Τώρα που χρειάστηκε να κάνει η γυναίκα μου τη διαδρομή Μελισσοχώρι - Νάουσσα καθημερινά και είμαστε πολύ οριακά με την αυτονομία δοκιμάσαμε αρχικά έναν αργό φορτιστή και πλέον και ταχυφορτιστή ... έστω και αν δεν μπορούμε να φορτίσουμε με πάνω από 50 kw .
Εντυπωσιακό . Με δεκάλεπτη στάση , είναι πλέον άνετο το ταξίδι !
Μας γέμισε αισιοδοξία, και βλέπω με ακόμα καλύτερο μάτι , ένα ηλεκτρικό και για ταξίδι (και ας μην είναι το i3)
Εντάξει βοηθάνε και όλα αυτά τα ταξίδια που έχετε κάνει εσείς , και ας κατουράτε στο δρόμο
Με νορμάλ συνθήκες το i3 δεν βγάζει το πηγαινέλα μέχρι την Νάουσα;
axel12p έγραψε:Vagmag τώρα που δοκιμάσατε και την ταχυφόρτιση, συνεχίζετε την αναζήτηση νέου ηλεκτρικού ή θα παραμείνετε με το i3;
Με νορμάλ συνθήκες το i3 δεν βγάζει το πηγαινέλα μέχρι την Νάουσα;
Με νορμαλ συνθήκες την βγάζει , χρησιμοποιώντας τον επαρχιακό δρόμο από Χαλκηδόνα .
Μένει κ ένα ποσοστό επιστρέφοντας . Βέβαια έχουμε κάνει τη διαδρομή από αρχές Νοεμβρίου κ μετά όποτε με πολύ καλό καιρό πιθανόν να είναι κ πολύ καλύτερα τα πράγματα.
Η αναζήτησή είναι διαρκής ! Μάλλον μου αρέσει χαχαχα
Θα ήθελα να πάρουμε ένα Tesla , αλλά ψάχνω δικαιολογία στον εαυτό μου .
Πάλι τζάμπα θα βγεί ο μήνας.
glf έγραψε:Σήμερα πήρα χαμπάρι ότι και πάλι θα έχει δωρεάν Τετάρτες για φόρτιση στο Μασούτη για όλο τον Ιανουάριο.
Πάλι τζάμπα θα βγεί ο μήνας.
Στο Μασούτη , τι φορτιστές έχει ;
Δεν νομίζω ότι θέλω μπαλώματα , οπότε βλέπω να καταλήγουμε σε νέο φορτιστή.
Κάποια πρόταση ;
vagmag έγραψε:Πάλι πρόβλημα με τον φορτιστή.... Αυτή τη φορά έχει κοπεί κάποιο καλώδιο μέσα...από αυτό που ενώνουμε στο αυτοκίνητο . ; Έχουμε ένα Wallbox της BMW από το 2018 νομίζω .
Κάποια πρόταση ;
Υπάρχει αν ψάξεις type-2 καλώδιο 5m με το βύσμα εννοείται και απλώς ανοίγει κάποιος το wallbox και αλλάζει το καλώδιο.
Πχ με μια γρήγορη αναζήτηση
glf έγραψε:vagmag έγραψε:Πάλι πρόβλημα με τον φορτιστή.... Αυτή τη φορά έχει κοπεί κάποιο καλώδιο μέσα...από αυτό που ενώνουμε στο αυτοκίνητο . ; Έχουμε ένα Wallbox της BMW από το 2018 νομίζω .
Κάποια πρόταση ;
Υπάρχει αν ψάξεις type-2 καλώδιο 5m με το βύσμα εννοείται και απλώς ανοίγει κάποιος το wallbox και αλλάζει το καλώδιο.
Πχ με μια γρήγορη αναζήτηση
Κάτι τέτοιο πρότεινε κ ο ηλεκτρολόγος που το είδε .
Σαν αυτά ;
https://www.skroutz.gr/s/42382559/Green ... escription
https://www.skroutz.gr/s/50683406/Digit ... S-050.html
Αν κ αυτό που έβαλες δε χρειάζεται κόψιμο … είναι έτοιμο .
Μου φάνηκε κόψε ράψε δουλειά κ είπα μήπως δεν πρέπει να το κάνουμε .