Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
kostis20 έγραψε:Μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα και μετά να κεράσω πρόβατινα χα χα!

Πότε ξεκινάμε;;;; :metalo: :lol: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
markvag έγραψε:
kostis20 έγραψε:Μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα και μετά να κεράσω πρόβατινα χα χα!

Πότε ξεκινάμε;;;; :metalo: :lol: :innocent:

δεν το πιστευω με τιποτα :eat:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#232067 Και οι τρεις πρώτοι με τη μεγαλύτερη κατανάλωση τρώνε τσάμπα :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
junior gt έγραψε:Και οι τρεις πρώτοι με τη μεγαλύτερη κατανάλωση τρώνε τσάμπα :yahoo:

:metalo: :eat:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimviii έγραψε:
junior gt έγραψε:Και οι τρεις πρώτοι με τη μεγαλύτερη κατανάλωση τρώνε τσάμπα :yahoo:

Θα είμαι χαλαρά στην πρώτη 3άδα :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#232097 Παιδιά, τα 170 ήταν η ελάχιστη ταχύτητα σε κάτι ανοιχτές στροφές, την περισσότερη ώρα ήμουν πάνω από 200, σκεφτείτε πόση ώρα χάθηκε και με πόσα πήγαινα για να βγω από το σπίτι μέχρι την εθνική.
Το μέγιστο που έδειξε ήταν 240 (στο κοντέρ και για λίγο).
Όποιος με τέτοιες ταχύτητες και ρυθμούς γράψει 10 λίτρα/100 είναι ή μάγος, ή καλύτερος οδηγός από εμένα.
Δεν ήθελα να γράψω πολλές λεπτομέρειες, γιατί θα ακούσω πάλι κήρυγμα, αλλά επειδή δεν με πιστεύετε!
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#232099 Ε καλά εγώ δε κατάλαβα αυτό. Εγώ νόμιζα ότι πήγαινες με 170.
Οποτε όλα εξηγούνται.
Τις ταχύτητες που λες να πω την αλήθεια δε τις έχω δοκιμάσει γιατί συνήθως έχω τα παιδιά μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#232110 Δεν πήγαινα συνέχεια με τόσο, πιστέψτε όμως πήγαινα γρήγορα και η κατανάλωση είναι λογική. Η μωτ θα περίμενα να σας φτάνει σαν εξήγηση, γιατί όπως είπα ήταν από το σπίτι μου στο Ελληνικό μέχρι την Χαλκίδα...
;)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:
dimviii έγραψε:

Θα είμαι χαλαρά στην πρώτη 3άδα :s_bye

μην εισαι σιγουρος,εχουμε Ναςς, junior gt, εμενα,ειναι πιασμενο το ποντιουμ ,απλα ποιος θα ειναι 1ος 2ος 3ος δεν ξερουμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#232130 Eνημερώστε εγκαίρως να βγεί κι ο giannik να βγάλει μεροκάματο :s_biggrin

Ο αντμιν ήταν σαφής, μέση 170 βγαίνει μόνο αν πηγαίνεις κοντεράτα 200+, το

βάζω μπροστά και ξεκινάω απ το σπίτι (απο κει ξεκινάει και η μέτρηση της μέσης) και σχεδόν όλη η εθνική μέχρι τη διασταύρωση της Θήρας βγαίνει με πάνω από 160 και 170.
Μετα κόβω στον επαρχιακο και πάω με 120 περίπου.

μεταφράζεται με βίας 130 μέση. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις, μηδένισε μέση ταχύτητα και θα δεις :s_wink