Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#466043 Τα έχω γράψει αναλυτικά, στις προηγούμενες σελίδες:
-Η τιμή που μου έδωσε αρχικά η HD ήταν γύρω στα 10€ φθηνότερα (το χρόνο) από την Interlife.
-H Interlife είχε τις ίδιες ή και παραπάνω καλύψεις και όχι κάτι λιγότερο. Επίσης, η Interlife έχει την οδική της Interamerican (η καλύτερη της πιάτσας κατ' εμέ).
-Επειδή αρνήθηκα την προσφορά και τους είπα ακριβώς το λόγο και τους εστειλα και την ανταγωνιστική προσφορά, μου έδωσαν επιπλέον έκπτωση 50€.

Με την επιπλέον έκπτωση, είναι όντως ασυναγώνιστοι. Πριν, όχι. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Εμένα πάλι στα ίδια είναι για την πολαρα.

τι τιμη? κλοπη ποσα χρηματα?
Άβαταρ μέλους
By g8777
JasonLouk έγραψε:Καλα ο παικταρας ο g0000 χρησιμοποιεί Inbox. Γελάω.

Βιρνα; Τι θες να πεις; Βιρνα μα το θεο, τι συνεβη; Μιλα και περιμενει ο Τερενς με την Τζελλα Παυλακου. :adminpower:

dimvii θα την ρωτησω στο τσιγαρο μετα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#466077 στην HD μπηκα να παρω προσφορα για το panda,και μου εβγαλε 10 ευρω φθηνοτερα από τα 145 που πληρωνω ηδη.
Επελεξα το βασικο πακετο ασφαλισης,αλλα θα ηθελα και την ολικη κλοπη.Την ολικη κλοπη την βαζει όμως ,με το 2ο πακετο ,που περιλαμβανει και αλλα αρκετα εκτος την κλοπης.
Πως μπορω να παρω προσφορα για το βασικο πακετο+ ολικη κλοπη μονο? Δεν θελω να παρω τηλ την Κατερινα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:στην HD μπηκα να παρω προσφορα για το panda,και μου εβγαλε 10 ευρω φθηνοτερα από τα 145 που πληρωνω ηδη.
Επελεξα το βασικο πακετο ασφαλισης,αλλα θα ηθελα και την ολικη κλοπη.Την ολικη κλοπη την βαζει όμως ,με το 2ο πακετο ,που περιλαμβανει και αλλα αρκετα εκτος την κλοπης.
Πως μπορω να παρω προσφορα για το βασικο πακετο+ ολικη κλοπη μονο? Δεν θελω να παρω τηλ την Κατερινα.

Παρακαλω; Ακριβυνε;

Πριν ενα μηνα ακριβως εκλεισα με το μεσαιο πακετο στα 133€ για την Κορολλα που ειναι και 1600 και το panda στα ιδια λεφτα με εμενα στο πρωτο πακετο;
Αν θυμαμαι καλα, το πρωτο πακετο το ειχε στα 110€
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#466083 Εγώ έχω ήδη το mini εκεί...
Και μάλλον θα πάω και το Α5 .Βγαίνει περίπου μισά λεφτά η μικτή σε σχέση με την aig...

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#466086 Δεν τα λέγατε πριν καμιά εβδομάδα , να μην προλάβω να ανανεώσω την ασφάλεια του Μιατα? Πάντως έδωσα 154€ για εξάμηνη, τα πάντα όλα και οδική βοήθεια πλην μικτής , για αξία 3.000€ , στην Ευρωπαϊκή Πίστη

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:στην HD μπηκα να παρω προσφορα για το panda,και μου εβγαλε 10 ευρω φθηνοτερα από τα 145 που πληρωνω ηδη.

Παρακαλω; Ακριβυνε;

Πριν ενα μηνα ακριβως εκλεισα με το μεσαιο πακετο στα 133€ για την Κορολλα που ειναι και 1600 και το panda στα ιδια λεφτα με εμενα στο πρωτο πακετο;

1ο πακετο στα 110 ευρω,2ο πακετο 135.
Καματερο, 2006 μοντελο,πανω απο 10 χρονια διπλωμα οδηγος.
να πω του g να της πει τιποτα πριν το τσιγαρο?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
belgarion έγραψε:Δεν τα λέγατε πριν καμιά εβδομάδα , να μην προλάβω να ανανεώσω την ασφάλεια του Μιατα? Πάντως έδωσα 154€ για εξάμηνη, τα πάντα όλα και οδική βοήθεια πλην μικτής , για αξία 3.000€ , στην Ευρωπαϊκή Πίστη

< >

Για το full πακέτο της HD (με μικτή) 362,60 € για 1 χρόνο (B170, 9ετίας, 10.000 € ασφαλιζόμενη αξία).
Άβαταρ μέλους
By babakos
#466094 Τζιπριακών συμφερόντων νομίζω..

Πάντως άνθρωπος που είναι πολύ μέσα στο χώρο (και τον εμπιστεύομαι 98%) την θεωρεί πιο αξιόπιστη από άλλα "γνωστά" ονόματα του χώρου.
Ας ελπίσουμε οτι έχει δίκιο...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Παρακαλω; Ακριβυνε;

1ο πακετο στα 110 ευρω,2ο πακετο 135.
Καματερο, 2006 μοντελο,πανω απο 10 χρονια διπλωμα οδηγος.
να πω του g να της πει τιποτα πριν το τσιγαρο?

Βαλε κωδικο Praktiker για 20€ εκπτωση