Nikos! έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Nikos! έγραψε:Δεν την ειδα και πολυ, μικρή μεν αλλα πολυ καλυτερη απο ίδιου μεγέθους πόλη στην Ελλαδα.
Μια χαρα μου φάνηκε.
Δε ξερω τι λεφτα σου έδιναν, αλλα νομιζω καλυτερα θα ηταν απο εδω και με καλύτερες προοπτικές.
Sent from a mobile device
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ostrava
Σοβαρά τώρα;
Καλύτερη από Βόλο, Λάρισα, Ηράκλειο, Γιάννενα;
Εμένα με αυτά που διάβασα μου φαίνεται αρκετά χάλια, μολυσμένη λόγω κάρβουνου και με κακό κλίμα, με μέση ετήσια θερμοκρασία γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου...
Όσο για τις προοπτικές, και στην Τσεχία δεν είναι ρόδινα τα πράγματα, ενώ το κατά κεφαλήν ΑΕΠ τους ακόμη είναι πολύ χαμηλά.
Σοβαρότατα!
Πολύ πιο οργανωμένη, με περισσότερες ευκαιρίες με αρκετές εταιρίες στη Τσεχία της 2,5% ανεργίας.
Ούτε κάρβουνο είδα, ούτε μολυσμένη ατμόσφαιρα. Τη μια μέρα είχε 32 βαθμούς και την επόμενη 25 και τις δυο λιακάδα με ξηρή ατμόσφαιρα.
Είδα πάρκα, πράσινο, εκπληκτικούς δρόμους, ποδηλατόδρομους σχεδόν παντού, καθαριότητα και οργάνωση.
Και επειδή έχω προσωπική εμπειρία λόγω δουλειάς, πίστεψέ με είναι σαφώς πιο ρόδινα τα πράγματα από την Ελλάδα και αρκετά καλύτερα από εδώ.![]()
Οπότε οι πληροφορίες που έχεις (από το wiki) είναι λάθος.
ΟΚ, πάντως και με συναδέλφους Τσέχους που έχω μιλήσει σε project στην Doha κιόλας, δεν μου τα περιέγραψαν και ρόδινα...
Το Wiki μπορεί να μην λέει όλη την αλήθεια, αλλά και με επίσκεψη δύο ημερών δεν βγάζεις ασφαλές συμπέρασμα.
Μείνε λίγο παραπάνω κάπου και θα δεις πως το συμπέρασμά μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό.
ΥΓ: πάρκα και πράσινο έχει και στα Γιάννενα. Και τα 2/3 του χρόνου βρέχει... Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.