Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By famas
#221857 Eπειδή στις συναντήσεις της Παρασκευής μου λένε ότι το αμάξι το έχω ξεσκίσει κι ότι οδηγώ με esp οφ γιατί διαφορετικά θα με έκοβε συνέχεια, εξ ου κι η αυξημένη κατανάλωση (8,5 λ/100) τελευταίο ρεζερβουάρ εντός πόλης, παραθέτω φωτο του υπολογιστή όπου εξηγεί γιατί υπάρχει αυξημένη κατανάλωση
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#221877 Για τσιγάρα (που λέει ο λόγος) με το αμάξι πας; :lol:
Άβαταρ μέλους
By famas
#221887 Δεν βολεύει σε ικανοποιητικό βαθμό το λεωφορείο για μετακίνηση. Προφανώς η επιλογή πετρελαίου για τέτοιο προφίλ διαδρομών δεν θα ήταν συνετή.
Άβαταρ μέλους
By markvag
famas έγραψε:Eπειδή στις συναντήσεις της Παρασκευής μου λένε ότι το αμάξι το έχω ξεσκίσει κι ότι οδηγώ με esp οφ γιατί διαφορετικά θα με έκοβε συνέχεια, εξ ου κι η αυξημένη κατανάλωση (8,5 λ/100) τελευταίο ρεζερβουάρ εντός πόλης, παραθέτω φωτο του υπολογιστή όπου εξηγεί γιατί υπάρχει αυξημένη κατανάλωση
Εικόνα

Βγαίνει το ESP στο δικό σου;;;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#229531 Ταξιδάκι χθες για Ερέτρια, και επειδή είχα αργήσει λίγο ψάχνοντας το κλειδί (που ήταν στην τσάντα μου, αλλά όχι στην θήκη που κοιτούσα! :slap: ), το πάτησα (λίγο...). Ελληνικό Χαλκίδα, έγραψα μέση ταχύτητα 131 χλμ (με όλα μέσα, από τα φανάρια μέχρι τα διόδια), και μέση κατανάλωση 15.1 λτ/100.
:tomato:
Μέχρι την Ερέτρια, 1 ώρα. :s_wacko

Το μυστικό μου; Απαλές κινήσεις στο τιμόνι, και τέρμα γκάζι όταν υπάρχει χώρος. Βοήθησε κι ένα 207 Rallye που πήγαινε γρήγορα (όχι τόσο γρήγορα όμως... :svivhaha: ).
Από Χαλκίδα μέχρι Ερέτρια, έκοψα (πολύ) το ρυθμό γιατί είχε κίνηση και κατοικημένες περιοχές. :s_yes

Το εντυπωσιακό είναι πως ο χρόνος του πήγαινε έγινε το πρωί με λίγη κίνηση στην Αθήνα και στην Εθνική, αλλά και το βράδυ με σαφώς περισσότερη, έκανα το ίδιο.
:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By markvag
JasonLouk έγραψε:Μήπως πρέπει να βρεις κανα χόμπι και να μην ξεσπας στο αυτοκίνητο?

< >

+ γκομενάκια! :rtfm: :svivhaha: :s_biggrin :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
JasonLouk έγραψε:Μήπως πρέπει να βρεις κανα χόμπι και να μην ξεσπας στο αυτοκίνητο?

< >

Μα για να κάνω (ένα από) τα χόμπι μου πήγαινα στην Ερέτρια!Και δεν ξεσπάω, του φέρομαι με ενδιαφέρον και όπως πρέπει!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#229875 Εχω ακουσει οτι οι Ερετριανες ειναι ξενερωτες... :ninja: Αλλαξε περιοχη... :protest:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#229922 Για sea kayak. Η βουτιά (σχεδόν...) έγινε στο τέλος, στην προσπάθεια να βγω από το kayak. :lol:
Για γκομενάκια, πάω από Ηλιούπολη μέχρι Βουλιαγμένη, να μην τρέχουμε σε όλη την Αθήνα για ένα πήδημα! :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#230256 Χθεσινή διαδρομή: Παλλήνη - Πειραιάς (Ζέα) - Νέος Κόσμος - Αγ. Δημήτριος - Αγ. Παρασκευή - Παλλήνη. Μέση 7,4 στο bc του lexus (rx400h).

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#231760 ΗΦ η κατανάλωση που περιγράφεις με φαίνεται απλά τεράστια.

Τουλάχιστον με το δικό μου που έχει και μερικά πέταλα παραπάνω και εννοείται χρονάκια, όσο και να έχω προσπαθήσει δεν έχω δει τέτοιο νούμερο :s_crazy