Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:σκύλος... :sorry:

αυτό να το δεί ο τυχερός μέχρι τώρα realZeus

:hmmm: :hmmm: :hmmm:

ΥΓ: Για ανταλλακτικά, αν ενδιαφέρεται ο άτυχος φίλος, υπάρχει άκρη...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#626615 εντάξει, shit happens, πλαστικά είναι και φτιάχνονται... θα βγει καλό κοστούμι λογικά...
REALZEUS , εννοείται ενδιαφέρομαι. Θα το πάω συνεργείο να δούμε τι θέλει άλλαγμα και βλέπουμε...

κρίμα και ο κόπρος γμτ... κανόνισα να πάει σε κτηνίατρο, αλλά πέρα απο ευθανασία δεν νομίζω να μπορούσε να κάνει κάτι... θα μάθω αύριο.
δεν μου άφησε περιθώρια αντίδρασης γμτ. Αν και για λίγο θα την γλιτώναμε, αλλά ήταν να γίνει...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#626620 Επειδή την πάτησα έτσι μόλις είχα αγοράσει το BMW ξέρω το συναίσθημα, δεν ξέρεις τι να λυπηθείς παραπάνω.

Πάντως μικρή φαίνεται η ζημιά και τουλάχιστον βρήκες τον σκύλο, εγώ τον χτύπησα με 100-120 βραδυ στην εθνική και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Eliaskat έγραψε:Γιε μου πιάσε την σκάλα....

Εικόνα

Εικόνα

1,0 115hp

Δεν φαινονται οι φωτο

@ MIXOStsi, περαστικα κι αγυριστα που λενε. Γρηγορα μαχιμο ξανα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
MIXOStsi έγραψε:Ανταλλακτικά για ΤαπεR κάνεις? :rant:

σκύλος... :sorry:

Μακάρι αυτό να ήταν το χειρότερο, εφόσον έγινε τώρα. :(
Άβαταρ μέλους
By elteo
#626628 Με το Saxo VTS το μακρυνό 2000 είχα βρει στο Διόνυσο αλεπού και μου είχε σπάσει το μισό προφυλακτήρα με το ομίχλης. Την βρήκα για λίγο. Επέζησε όμως από όσο είδα.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#626641 Για μένα αυτή την στιγμή όλα τα Skoda είναι τα ιδανικά leasing εταιρικά/επαγγελματικά.
Τίποτα το ιδιαίτερο σε εμφάνιση αλλά καλές κατασκευές με άνετους χώρους, αξιόλογα μηχανικά και εξοπλισμό αιχμής. Πολύ καλό σαν εργαλείο δουλειάς ή πληρωμένο από την δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#626643 Έλεος, 210 χλμ/ωρα και βγάζουμε φωτογραφία με το κινητό.
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#626681 Bingo στα
-Εργαλείο δουλειάς
-Σταθερό στα 200+ τόσο όσο να βγάζεις φώτο

ένας απολογισμός έως τώρα ειναι οτι τελικά και σαν ιδιώτης θα το αγόραζα