Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#721695 Όταν πριν χρόνια είχα κάνει το αντίστροφο , πρώτα πέρασε ΚΤΕΟ Αυστρία το C5 με ελληνικές πινακίδες και μετά Τία έκανα διαγραφή/αλλαγή
Άβαταρ μέλους
By panos2171
PeterPan έγραψε:Αλλά αφού δεν έχει πινακίδες, πότε θα κολλήσουν το αυτοκόλλητο στην πινακίδα; Κανονικά πρώτα θα έπρεπε να πάρει πινακίδες και μετά κτεο, λογικά σκεπτόμενος.

< >

Στο δίνουν στο χέρι και το κολλάς εσύ. Τώρα το ότι το φωτογραφίζουν χωρίς πινακίδες δεν ξέρω πως και τι. Το λέω με σιγουριά ότι στο δίνουν στο χέρι γιατί εγώ το κόλλησα όταν ήρθαν οι πινακίδες.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#722065 (99%) τέλος καλό όλα καλά. Τηλέφωνο τη Δευτέρα για κλείσιμο ραντεβού για σήμερα Τρίτη, πήγα έδωσα όλα τα χαρτιά, πληρώνεις και στο μηχάνημα που έχουν εκεί τα τέλη έκδοσης άδειας (ανάλογα τα κυβικά του οχήματος) και αύριο 11 παραλαμβάνω άδεια/πινακίδες. Μου έδωσαν ήδη τον αριθμό κυκλοφορίας οπότε κάναμε και ασφάλεια στην anytime
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#722366 Ωραία.
Και εγώ το πέρασα τελωνείο, πήρα τα χαρτιά.
Τώρα θέλει ΚΤΕΟ και μετά πινακίδες.
ΚΤΕΟ το πήγες χωρίς ασφάλεια; Τί ισχύει;

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
PeterPan έγραψε:Ωραία.
Και εγώ το πέρασα τελωνείο, πήρα τα χαρτιά.
Τώρα θέλει ΚΤΕΟ και μετά πινακίδες.
ΚΤΕΟ το πήγες χωρίς ασφάλεια; Τί ισχύει;

< >
Όπως προανέφερα, μετά τον εκτελωνισμό ο εκτελωνιστής μου έδωσε όλα τα χαρτιά, οπότε είχα κανονικά Τσέχικη άδεια μαζί μου και προφανώς ασφάλεια η οποία λήγει Γενάρη 22 οπότε δεν είχα άγχος για αυτό

Εάν δεν έχεις ασφάλεια, θα πρότεινα να πάρεις μία ασφαλιστική τηλέφωνο να σου βγάλουν ασφάλεια με αριθμό πλαισίου αφού τους εξηγήσεις τι παίζει και μετά να πας ΚΤΕΟ

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#727186 Aπο Αμβουργο Αθηνα ποσες ωρες θα χρειαστω? Καμια ιδεα για το κοστος και την συντομοτερη διαδρομη?
Βγαινει σε σκ με 2 οδηγους?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Έχουμε λευκό καπνό Μήτσο;

κατα 99,8777% Ναι.
Τιμη σουπερ,χρωμα ετσι και ετσι για μενα του μικρου του αρεσει(grey titanium metallic),εξοπλισμο ολο τον καταλογο εξτρα της ρενω εκτος απο λασπωτηρες και κοτσαδορο + 2ο σετ χειμερινα σε ατσαλινες,συν γνησια ρουφ μπαρς.
Χλμ 45κ σερβις μπουκ κομπλαν,αβαφο.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#727191 Βγαινει σε σ/κ με 2 οδηγους. Αν φορτωσεις πισω τη δευτερη τετραδα ομως παιζει να μην εχει χωρο ο συνοδηγος ουτε να ριξει λιγο το καθισμα να τεντωθει. Ασφαλεια+διπλωματα να μην εχουν κανα θεμα εκτος ευρωπαικης ενωσης μονο. Και δες απο ποσο οκτωβρη ειναι υποχρεωτικα τα χειμερινα στη γερμανια

Edit για διαδρομες κλπ ψαξε στο φβ ενα γκρουπακι from europe to greece καπως ετσι. Κυριως να δεις ποια συνορα να αποφυγεις κλπ

Edit 2 ειδες καμια φωτο απο κατω μην ειναι σαπιο?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#727194 αυριο θα δω,αλλα ειναι 10/2018 οποτε δεν περιμενω να εχει κατι.

με το τριπτυχο παλιο διπλωμα δλδ δεν?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#727197 Εχει προλαβει τρεις γερμανικους χειμωνες, κολυμπανε στο αλατι οι δρομοι τους, προσεξε το

Το τριπτυχο Ευρωπαικη ενωση απο οσο ξερω περναει. Βαλκανια? Δεν ξερω
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 21 Σεπ 2021, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Chris έγραψε:Ευρωπαικη ενωση απο οσο ξερω περναει. Βαλκανια? Δεν ξερω

απο οτι εχω διαβασει αποφευγουν βαλκανια,απο Ιταλια δεν προτιμουν? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#727199 Ααα, οκ. Επειδη ρωτησες αν βγαινει σε σ/κ, θεωρησα οτι κοιτουσες για οδικως. Απο ιταλια εισαι μια χαρα λογικα με ελληνικα διπλωματα και πρασινη καρτα