Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#900337 Στην τελευταία φωτό με τις Ferrari, που κολλάει η ταπετσαρία με το F16?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#900472 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#900667 Δίχρωμη γκουμούτσα με τεχνολογία να μοιάζει σαν κουνημένο για να μην το πιάνουν τα ραντάρ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#900670 AUDI RS 6
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#900672 Γιώργηηηηη!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
drdino έγραψε:Γιώργηηηηη!

Παρων!!! Ανταλλασσεται το συγκεκριμενο Αουντι, με το δικο μου στεησο το οποιο εχει ακομα μεγαλυτερους χωρους :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:

Παρων!!! Ανταλλασσεται το συγκεκριμενο Αουντι, με το δικο μου στεησο το οποιο εχει ακομα μεγαλυτερους χωρους :shifty:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
sknipper έγραψε:Δίχρωμη γκουμούτσα με τεχνολογία να μοιάζει σαν κουνημένο για να μην το πιάνουν τα ραντάρ. :lol:

Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί επιμένουν οι κατασκευαστές. Ποτέ δεν έχει υπάρξει όμορφο δίχρωμο αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#900701 Ρε παιδες τι καρουμπαλο ειναι αυτο που εχει το Αουντι στον ουρανο απο την μερια του οδηγου? :hmmm:

Ντωμεταξυ ειδα πινακιδα με 333 και θυμηθηκα μια προσφατη συνεντευξη του Μαξ. Ελεγε οτι θα προσπαθησει να παρει το νουμερο 3 για του χρονου που ειναι το αγαπημενο του. Παλιοτερα οταν μπηκε στην Φ1 το 3αρι ηταν καπαρωμενο απο το Ρικιαρντο και ειχε επιλεξει το 33 αλλα πλεον προτιμαει ενα σκετο 3αρι εφοσον ειναι διαθεσιμο.

Και το Μερσεντες του Ναντο ειχε πινακιδα 1414, οποτε κι ο Ισπανος πληρωσε το κατιτις του (πιθανοτατα οσο κοστιζει ολοκληρο το αμαξακι μας) για να παρει πινακιδα με το αγαπημενο του νουμερο 14.

Καπου εδω πρεπει να κανω παραθεση ενα παλιοτερο ποστακι μου!!!
George_Prix έγραψε:Επειδη το τριο ειναι ο αγαπημενος μου αριθμος...

Τυχαια η συνδεση του αριθμου 3 με ολους τους ξεζουμιστες? Δε νομιζω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:

Θα πρέπει να σου δώσει και τη διαφορά βέβαια... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
George_Prix έγραψε:Ρε παιδες τι καρουμπαλο ειναι αυτο που εχει το Αουντι στον ουρανο απο την μερια του οδηγου? :hmmm:

Μηχανάκι που περνάει από πίσω? Κράνος?