- 03 Σεπ 2022, 15:40
Μπούσσε ναι τους ξέρω τους κ@ριόληδες. Τελευταία την στήνουν στην Ροσινίολ και γίνεται πέσιμο από 3-4 από δαύτους, μεσημέρι μιλάμε. Τις προάλλες την πέσανε σε μια μανδάμ με τέσλα μ3 και εκείνη τους κόρναρε μονορούφι μέχρι ν'ανοίξει το φανάρι.
Πριν 2-3 χρόνια παρκάρω με το μεγκάν στο λιντλ απέναντι από το village. Έρχεται ένας σουηδός λοιπόν και ξεκινά το παραμύθι(ντωμεταξύ τους είχα αλλάξει πριν καμιά βδομάδα, σιγα μην καταλαβαίνουν αυτοί αν είναι καινούργιοι ή όχι, φάτσες κόβουν και ορμάνε). Του λέω δεν θέλω. Επιμένει. Ξεκινά να βάζει χέρι στο μάκτρο. Θολώνω. Λέω στην εντμόνταινα να κατέβει με τον μικρό και να μπούν στο σμ. Εκείνη αρχίζει και τον μπιρμπιρίζει του τύπου μα σας παρακαλώ δεν θέλουμε κτλ. Τιποτα αυτός

Της λέω φύγε αμέσως και άσε τις ευγένειες, θα το κανονίσω εγώ. Επιμένει και εκέινη στα λόγια. Με τα πολλά στην 4-5η φορά που είδα ότι με τον...διάλογο δεν γίνεται κάτι ανοίγω πόρτα και βγάινω έξω. Αμέσως κάνει πίσω και κάνει πως τον ξανακουμπώνει, ζητώντας μου συγνώμη

.
Η εντμόνταινα περήφανη πως με τον διάλογο γίνεται δουλειά

Τις ριχνω κάτι ψιλοφωνήεντα για αρχή.
Μετά τα ψωνια μπαίνουμε να φύγουμε. Με το που πιάνω 40-50 ξέρωγω χαω, ο υαλοκαθαριστήρας ξεκουμπώνει από τον αέρα. Σταματώ πιο κάτω μενόμενος. Το τι άκουσε η δικιά μου...περί διαλόγων, ακόμα το θυμάται

. Σιγά μην ο γύφτος τον ξανακούμπωνε. Σαν αυτούς που ανοίγουν τους κάδους, σκαλίζουν και ότι βγάλουν το αφήνουν έξω.