmate παρταλι δικαβαλος με μια θεια. Απεναντι, ερχεται αλλος μπαρμπας, με ενα Daewoo της πυρκαγιας. Να τα βλεπω σε slow motion ΟΛΑ!
Ο μπαρμπας, αφου εσφαξε το στοπ, αγκομαχωντας με 3χλμ/ω να διασχιζει τη μια λωριδα με σκοπο να παει απεναντι.
Ο daewoo, να φρεναρει χωρις ABS τελευταια στιγμη, τους φορτωνει στο καπω και τους ξεφορτωνει μπροστα μας.
Πεταχτηκε κοσμος να βοηθησει σηκωσαν το γερο με τη γρια, εκανα το σαπιο παπι στην ακρη... φυγαμε.
Η ασφαλιστικη, ακομα δεν με ενημερωσε για το κρανος και το μπουφαν. Θελω αποζημιωση με μετρητα, για να αντικαταστησω το 2ο κρανος με αγορα απο εξωτερικο σε λογικη τιμη. Δεν δινουν λεει ο ασφαλιστης μου, θελουν τιμολογια. Ε αει γαμησου ρε πουστη μου!
Morx έγραψε:Δεν δινουν λεει ο ασφαλιστης μου, θελουν τιμολογια.
Λογικά πρέπει να αρκούν οι προσφορές.
Scotch έγραψε:Morx έγραψε:Δεν δινουν λεει ο ασφαλιστης μου, θελουν τιμολογια.
Λογικά πρέπει να αρκούν οι προσφορές.
Toυς εδωσα προσφορες εννοειται! Δεν ξερω τι σκατα, αλλα κρανος απο Ελλαδα δεν παιρνω, οι τιμες ειναι τραγικες απλα!
Οσο για το αν ειμαι μαγνητης, θα δειξει, ωστοσο μια καμερα, θα την αγορασω καποια στιγμη!
htanso21 έγραψε:Μα αν δεν πληρώσεις εσύ αλλά η ασφαλιστική, τι σε πειράζει να είναι απο Ελλάδα με τραγικές τιμές;
Εαν δεν αποζημιωσουν στο 100% το κοστος που εχει καινουριο, δεν θελω να βαλω απο την τσεπη μου και να συμπληρωσω για το ιδιο ουτε να παρω ενα χειροτερο.
Αντι αυτου λοιπον, προτιμω να τα κρατησω cash και να αγορασω οταν ΘΑ μπορω. Λογικο δεν ειναι;
Το συγκεκριμενος κρανος, ειναι καπου στα 200€ ενω πλεον δεν το εισαγει καποιος.
Εν αναμονη για την απαντηση τους, γιατι παει καιρος που το 'στειλα στα κεντρικα τους και ακομα δεν με εχουν ενημερωσει.
Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Αν ζητήσεις προτιμολογιο απο κατάστημα για κράνος αντίστοιχης αξίας ;
Από το Moto G
Δε θελω να βγω μπλεγμενος αν γινει καποια διασταυρωση η οτιδηποτε.
Ψάχνω το καινούριο μου Flip-up αυτές τις μέρες και οι τιμές που πήρα από κεντρικά μαγαζιά, είναι λίγο ακριβότερες από αυτές που βρίσκεις έξω. Δεν μιλώ για προσφορές βέβαια, μιλώ για γενικώς ακριβά κράνη που δεν βγαίνουν συνήθως σε στοκ ή προσφορά.
Περισσότερα στο σχετικό θέμα που ζητώ βοήθεια και απόψεις: viewtopic.php?f=15&t=773&p=181833#p181833
Καινουριο, κοστιζε 260-290 αν θυμαμαι καλα...
Εαν μου αποζημιωνουν μεχρι 100€ (τυχαιο νουμερο) ΔΕΝ παιζει να βαλω απο την τσεπη μου αλλα τοσα, για να αγορασω καποιο αντιστοιχο κρανος με αυτο που ειχα στην τρεχουσα οικονομικη κατασταση... Ποσο μαλλον που στο Airoh που απεσυρε το ατυχημα, ειχα και bluetooth εξτρα αγορασμενο. (ενσωματωμενο στα μαξιλαρακια)... Για ενα αντιστοιχο λοιπον, θα βαλλω πολλα τσεπη και δεν λεει!
Anonymous Founder έγραψε:Το Bluetooth είναι εργοστασιακό; Δεν βγαίνει να μπει στο καινούριο κράνος;
Εργοστασιακο, ναι. Ειναι στα πλαινα μαξιλαρακια οπως επισης και η υποδοχη της συσκευης που κουμπωνει σε αφαιρουμενο καπακι στα πλαγια του κρανους.