Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimik έγραψε:Μια φορά ήρθε ένας τέτοιος μόλις παρκαρασε πάρκινγκ του Lidl και πήγε να ακουμπήσει τκν υαλοκαθαριστηρα.

Πετάχτηκα έξω και δεν πρόλαβα να μιλήσω, είπε καλά καλά φίλε κι έφυγε, το βλέμμα μου πρέπει να τα είπε όλα

< >

Dimik: Στάσου, στάσου, μη φεύγεις. Να σε ρωτήσω αν είναι Bosch AeroTwin ήθελα βρε γιόφτο. :s_shout

ΥΓ: Μια από τα ίδια... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Βρε βρε τα μπουμπούκια.
Ακριβώς εδώ έξω από του Βιτσαξή αναφερόμουν
Σουηδός πρέπει να είναι με τέτοιο ύψος...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#780677 Μπούσσε ναι τους ξέρω τους κ@ριόληδες. Τελευταία την στήνουν στην Ροσινίολ και γίνεται πέσιμο από 3-4 από δαύτους, μεσημέρι μιλάμε. Τις προάλλες την πέσανε σε μια μανδάμ με τέσλα μ3 και εκείνη τους κόρναρε μονορούφι μέχρι ν'ανοίξει το φανάρι. :lol:
Πριν 2-3 χρόνια παρκάρω με το μεγκάν στο λιντλ απέναντι από το village. Έρχεται ένας σουηδός λοιπόν και ξεκινά το παραμύθι(ντωμεταξύ τους είχα αλλάξει πριν καμιά βδομάδα, σιγα μην καταλαβαίνουν αυτοί αν είναι καινούργιοι ή όχι, φάτσες κόβουν και ορμάνε). Του λέω δεν θέλω. Επιμένει. Ξεκινά να βάζει χέρι στο μάκτρο. Θολώνω. Λέω στην εντμόνταινα να κατέβει με τον μικρό και να μπούν στο σμ. Εκείνη αρχίζει και τον μπιρμπιρίζει του τύπου μα σας παρακαλώ δεν θέλουμε κτλ. Τιποτα αυτός :lol: Της λέω φύγε αμέσως και άσε τις ευγένειες, θα το κανονίσω εγώ. Επιμένει και εκέινη στα λόγια. Με τα πολλά στην 4-5η φορά που είδα ότι με τον...διάλογο δεν γίνεται κάτι ανοίγω πόρτα και βγάινω έξω. Αμέσως κάνει πίσω και κάνει πως τον ξανακουμπώνει, ζητώντας μου συγνώμη :lol: :lol: .
Η εντμόνταινα περήφανη πως με τον διάλογο γίνεται δουλειά :lol: Τις ριχνω κάτι ψιλοφωνήεντα για αρχή.
Μετά τα ψωνια μπαίνουμε να φύγουμε. Με το που πιάνω 40-50 ξέρωγω χαω, ο υαλοκαθαριστήρας ξεκουμπώνει από τον αέρα. Σταματώ πιο κάτω μενόμενος. Το τι άκουσε η δικιά μου...περί διαλόγων, ακόμα το θυμάται :rant: . Σιγά μην ο γύφτος τον ξανακούμπωνε. Σαν αυτούς που ανοίγουν τους κάδους, σκαλίζουν και ότι βγάλουν το αφήνουν έξω.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#780685 Επίσης άλλο σκηνικό, με το καθάρισμα των τζαμιώνε. Από τους τζίπσυ εννοείται.
Ένα φεγγάρι ήταν στα ντουζένια η επιχείρηση αυτή. Ξαμολάγανε γύρω στα 6-7 γυφτάκια στο φανάρι έξω από το Μάκρο για να καθαριζουν τζάμια. Έτσι και αρνιόσουν, περιμένανε. Τι περιμένανε; Ν' ανάψει το πράσινο φανάρι και με το που ο...αρνητής :lol: ξεκίναγε, του έριχναν μια με το κοντάρι στην λαμαρίνα. Του στυλ άιρεπουδεμαςαφηνειςναβγαλουμεκαναχαρτζιλικιναπαρουμεψωμιναφαμε.(και οι γονείς, η φαμίλια τέλοςπάντων, κάτω από την γέφυρα να χαλαρώνει) Ο οδηγός βέβαια έφευγε, τσαντιζόταν αλλά έφευγε, τι να κάνει; να κατέβει να ζητήσει τα ρέστα;
Ώσπου μια μέρα ένας τύπος κατέβηκε. Του κοπάνησαν το αμάξι(ένα άτος) και κατέβηκε βρίζοντας. "Ποιανού το αμάξι κοπάνησες ρε μλκισμένο;" :lol: θεούλης :lol: σενιόρος :lol: Ξεκινά το γύρω γύρω όλοι από το αμάξι και σε μια φάση ένα γυφτάκι χώνεται στην θέση του οδηγού που είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή και του βουτάει ένα πακέτο τσιγάρα. Προφανώς σημασιολογικό το τι αρπάξανε, σημασία έχει η φάση. Ντωμεταξύ άνοιξε το φανάρι, κόρναραν οι άλλοι πίσω, μπήκε και έφυγε. Τα γυφτάκια εξαφανισμένα φυσικά. Τα τσιγάρα πρέπει να πήρε χαμπάρι ότι του λείπουν αρκετά αργότερα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
edmond έγραψε:Επίσης άλλο σκηνικό, με το καθάρισμα των τζαμιώνε. Από τους τζίπσυ εννοείται.
Ένα φεγγάρι ήταν στα ντουζένια η επιχείρηση αυτή. Ξαμολάγανε γύρω στα 6-7 γυφτάκια στο φανάρι έξω από το Μάκρο για να καθαριζουν τζάμια. Έτσι και αρνιόσουν, περιμένανε. Τι περιμένανε; Ν' ανάψει το πράσινο φανάρι και με το που ο...αρνητής :lol: ξεκίναγε, του έριχναν μια με το κοντάρι στην λαμαρίνα. Του στυλ άιρεπουδεμαςαφηνειςναβγαλουμεκαναχαρτζιλικιναπαρουμεψωμιναφαμε.(και οι γονείς, η φαμίλια τέλοςπάντων, κάτω από την γέφυρα να χαλαρώνει) Ο οδηγός βέβαια έφευγε, τσαντιζόταν αλλά έφευγε, τι να κάνει; να κατέβει να ζητήσει τα ρέστα;
Ώσπου μια μέρα ένας τύπος κατέβηκε. Του κοπάνησαν το αμάξι(ένα άτος) και κατέβηκε βρίζοντας. "Ποιανού το αμάξι κοπάνησες ρε μλκισμένο;" :lol: θεούλης :lol: σενιόρος :lol: Ξεκινά το γύρω γύρω όλοι από το αμάξι και σε μια φάση ένα γυφτάκι χώνεται στην θέση του οδηγού που είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή και του βουτάει ένα πακέτο τσιγάρα. Προφανώς σημασιολογικό το τι αρπάξανε, σημασία έχει η φάση. Ντωμεταξύ άνοιξε το φανάρι, κόρναραν οι άλλοι πίσω, μπήκε και έφυγε. Τα γυφτάκια εξαφανισμένα φυσικά. Τα τσιγάρα πρέπει να πήρε χαμπάρι ότι του λείπουν αρκετά αργότερα. :lol:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#780691 Ναι έχει χαβαλέ όταν γράφεις και διαβάζεις ιστορίες, αλλά στην καθημερινότητα δεν έχει καθόλου πλάκα παίδες. Μιλάμε για μάστιγα.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#780701 Μα φιλος, άμα δεν τους κυνηγήσει κάνεις από εκεί και καλή θα βρουν κάτι άλλο στο μέλλον
Λες και δεν τα ξέρει η αστυνομία
Απλά επιλέγει να μην ασχολείται
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#780706 Η καλύτερη λύση για τον εποχούμενο είναι να δείξει λίγη κατανόηση και να καλέσει την αστυνομία που θα αντιμετωπίσει αυτές τις κακές συμπεριφορές...

Ή, να αλλάξει διαδρομή μέχρι να καταφέρει η κοινωνία να βρει μια αξιοπρεπής απασχόληση στους καταφρονεμενους και αναξιοπαθούντες...
Τελευταία επεξεργασία από kubiak και 03 Σεπ 2022, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Chris
#780708 @edmond Το γιαρις δεν εχεις? Με το μονό τεραστιο καθαριστηρα? Γιατι πετυχα κι εγω εναν τις προαλλες που ετρεχε αυτη τη μπιζνα και ημουν ετοιμος να του πω, αμα εχεις καθαριστηρα γι αυτο εδω αλλαξε τον, χαλαλι σου. Ή εχουν μακτρο με το μετρο?

Παντως ειναι οντως μαστιγα, ολη η σκανδιναβια μαζεμενη πειραια και περιχωρα και δεν τους ακουμπαει κανενας. Νομιζω κιολας πως τους εχουν δωσει και κατι σπιτια, πχ πανω στην χορμοβιτου αγχιαλου στα ταμπουρια σε μερικα σημεια, μονιμα παρκαρισμενα 2-3 ντατσουν, χαλιά, σκουπιδια, σκατοφατσες κλπ. Δε θα ηθελα να εμενα εκει γυρω. Προσωπικα ειμαι παντα υποψιασμενος, απο μια φορα που ημουν βαρια 20 χρονων, παρκαρα στα πρακτικερ σαντα μπαρμπαρα και με το που ανοιξα την πορτα μισομπηκε ενας στο αμαξι να μου πουλησει κωλονιες και δεν εφευγε με τπτ. Ακομα θυμαμαι τη μυρωδια

@kubiak τρολαρεις ή τα εννοεις?

Edit ξαναδιαβασα καλυτερα το σημειο για την ΕΛΑΣ και το πιασα, οκ :s_thumbsup
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 03 Σεπ 2022, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
#780710 Προχθές μου έλεγε η σύζυγος ότι στο λιντλ πήγαν να της πουλησουν υαλοκαθαριστήρα για το πούντο για το πισω τζάμι.Που ο υαλοκαθαριστήρας πίσω είναι μονοκόμματος με το μπράτσο.
Και πέρυσι της έβγαλαν τον έναν απο μπροστά και της έλεγαν "κοίτα είναι κομμένος!!!"Ενω δεν έχει τίποτα το λάστιχο.Και μετά τον κούμπωσαν οπως να είναι,την επόμενη μέρα που έφτασα Ελλάδα και πήρα το αμάξι είδα ότι δεν κάθεται καλά και τον κούμπωσα σωστά.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Chris έγραψε:@kubiak τρολαρεις ή τα εννοεις?
Δυστυχώς Chris τρολάρω...
Δε γουστάρω μια που η συμπεριφορά τους με ωθεί σε ένα είδος ρατσισμού προς αυτούς...

Αλλά ούτε να αντιδράσει κάνεις μπορεί ούτε να αλλάξει κάτι...

Οπότε, τρολινγκ, σάτιρα και, αυτό που απεχθάνομαι να λέω όταν πρόκειται για ανθρώπινες υποθέσεις, να μη σου τύχει...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#780713 Εδώ στη γέφυρα της Θήβας έπεφταν μπροστά σου για να σε κλέψουν έπειτα.Μεζρι που είχε περιπολικό όλη μέρα εκεί ,έβαλαν και κάγκελα να μη μπορούν να φεύγουν προς το καταυλισμό κάτω από τη γέφυρα στις γραμμές του τρένου και σταμάτησαν.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#780723 Σήμερα την "έπεσαν" τρία ανήλικα εκ Φιλανδίας ορμωμενα σε "Renegade" ή αντίστοιχου τύπου ανοιχτό εκτός δρόμου στη Γλυφάδα σε φανάρι με Ποσειδώνος. Το ένα σκαρφάλωσε και πάνω, άνοιξε πράσινο και δεν κατέβαινε!!! Το τραβούσαν τα άλλα δύο για να κατέβει!
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#780724 Αυτά θελουν σκηνικό να είναι μέσα στο αμάξι 4 ντουλάπες και με το που κάνει κίνηση να πιάσει τον υαλοκαθαριστήρα να ανοίξουν και οι 4 πόρτες ταυτόχρονα