Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Γιώργηηηηη!
Παρων!!! Ανταλλασσεται το συγκεκριμενο Αουντι, με το δικο μου στεησο το οποιο εχει ακομα μεγαλυτερους χωρους
George_Prix έγραψε:drdino έγραψε:Γιώργηηηηη!
Παρων!!! Ανταλλασσεται το συγκεκριμενο Αουντι, με το δικο μου στεησο το οποιο εχει ακομα μεγαλυτερους χωρους
sknipper έγραψε:Δίχρωμη γκουμούτσα με τεχνολογία να μοιάζει σαν κουνημένο για να μην το πιάνουν τα ραντάρ.
Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί επιμένουν οι κατασκευαστές. Ποτέ δεν έχει υπάρξει όμορφο δίχρωμο αμάξι.
https://www.tiktok.com/@monaco_luxuryca ... 8302006550
Ντωμεταξυ ειδα πινακιδα με 333 και θυμηθηκα μια προσφατη συνεντευξη του Μαξ. Ελεγε οτι θα προσπαθησει να παρει το νουμερο 3 για του χρονου που ειναι το αγαπημενο του. Παλιοτερα οταν μπηκε στην Φ1 το 3αρι ηταν καπαρωμενο απο το Ρικιαρντο και ειχε επιλεξει το 33 αλλα πλεον προτιμαει ενα σκετο 3αρι εφοσον ειναι διαθεσιμο.
Και το Μερσεντες του Ναντο ειχε πινακιδα 1414, οποτε κι ο Ισπανος πληρωσε το κατιτις του (πιθανοτατα οσο κοστιζει ολοκληρο το αμαξακι μας) για να παρει πινακιδα με το αγαπημενο του νουμερο 14.
Καπου εδω πρεπει να κανω παραθεση ενα παλιοτερο ποστακι μου!!!
George_Prix έγραψε:Επειδη το τριο ειναι ο αγαπημενος μου αριθμος...
Τυχαια η συνδεση του αριθμου 3 με ολους τους ξεζουμιστες? Δε νομιζω
George_Prix έγραψε:drdino έγραψε:Γιώργηηηηη!
Θα πρέπει να σου δώσει και τη διαφορά βέβαια...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

George_Prix έγραψε:Ρε παιδες τι καρουμπαλο ειναι αυτο που εχει το Αουντι στον ουρανο απο την μερια του οδηγου?![]()
Μηχανάκι που περνάει από πίσω? Κράνος?