Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:
bill33 έγραψε:Σε ποια λίστα βασίζονται οι ασφαλιστικές για να βγάλουν μη επισκευάσιμο ενα αυτοκίνητο;Οτοτριτη;Car;

Εννοείς τιμή αυτοκινήτου ;

Nαι.Πχ τα ανταλλακτικά-εργασία κάνουν χ€, όσο κάνει το μεταχειρισμένο οπότε δεν το φτιάχνουν αλλά το βγάζουν ολική .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#132707 Ωραία, μπες στο site της allianz και κάνε πως ασφαλίζεις ένα αυτοκίνητο . Δώσε απλά πινακίδες που ισχύουν και παίξε ελεύθερα με όλες τις άλλες παραμέτρους
. Θα σου βγάλει τιμή αυτοκινήτου αρκεί να είναι σχετικά νέο 8-10 ετών.
https://www.allianzdirect.gr/el/Car-and-driver-details
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Ωραία, μπες στο site της allianz και κάνε πως ασφαλίζεις ένα αυτοκίνητο . Δώσε απλά πινακίδες που ισχύουν και παίξε ελεύθερα με όλες τις άλλες παραμέτρους
. Θα σου βγάλει τιμή αυτοκινήτου αρκεί να είναι σχετικά νέο 8-10 ετών.
https://www.allianzdirect.gr/el/Car-and-driver-details

Eίναι του 1999 οπότε :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#133401 Ας τα πάρουμε απο την αρχή.
Στις 15-6-2015 Γαλλίδα οδηγός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου έπεσε πάνω μας αφού παραβίασε 3 ΣΤΟΠ .Hρθε τροχαία κατέγραψε τα πάντα και αφού έγινε θετική δήλωση απο την πλευρά της κλείστηκε ραντεβού σήμερ να το δει πραγματογνώμονας Το αυτοκίνητο μας (Hyundai coupe 1999) χτύπησε με την "μούρη" και έχει σπάσει προφυλακτήρα με όλα τα εσωτερικά του,δυο φανάρια ,δυο φλας,πλαστικοί θόλοι,,παρμπριζ,μετώπη,βασεις ψυγείων,στραβά ράμφη και καπό τουλάχιστον από αυτά που μπορώ να δω εγώ.Εβγαλε φωτό ότι μπορούσε και είπε ότι κατά 90% θα βγει ασύμφορο επισκευης.Θα δουν σε πρόγραμμα που έχουν ,με βαση τον αριθμό πλαισίου,την εμπορική αξια του αυτοκινήτου και θα αποφανθούν.Τώρα υπάρχει αυτό το πρόγραμμα ή όπως έχω ακούσει κοιτάνε τις αγγελίες του οτοτριτη; :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Morx έγραψε:μεση τιμη απο car.gr και τιποτα αγγελιες απο χαζοπεριοδικα.

Aυτό νομίζω και εγώ.

Και αντε να σου κόψουν επιταγή,πως την εισπράττεις; :s_sarcastic :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
bill33 έγραψε:

Aυτό νομίζω και εγώ.

Οπισθογραφείς την επιταγή στη Γαλλίδα και σου κάνει έμβασμα το ποσό από λογαριασμό της στη Γαλλία σε λογαριασμό σου στην Ελβετία :shifty:
Πιο πολύ θα φοβόμουν τις βαρούφες που ακούγονται εγχώρια παρά μη τα φάει η κσένη.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Scotch έγραψε:
bill33 έγραψε:

Aυτό νομίζω και εγώ.

Οπισθογραφείς την επιταγή στη Γαλλίδα και σου κάνει έμβασμα το ποσό από λογαριασμό της στη Γαλλία σε λογαριασμό σου στην Ελβετία :shifty:
Πιο πολύ θα φοβόμουν τις βαρούφες που ακούγονται εγχώρια παρά μη τα φάει η κσένη.

Μην μου την θυμίζεις την κ@##@!!!! :s_mad
Κοίτα απο που βγήκε https://www.google.gr/maps/@37.609915,2 ... 6656?hl=el εμείς ερχόμασταν απο δεξιά της .
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#133447 Μέσα στη διασταύρωση έγινε; Είναι λίγο κ@λοσημείο το συγκεκριμένο (με το stop 15 μέτρα πιο πίσω) κι αν δεν περνάς συχνά (και είσαι και "λίγο" γκάου) μπορεί να την πατήσεις και να σφάξεις το stop. Περαστικά :(
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:Μέσα στη διασταύρωση έγινε; Είναι λίγο κ@λοσημείο το συγκεκριμένο (με το stop 15 μέτρα πιο πίσω) κι αν δεν περνάς συχνά (και είσαι και "λίγο" γκάου) μπορεί να την πατήσεις και να σφάξεις το stop. Περαστικά :(

Εχει 3 STOP σε 15-20 μετρα απο την διασταυρωση, χωρια την πινακιδα παραχωρησης προτεραιοτητας, τι διαολο δεν ειδε κανενα ;;;; :dizzy:
Περαστικα Βασιλη :(
Άβαταρ μέλους
By bill33
Scotch έγραψε:Μέσα στη διασταύρωση έγινε; Είναι λίγο κ@λοσημείο το συγκεκριμένο (με το stop 15 μέτρα πιο πίσω) κι αν δεν περνάς συχνά (και είσαι και "λίγο" γκάου) μπορεί να την πατήσεις και να σφάξεις το stop. Περαστικά :(

Τα ΤΑ στοπ.Μετρα πόσα έχει ,και τι άλλο σήμα εχει ,και πρόσθεσε άλλο ενα στοπ που εχουν βαλει απο τοτε.
Ναι μεσα στην διασταυρωση έγινε , αυτή πήγαινε ευθεία.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#133492 Βασίλη επ' ουδενί δεν τη δικαιολογώ ή ισχυρίζομαι ότι δε φταίει 100%, έτσι; Μην παρεξηγηθώ. Απλά έχω δει κι άλλες στούκες στο σημείο και προσπαθώ να τις εκλογικεύσω.
Πράγματι ευθεία άραγε ήθελε να πάει ή από κεκτημένη ταχύτητα/βλακεία συνέχισε ευθεία;
Άβαταρ μέλους
By bill33
Scotch έγραψε:Βασίλη επ' ουδενί δεν τη δικαιολογώ ή ισχυρίζομαι ότι δε φταίει 100%, έτσι; Μην παρεξηγηθώ. Απλά έχω δει κι άλλες στούκες στο σημείο και προσπαθώ να τις εκλογικεύσω.
Πράγματι ευθεία άραγε ήθελε να πάει ή από κεκτημένη ταχύτητα/βλακεία συνέχισε ευθεία;

Ναι βρε συ!Δεν είπα τίποτα :lol: οντως εμαθα ότι το σημείο είναι σεσημασμένο!Απέναντι σταμάτησε ,δεν κατάλαβε τιποτα απο διασταυρωση κλπ.
Τι να πεις;
Άβαταρ μέλους
By postruck
bill33 έγραψε:
Scotch έγραψε:
bill33 έγραψε:

Aυτό νομίζω και εγώ.

Κοίτα απο που βγήκε https://www.google.gr/maps/@37.609915,2 ... 6656?hl=el εμείς ερχόμασταν απο δεξιά της .

bill,μην μου πεις οτι ήταν ενα μεσημέρι πριν 2 εβδομάδες??? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
postruck έγραψε:
bill33 έγραψε:
Scotch έγραψε:
bill33 έγραψε:

Aυτό νομίζω και εγώ.

bill,μην μου πεις οτι ήταν ενα μεσημέρι πριν 2 εβδομάδες??? :hmmm:

Μηπως πέρασες απο εκεί εκείνη την ώρα,Δευτέρα 15-6 στις 14:30;Είδα ενα φορτηγό ΕΛΤΑ να στρίβει προς τα εκεί και μέσα στην ζαλάδα μου είπα "λες" ? :lol: