Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Scotch έγραψε:Κι εκεί που πας αμέριμνος στη δουλειά σου, βρίσκεσαι στα θυμαράκια επειδή κάποιος έσφαξε "στοπ" (και είχες την "ατυχία" να οδηγείς μηχανή).
http://www.youtube.com/watch?v=a8HltmOObBU&t

Οδηγος του αυτοκινητου ειναι η μοντελα που κερδισε το GNTM 4. Μια Κυβελη με κοντο μαλακι, η οποια αφεθηκε ηδη ελευθερη.

Και το ατύχημα έγινε πολύ αργά το βράδυ που τα φανάρια ειχαν γυρίσει σε παλλόμενα πορτοκαλί.Πάντα ένιωθα ανασφάλεια με τέτοια φανάρια.

Σωστος. Παντα σαν κοκκινο τα αντιμετωπιζω αυτα τα φαναρια!
Άβαταρ μέλους
By 224v
#787874 Το πατρικό μου είναι μια γωνία πριν. Ζούσα 20 χρόνια εκει και η Αριστοτέλους έχει σε όλο το μήκος της προτεραιότητα. Το παλομενο κίτρινο πρέπει να το φοβόμαστε περισσότερο!!!

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#787881 Δεν κατάλαβα, το ΙΧ είχε στοπ ή τα φανάρια ήταν παλλόμενα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
panos2171 έγραψε:Δεν κατάλαβα, το ΙΧ είχε στοπ ή τα φανάρια ήταν παλλόμενα.

Από εδώ βγήκε το μονδέλο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
panos2171 έγραψε:Δεν κατάλαβα, το ΙΧ είχε στοπ ή τα φανάρια ήταν παλλόμενα.

Τι σημασία έχει εφόσον το μονδέλο είχε το ανάποδο κιτρινοκόκκινο τρίγωνο;

Είχα κάνει μια αναφορά και λίγο καιρό πριν στις παραβάσεις
viewtopic.php?p=780312#p780312
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#787908 Σαφώς καμία. Άλλωστε και τίποτα να μην είχε από σήμανση τον είχε από δεξιά της.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
panos2171 έγραψε:Σαφώς καμία. Άλλωστε και τίποτα να μην είχε από σήμανση τον είχε από δεξιά της.

Εγώ έχω χάσει πάσα ιδέα με έξω. Εξάλλου πόσες φάπες να παίξεις; θα μάθουν;
Απογοήτευση σου λέω. Αυτά που εμείς εδώ τα θεωρούμε αυτονόητα, στο δρόμο δεν είναι. Τρέλα
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#787921 Παραβίαση προτεραιότητας μπορεί να συμβεί στον καθένα.. και μένα μου χει τύχει ευτυχώς χωρίς να έρχεται κάποιος.
Απλά αν είσαι με τη μηχανή και ειδικά βράδυ με παλλόμενα κλπ, δεν κοιτάς ποτέ προτεραιότητες, θεωρείς πάντα ότι δεν έχεις.. ούτε πράσινα δεν πέρναγα με φόρα τη νύχτα όταν οδηγούσα κάποτε.
Είχα ένα φίλο παλιά που γυρνούσαμε καμιά φορά σπίτι από έξοδο αργά το βράδυ και δεν σταματούσε ποτε σε στοπ.. ποτέ όμως. Αναβοσβηνε τα μεγάλα έντονα όταν πλησίαζε τη διασταύρωση και πέρναγε.. είχε φάει πολύ βρισιδι, πώς δεν σκότωσε κανένα ακόμα απορώ...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#787922 Μόνο που η μηχανή ήταν σε δρόμο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ενώ η μοντέλα από κωλοστενο.
Επίσης βγήκε αφρεναριστη.

Δεν ξέρω πόσοι με μηχανή θα πήγαιναν πιο φυλαγμένα στον ίδιο δρόμο
Άβαταρ μέλους
By g8777
#787924 Αλκοτεστ εγινε;
Άβαταρ μέλους
By Morx
#787929 Ακομα και φαναρι να μην υπηρχε, ο δικυκλιστης ερχοταν απο ΔΕΞΙΑ.
Ουτε τα τυπικα πλεον... να κοψει και να παραχωρησει προτεραιοτητα ΑΝ χρειαστει...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Νίκος Παππάς έγραψε:Μόνο που η μηχανή ήταν σε δρόμο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ενώ η μοντέλα από κωλοστενο.

Α οκ δεν το είδα.. νόμισα ότι ήταν στενά και τα δύο..
Άβαταρ μέλους
By 224v
Νίκος Παππάς έγραψε:Μόνο που η μηχανή ήταν σε δρόμο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ενώ η μοντέλα από κωλοστενο.

Από την Πιπινου περνάνε τρόλεϊ για να πάνε αμαξοστάσιο, έχει παρκαρισμένα δεξιά αριστερά και μια ελεύθερη στο κέντρο.

.