Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#164246 Εγώ πάλι είμαι με την εντύπωση ότι αν είχε γράψει κάτι αντίστοιχο στα ατυχήματα π.χ. ο Kacey θα είχαν πέσει να τον φάνε όλοι οι συντονιστές και ο διαχειριστής μαζί.

Για αυτό ξαναρωτάω: Όταν ο High Fidelity λέει ότι πιστεύει πως το μήνυμα του ταίριαζε εδώ, το κάνει ως διαχειριστής, ή ως απλός χρήστης;
Αν το πιστεύει ως χρήστης, νομίζω ότι κάποιος από τους συντονιστές του θα πρέπει να τον εγκαλέσει στην τάξη και μου κάνει εντύπωση το ότι δεν έχει γίνει ήδη.
Αν πάλι το λέει ως διαχειριστής, να το ξέρουμε ότι μπορούμε να βάζουμε πολιτική σε οποιοδήποτε θέμα χωρίς την παρέμβαση/δυσφορία των συντονιστών.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν πάλι το λέει ως διαχειριστής, να το ξέρουμε ότι μπορούμε να βάζουμε πολιτική σε οποιοδήποτε θέμα χωρίς την παρέμβαση/δυσφορία των συντονιστών.

Το λες σαν να μη το κάνεις σε κάθε ευκαιρία... :lol:
Προσωπικά δεν μ' ενοχλεί, αλλά μου φαίνεται αστείο κόλλημα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#164260 Και οι συντονιστές αμέσως εγκαλούν στην τάξη. Παράδειγμα: viewtopic.php?f=9&t=107&start=330#p28184

Στην περίπτωση μας βέβαια, μάλλον δεν το έχουν δει ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By DAP
kacey έγραψε:δικο του (του hifi) ειναι το φορουμ, οτι γουσταρει κανει.

Και μεις επισκεπτες του.....Μη το ξεχναμε...Ο,τι και αν σημαινει αυτο......
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Χρήστος Λάππας έγραψε:Και οι συντονιστές αμέσως εγκαλούν στην τάξη. Παράδειγμα: viewtopic.php?f=9&t=107&start=330#p28184

Στην περίπτωση μας βέβαια, μάλλον δεν το έχουν δει ακόμα.

Δεν βλέπω που ακριβώς σε εγκαλεί στην τάξη (με την ιδιότητα του mod) ο Mirage στο παραπάνω Link. :hmmm:
Κάνει ένα σχόλιο και τέρμα.

Το ποστ του Hifi ήταν σχετικό-άσχετο αλλά περιείχε και 4 γραμμές εντός θέματος...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μιλάς ως χρήστης ή ως συντονιστής;

Χρήστο Λάππα, σαν συντονιστής μιλάω με κόκκινα γράμματα.
Σαν χρήστης με μαύρα.
Δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει παρατήρηση εδώ μέσα για off topic παραθέσεις, και η συγκεκριμένη του mirage δεν είναι τέτοια.
Πες μου ειλικρινά εσένα που σε ενόχλησε το συγκεκριμένο και να το συζητήσουμε.
Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να γίνει οπουδήποτε και σε οποιοδήποτε θέμα. Θα ταίριαζε περισσότερο να το γράψω άσχετα στην πολιτική για παράδειγμα; Εδώ προέκυψε λόγω της αναφοράς σε ΠτΒ και θυμήθηκα την εν λόγω ιστορία. Αν θεωρείς πως κακώς μπήκε, εγώ ευχαρίστως να το κάνω edit, κανένα πρόβλημα.
Εγώ εκτιμώ πως δεν ενοχλεί. Με ρώτησες την γνώμη μου, απάντησα. Περιμένω την δική σου, τεκμηριωμένη.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#164360 Πάρα πολύ απλά, το μηνυμα σου δεν ταιριάζει στα τροχαία ατυχήματα. Μπορεις κάλλιστα να το βάλεις στην πολιτική με μια διευκρίνιση στην αρχή που θα εξηγεί πως και θυμήθηκες τον Πολύδωρα.

Για την ιστορία, ο συγκεκριμένος είναι ένας πολιτικός που όχι απλά αντιπαθώ, αλλά απεχθάνομαι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πάρα πολύ απλά, το μηνυμα σου δεν ταιριάζει στα τροχαία ατυχήματα. Μπορεις κάλλιστα να το βάλεις στην πολιτική με μια διευκρίνιση στην αρχή που θα εξηγεί πως και θυμήθηκες τον Πολύδωρα.

Για την ιστορία, ο συγκεκριμένος είναι ένας πολιτικός που όχι απλά αντιπαθώ, αλλά απεχθάνομαι.

OK, δεν ταιριάζει λοιπόν και είναι τόσο ενοχλητικό που το κάνεις θέμα. Θα το διορθώσω πάραυτα.
:s_coffee

EDIT: Done. Νομίζω τώρα δεν τίθεται θέμα. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#164375 Ακουσε κανεις τι εγινε χθες το απογευμα (20:00-20:30) στη λεωφορο Βουλιαγμενης μετα το city plaza στο ρευμα προς Bουλα? Ειδα απο μακρυα πυροσβεστικη, αστυνομια, εκαβ, και λογο κινησης απεφυγα το σημειο μπαινοντας στα στενα...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:πηγε η γυναικα μου στο σουπερμαρκετ, και οταν κατεβηκε στο υπογειο γκαραζ βρηκε χαρτακι απολογητικο με τηλεφωνο κτλ... βαθουλωματακι δεξια εμπρος πορτα
@$##!@#!%#$%@

Λοιπον η κυρία μου έστειλε το email απο την ασφαλιστική της με τον αριθμό του case. Με αυτό το νούμερο κάνεις πλέον τα πάντα, δε χρειάζεται κάτι άλλο.

Πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί του στυλ chipsaway ( έχει και chipsaway.at αλλά δεν πήγα ήταν η δεύτερη επιλογή), το είδανε Μου λένε ααααα πολύ minor-εύκολο... Αλλά θέλουμε το αμάξι 3 μέρες εδώ!!! Μα τι θα κάνουν...;
Του λέω πόσο πάει χωρίς ασφάλεια μου λέει όχι πολύ....600!!!! Τι λέτε ρε....Μου λέει άμα πας αντιπροσωπεία τα διπλά, και το πιστεύω χαλαρά.

Τρίτη πρωί θα έρθει να το δει ο ασφαλιστής (απλά περάσαμε το νούμερο και κάναμε book ραντεβού!) να δώσει οκ , το αφήνω και αμέ στο καλό....
Άβαταρ μέλους
By 224v
#168739 Εχουμε καποια εξηγησηγιατι το κοστος ειναι τοσο ακριβο εκει στην Ευρωπη?? για τετοιες μικροεπισκευες?? ειναι λογικος δε και οχρονος που θελει??
Άβαταρ μέλους
By The Ace
KiloMeater έγραψε:....Μου λένε ααααα πολύ minor-εύκολο... Αλλά θέλουμε το αμάξι 3 μέρες εδώ!!! Μα τι θα κάνουν...;
Του λέω πόσο πάει χωρίς ασφάλεια μου λέει όχι πολύ....600!!!! Τι λέτε ρε....Μου λέει άμα πας αντιπροσωπεία τα διπλά, και το πιστεύω χαλαρά...

Holy dented door Batman !!! :s_omg

3 μέρες και 600€ ? Και αυτό είναι το minor ? Ή δεν μας τα περιγράφεις καλά, ή εκεί που είσαι πολλαπλασιάζουν τα πάντα x3, δεν εξηγείται αλλιώς. Σε οποιοδήποτε αντίστοιχο μαγαζί εδώ, με απόδειξη και τα πάντα όλα, πάνω από 150-200€ ανά panel/ζημιά δεν χρεώνουν, ούτε και αν στο πλύνει μετά η Kate :hmmm: