Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
dimviii έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Στην Βιεννη ελπιζω αν πηρατε τα βαφλακια/γκοφρετακια Manner απο την Stephanplatz :eat: αν οχι μην το πεις στην συζυγο :shifty: .

δεν μου το ειχες γραψει αυτο. :x ελλειπεις πληροφοριες :rtfm: :lol:

Thomas_C200K έγραψε:Ειμαι μπερδεμενος ως προς τα πια συνορα τιμησες απο Ουγγαρια για Σερβια. Αυτα στον αυτοκινητοδρομο ή τα μικρα που σου ειχα στειλει σε λινκ? Γιατι εκανες πολυ ωρα για να περασεις αν δεν απατωμαι.

δεν πηγα απο τα μικρα που μου ειχες στειλει,γιατι ηταν ο Αντωνης σε αυτα στον αυτοκινητοδρομο,και αρχικα ειχαμε το ραντεβου εκει. Εγω αργησα με τη γαμωγκαραζοπορτα που δεν ανοιγε, και ο Αντωνης προχωρησε στο ρεστ να φαει κατι, οποτε δεν μπορουσα να παω απο το μικρο που μου εοχες πει.Δεν ειχε πολλα αυτοκινητα παντως,αλλα αργησαμε.Αργουσε να προχωρησει.

Δεν είπες οτι θα σταματαγες Βιεννη, αλλιως θα σου εγραφα κιαλλο κατεβατο :rtfm: :rtfm: :rtfm: , την επομενη φορά σε επομενο αμαξι που θα κατεβασεις. Θα λαβεις ενα πμ σε λιγο :shifty:

Κριμα γιατι απο το μικρο συνορο θα εκανες μαξ 5 λεπτα, στο μεγαλο μαλακιζονται για ελεγχους. Εγω τους κολλησα κορονοιο τον Γεναρη :twisted: :twisted: :twisted:

καλοταξιδο το αμαξι
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#767431 Αυτό με τα μικρά σύνορα Ουγγαρία Σερβία είναι σίγουρο; Μπας και πάω και εγώ αμα είναι τέλος του μήνα που θα κατεβαίνω , δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Thomas_C200K έγραψε:Δεν είπες οτι θα σταματαγες Βιεννη, αλλιως θα σου εγραφα κιαλλο κατεβατο :rtfm: :rtfm: :rtfm: ,

γιατι ηξερα εγω οτι θα περασω? Ρε τους λαλακες τους Αυστριακους φαναρια στην εθνικη βαλανε ελεγα :lol:

Thomas_C200K έγραψε:Κριμα γιατι απο το μικρο συνορο θα εκανες μαξ 5 λεπτα, στο μεγαλο μαλακιζονται για ελεγχους. Εγω τους κολλησα κορονοιο τον Γεναρη :twisted: :twisted: :twisted:

καλοταξιδο το αμαξι

ευχαριστω Θωμα!
καλα τους ξηγηθηκες :rtfm: :lol:
την επομενη φορα απο το μικρο.Αν και εκει που ειδα οτι ειχε θεμα ειναι στα Σκοπια.Ετσι ειναι παντα εκει,η εγω ετυχα στην περιπτωση?
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#767436 dimviii αγορίνα να ευχηθώ και από εδώ καλά χιλιόμετρα στο αμάξι! Να σε ευχαριστήσω και για την παρέα στη διαδρομή και πραγματικά εύχομαι όλη αυτήν την ταλαιπωρία που έφαγες να μην ξαναπεράσεις εσύ και κανένας άλλος

Λογικά το Clio έχει cruise control, σωστά? (είναι adaptive) δεν ξέρω / δεν κατάλαβα έαν το δούλευες στη διαδρομή, εγώ πάντως το δούλεψα full το δικό μου, έμαθα πως το κάνεις και λιγότερο ευαίσθητο, βέβαια εξακολουθεί να έχει μία καθυστέρηση στην επιτάχυνση μόλις φύγει το εμπόδιο από μπροστά (αυτό ίσως να το συμπέρανες), κατά τα άλλα για κάτι τέτοια ταξίδια το θες αυτό το μπλιμπλίκι

Στα Σκόπια πάντως, με το ρυθμό που πήγαινα (κυριολεκτικά στο όριο, πότε 100, πότε 120) θεωρητικά θα μπορούσες να με φτάσεις διότι κατάλαβα ότι ήθελες να πηγαίνεις πιο γρήγορα. Πρέπει να σταμάτησα και εγώ σε αυτό το τελευταίο Lukoil πριν τα σύνορα.

Με το που μπαίνεις Σκόπια εν τω μεταξύ είναι που έχει εκείνο το πολύ ωραίο στροφιλίκι που θυμόμουν από πέρσι με το Κόρσα. Πρέπει να το συγκράτησες αυτό. Πήγαινα δεξιά και συγκρατημένος, κάποια στιγμή με περάσανε μία BMW και ένα Golf με +60, έκανα στο μυαλό μου εικόνα σε μία από τις επόμενες τυφλές στροφές να πετυχαίνω συντρίμια. Ευτυχώς δεν έκατσε

Δεν μου λες, στο έβγα από Σκόπια, σου ζήτησε ο μεσιέ ψιλά για καφέ!? Ή μόνο τη δική μου σκατόφατσα βλέπουν και αρπάζουν? :lol:

Υ.Γ. Πουλάνε στα ΣΜ στο Brno Manner, θα σου φέρω την επόμενη φορά :iconcool: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#767438 Ο ρε Μητσάρα, μετά το ξύλο που έφαγες, θεωρώ λογικότατο να βάλεις ό,τι καπέλο θες στην τιμή, όταν πας να το πουλήσεις. Αυτά δεν αποζημιώνονται.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#767444 Ερωτηση προς μοδς μηπως να μεταφερθουν κομματια στο τοπικο Γερμανια Ελλαδα οδικώς?
Τεσπα απανταω με την σειρά
KiloMeater έγραψε:Αυτό με τα μικρά σύνορα Ουγγαρία Σερβία είναι σίγουρο; Μπας και πάω και εγώ αμα είναι τέλος του μήνα που θα κατεβαίνω , δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ
Εννοείται στα μεγαλα και σε μη περιοδους αιχμης περιμενεις καμια ωρα στα μικρα μαξ 10 λεπτα αν δεν εχει αμαξια.
Σιγα μην διατυμπανιζω δημοσια τα μικρά για να τα μαθει ο κοσμος και μετα να πινω πορτοκαλαδες :shifty:

dimviii έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Δεν είπες οτι θα σταματαγες Βιεννη, αλλιως θα σου εγραφα κιαλλο κατεβατο :rtfm: :rtfm: :rtfm: ,

γιατι ηξερα εγω οτι θα περασω? Ρε τους λαλακες τους Αυστριακους φαναρια στην εθνικη βαλανε ελεγα :lol:

Thomas_C200K έγραψε:Κριμα γιατι απο το μικρο συνορο θα εκανες μαξ 5 λεπτα, στο μεγαλο μαλακιζονται για ελεγχους. Εγω τους κολλησα κορονοιο τον Γεναρη :twisted: :twisted: :twisted:

καλοταξιδο το αμαξι

ευχαριστω Θωμα!
καλα τους ξηγηθηκες :rtfm: :lol:
την επομενη φορα απο το μικρο.Αν και εκει που ειδα οτι ειχε θεμα ειναι στα Σκοπια.Ετσι ειναι παντα εκει,η εγω ετυχα στην περιπτωση?

Αν ησουν ΠΣΚ και λιγο εκανες. Βεβαια ειναι ακομα νεκρή περίοδος. Τωρα θα ξεκινησει το πάρτυ με τις ορδές των Βαλκάνιων και Τουρκων που θα φυγου απο κεντρική Ευρώπη προς τις χώρες τους για διακοπές. Εχω διαβασει κατι 12ωρες αναμονες μονο σε ενα συνορο.... Εγω τον Γεναρη εφαγα γυρω στις 12 ωρες συνολικα.... 4.5 ωρες απο Μακεδονία για Σερβία και 7.5 ωρες Σερβία Ουγγαρία. Το κερασάκι ηταν οταν με εβγαλαν απο το αμαξι και αρχισαν να ψαχνουν το αμαξι. Πηραν δωρακι καλο ομως. Κριμα και ηταν μεταλλαξη "Ο"
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
BARHonda έγραψε:dimviii αγορίνα να ευχηθώ και από εδώ καλά χιλιόμετρα στο αμάξι! Να σε ευχαριστήσω και για την παρέα στη διαδρομή και πραγματικά εύχομαι όλη αυτήν την ταλαιπωρία που έφαγες να μην ξαναπεράσεις εσύ και κανένας άλλος

Λογικά το Clio έχει cruise control, σωστά? (είναι adaptive) δεν ξέρω / δεν κατάλαβα έαν το δούλευες στη διαδρομή, εγώ πάντως το δούλεψα full το δικό μου, έμαθα πως το κάνεις και λιγότερο ευαίσθητο, βέβαια εξακολουθεί να έχει μία καθυστέρηση στην επιτάχυνση μόλις φύγει το εμπόδιο από μπροστά (αυτό ίσως να το συμπέρανες), κατά τα άλλα για κάτι τέτοια ταξίδια το θες αυτό το μπλιμπλίκι

Στα Σκόπια πάντως, με το ρυθμό που πήγαινα (κυριολεκτικά στο όριο, πότε 100, πότε 120) θεωρητικά θα μπορούσες να με φτάσεις διότι κατάλαβα ότι ήθελες να πηγαίνεις πιο γρήγορα. Πρέπει να σταμάτησα και εγώ σε αυτό το τελευταίο Lukoil πριν τα σύνορα.

Με το που μπαίνεις Σκόπια εν τω μεταξύ είναι που έχει εκείνο το πολύ ωραίο στροφιλίκι που θυμόμουν από πέρσι με το Κόρσα. Πρέπει να το συγκράτησες αυτό. Πήγαινα δεξιά και συγκρατημένος, κάποια στιγμή με περάσανε μία BMW και ένα Golf με +60, έκανα στο μυαλό μου εικόνα σε μία από τις επόμενες τυφλές στροφές να πετυχαίνω συντρίμια. Ευτυχώς δεν έκατσε

Δεν μου λες, στο έβγα από Σκόπια, σου ζήτησε ο μεσιέ ψιλά για καφέ!? Ή μόνο τη δική μου σκατόφατσα βλέπουν και αρπάζουν? :lol:

Υ.Γ. Πουλάνε στα ΣΜ στο Brno Manner, θα σου φέρω την επόμενη φορά :iconcool: :innocent:

Αυτο το στροφιλικι με οριο 60-70 στην γειτονα χωρα ειναι ΟΛΑ τα λεφτα. Κατεβαινω μονιμα με 130χλμ κλειδωμενα στο cc, μπαινει απροβληματιστα. Μια φορα ειχα μπει με 150 κλειδωμενα, οριακο για να παιχτει λακαμια :lol: . Στην ανοδο ειναι βαρετο το ταξιδι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:dimviii αγορίνα να ευχηθώ και από εδώ καλά χιλιόμετρα στο αμάξι! Να σε ευχαριστήσω και για την παρέα στη διαδρομή και πραγματικά εύχομαι όλη αυτήν την ταλαιπωρία που έφαγες να μην ξαναπεράσεις εσύ και κανένας άλλος

Eυχαριστω Αντωνη! Και εσυ να ευχαριστηθεις και να ειναι καλοταξιδη η κουκλα σου! Δεν χορτασα να τη χαζευω!
Για την ταλαιπωρια μην αγχωνεσαι,εχω τριμπουρδελομαγνητη,ολοι οι ζαβοι πανω μου θα πεσουν. :lol:
Οσο προσεκτικος ειμαι,οσο και να προσπαθω να προλαβω τις λαλακιες/λαθη που μπορει να γινουν,τελικα οι αχρηστοι υπερνικουν,θα διμιουργησουν προβλημα εκει που δεν υπαρχει.
Καρατσεκαρισμενο :rtfm:

BARHonda έγραψε:Λογικά το Clio έχει cruise control, σωστά? (είναι adaptive) δεν ξέρω / δεν κατάλαβα έαν το δούλευες στη διαδρομή, εγώ πάντως το δούλεψα full το δικό μου, έμαθα πως το κάνεις και λιγότερο ευαίσθητο, βέβαια εξακολουθεί να έχει μία καθυστέρηση στην επιτάχυνση μόλις φύγει το εμπόδιο από μπροστά (αυτό ίσως να το συμπέρανες), κατά τα άλλα για κάτι τέτοια ταξίδια το θες αυτό το μπλιμπλίκι

Αντωνη οχι οσο πηγαιναμε μαζι δεν το δουλεψα καθολου,το δουλεψα στο Κατερινη Αθηνα και οντως ειναι ξεκουραστο πολυ.Σε καποια φαση ,μαλλον απο το πολυ πατημα στο πενταλ γκαζιου :lol: με πονεσε το εσωτερικο μερος του γονατου,και εκει το εβαλα.Οντως εχει μεγαλη διαφορα στο θεμα ξεκουραστης οδηγησης.Αdaptive δεν ειναι.

BARHonda έγραψε:Στα Σκόπια πάντως, με το ρυθμό που πήγαινα (κυριολεκτικά στο όριο, πότε 100, πότε 120) θεωρητικά θα μπορούσες να με φτάσεις διότι κατάλαβα ότι ήθελες να πηγαίνεις πιο γρήγορα. Πρέπει να σταμάτησα και εγώ σε αυτό το τελευταίο Lukoil πριν τα σύνορα.

Αργησα πολυ σε σχεση με σενα,σιγουρα πανω απο μιση ωρα.Δεν θα μπορουσα να σε φτασω οσο αργα και να πηγαινες,οσο γρηγορα και να πηγαινα.Δεν καλυπτεται αυτη η μιση ωρα με τιποτα.

BARHonda έγραψε:Με το που μπαίνεις Σκόπια εν τω μεταξύ είναι που έχει εκείνο το πολύ ωραίο στροφιλίκι που θυμόμουν από πέρσι με το Κόρσα. Πρέπει να το συγκράτησες αυτό. Πήγαινα δεξιά και συγκρατημένος, κάποια στιγμή με περάσανε μία BMW και ένα Golf με +60, έκανα στο μυαλό μου εικόνα σε μία από τις επόμενες τυφλές στροφές να πετυχαίνω συντρίμια. Ευτυχώς δεν έκατσε

Οντως το στροφιλικι αυτο ηταν το κατι αλλο,το πηγα αρκετα σβελτα να πω την αληθεια,δεν μπορουσα να αντισταθω ,η χαραξη ηταν αντε γεια,απο στροφη σε στροφη χωρις ευθειες μεταξυ τους,σωστη κλιση οι στροφες,καλη ασφαλτο,πειρασμος σκετος. :innocent: Γελαγαμε με τη γυναικα γιατι πριν απο αυτο το στριφιλικι, ειχαν ταμπελα ''Motor Way'' :lol:
Tο αλλο που δεν επαιρναν δεκαλεπτα και εικοσαλεπτα του ευρω στα διοδια στα Σκοπια σου ετυχε?
τι σαχλαμαρα ειναι αυτη? :dizzy:
ειχε 1,5 ευρω το διοδιο,του δινω ενα ευρω δυο εικασαλεπτα και ενα δεκαλεπτο,και μου λεει,οχι θελω 50λεπτο.
Λεω δεν μπορει πλακα μου κανει. :lol:

BARHonda έγραψε:Δεν μου λες, στο έβγα από Σκόπια, σου ζήτησε ο μεσιέ ψιλά για καφέ!? Ή μόνο τη δική μου σκατόφατσα βλέπουν και αρπάζουν? :lol:

οχι αλλα και να ζηταγε δεν θα του εδινα.Κανενας δεν μου ζητησε κατι.Καρμιροφατσα ftw :metalo:

BARHonda έγραψε:Υ.Γ. Πουλάνε στα ΣΜ στο Brno Manner, θα σου φέρω την επόμενη φορά :iconcool: :innocent:

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Thomas_C200K έγραψε:Αυτο το στροφιλικι με οριο 60-70 στην γειτονα χωρα ειναι ΟΛΑ τα λεφτα. Κατεβαινω μονιμα με 130χλμ κλειδωμενα στο cc, μπαινει απροβληματιστα. Μια φορα ειχα μπει με 150 κλειδωμενα, οριακο για να παιχτει λακαμια :lol: . Στην ανοδο ειναι βαρετο το ταξιδι.

οντως φανταστικη διαδρομη,και εγω την πετυχα χωρις κινηση καθολου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#767458 ρε σεις ξερεται τι ηταν το πιο περιεργο που ειδα στη Γερμανια?
πρεπει να ηταν μερσεντες,ηταν ασημι εμοιαζε με slr,αλλα δεν ειχε παρμπριζ,και αυτοι οι δυο που ηταν μεσα,φοραγαν κρανη.Τι ηταν αυτο? :lol:
Ηταν αρκετα μπροστα και δεν το εβλεπα καθαρα.Εκανε απιστευτο θορυβο παντως.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
dimviii έγραψε:Παω ριχνω τα καθισματα παλι για να βαλω ξανα τα χειμερινα μεσα να ειμαστε ετοιμοι,εχει βρεξει και εχουν γινει οι σακουλες που τα ειχαν φυλαγμενα μουσκεμα,αφου τα ειχαν αφησει εξω.
Τα χριστοκαντηλα συνεχοζονται κανονικα απο το πρωι,δεν εχω σταματησει λεπτο.Πρεπει να εσπασα το προσωπικο μου ρεκορ εκεινη την μερα.
Χαχαχαχσχα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
panos2171 έγραψε:Mercedes SLR Stirling Moss? :omg:

το γκουγκλαρα και οντως ειναι αυτο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#767479 Γιαυτο τονιζα το κομματι να εχεις 50λέπτα και μονοευρα. Δεν δεχονται κατι αλλο.
7€ τα εχω σε ψιλα μονο για την γειτονα χώρα.