Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Chris έγραψε:Ελα ρε γκρανπρι μασημενο πρέπει να στο δώσω? Ειρωνικά το λέω, είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί στους δρόμους τα τελευταία χρονια

Καλυτερα που δεν επιασα το καλαμπουρι, παρα να ζουνε αναμεσα μας τυποι που τους αρεσει αυτο το αισχος :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#887379 προφανώς δεν δίνουν μία για την εμφάνιση.

Τη σχεδίαση αναλαμβανει ο...ΑΙ με κύριο κριτήριο την καλύτερη αεροδυναμική, ειδικά στα ηλεκτρικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
PaNick67 έγραψε:
Chris έγραψε:Ο ξεχωριστός του χαρακτήρας βρίσκεται πίσω. Ελπίζω να μην άλλαξαν ούτε φλας εκεί, τέτοια ομορφιά δεν την πειράζεις

Εικόνα

Ναι, δεν αλλαξαν πολλα πισω, η ομορφια αυτη παραμενει.

Ευτυχως που στην τιμη που το δινουν δεν το αγοραζει κανεις και κυκλοφορουν ελαχιστα :lol: :lol: :lol:

Σε αυτή τη γωνία θυμίζει κάποια Μερκ αλλά στο πολύ άθλιο.Ισως λίγο και απο bmw 6αρα
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:
Chris έγραψε:Ελα ρε γκρανπρι μασημενο πρέπει να στο δώσω? Ειρωνικά το λέω, είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί στους δρόμους τα τελευταία χρονια

Καλυτερα που δεν επιασα το καλαμπουρι, παρα να ζουνε αναμεσα μας τυποι που τους αρεσει αυτο το αισχος :lol:

Εικόνα

:ninja: :ninja: :ninja:

Δεν τρελαίνομαι, αλλά δεν με χαλάει κιόλας... :ninja: :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#887401 Θεωρώ την σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai πολύ δύσπεπτη στα περισσότερα οχήματα. Σήμερα είδα στο δρόμο το νέο Santa Fe. Έμοιαζε με διασταύρωση van και φορτηγού ψυγείου.
Κανένα από τα Ioniq επίσης δε μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#887404 To Ioniq5 βλεπεται νομιζω, περαν του μεγεθους μοιαζει με ενα κλασικο χατς. Τα υπολοιπα συμφωνω οτι δεν ειναι για να τα βλεπεις
Άβαταρ μέλους
By dimviii
PaNick67 έγραψε:To Ioniq5 βλεπεται νομιζω, περαν του μεγεθους μοιαζει με ενα κλασικο χατς. Τα υπολοιπα συμφωνω οτι δεν ειναι για να τα βλεπεις

+1
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
PaNick67 έγραψε:To Ioniq5 βλεπεται νομιζω, περαν του μεγεθους μοιαζει με ενα κλασικο χατς. Τα υπολοιπα συμφωνω οτι δεν ειναι για να τα βλεπεις

+1

+1 για λεχτρικο; Δημήτρη όλα καλά

Το 5n είναι το μόνο που θα αγόραζα με δικά μου λεφτά

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#887420 Το Ioniq 5 και το Inster μου αρέσουν πολύ.

Γενικά μου αρέσει ότι τα ηλεκτρικά τους έχουν άποψη και δεν είναι αδιάφορα. Έχω την αίσθηση ότι τα Tesla είναι πιο πιθανό να έχουν βγει από AI! :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#887424 Μετά το R5 (turbo) τώρα αυτό!
Άβαταρ μέλους
By glf
#887518 Σήμερα είχαμε meet-in-meet στη Λάρισα.
2 Tesla και το Zoe από εμάς.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67

Μολυνση περιβαλλοντος, εργατικα ατυχηματα και θανατοι, μεχρι και γενοκτονια για το Νικελιο των EV

Για να εχουμε το αλλοθι της προστασιας του δικου μας περιβαλλοντος
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#887941 Global use of nickel is currently 68% in stainless steel, 10% in nonferrous alloys, 9% electroplating, 7% alloy steel, 3% foundries, and 4% other (including batteries).

Ακόμη και τα κέρματα των 1 και 2€ περιέχουν νικέλιο.

Αυτοί στο ντοκιμαντέρ, τώρα με την ηλεκτροκίνηση ανακάλυψαν το νικέλιο; :lol: