Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#261075 Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Θα άξιζε ένα τεστ ντράιβ άραγε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#261097 :inlove: πηγαινε κανε χθες τεστ ντραιβ,που ρωτας κιολα. :rtfm:
πολυ ομορφο παντως!
Άβαταρ μέλους
By JBT
#261103 Και φρενάκια ε :s_crazy :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#261231 Πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο το 308, και που δεν μπορώ να πω για τα υπόλοιπα της εταιρίας...
500 Abarth σήμερα, από Αλίμου μέχρι και καμπόσο στην Βουλιαγμένης, με γρήγορη και πολύ όμορφη οδηγό!
Μου ερχόταν να πιάσω κουβέντα στο άσχετο, αλλά με την μηχανή και το κράνος, δεν βολεύει!
Άβαταρ μέλους
By Andy
#261275 Εικόνα

Φαινομενικά σε υπεραριστη κατάσταση
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#261770 ΕικόναΕικόνα
Ειλικρινά αυτό το αυτοκίνητο μπορώ να το χαζεύω με τις ώρες
.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#261793 Είναι απίστευτο.Ειχε ένας συμφοιτητής μου την 850csi...
Ελιωνα.Ακομα θυμάμαι το τράβηγμα του v12..
Απίστευτο αμάξι.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#261796 φαντασου οταν ειχε βγει ποσο εντυπωσιακο ηταν.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#261805 Εγω το έζησα από το 1999 μέχρι το 2001 περίπου που την έκλεψαν.
Δεν υπήρχε ....Είχε και τετραδιευθυνση,πολλαν πράγματα Schnitzer και ήταν σε άψογη κατάσταση.Τ ην είχα οδηγήσει 5-6 φορές.
Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι είχε και ο αδερφός του μία 850i...
< >
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 30 Μάιος 2016, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#261806 Έκατσα και την χάζευα μέχρι που ήρθε ο οδηγός της. Μου έκανε εντύπωση πόσο ήσυχη ήταν και πόσο αθλητική είναι η στάση εν κινήσει τόσο χαμηλή και φαρδιά που είναι

.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#261865 Ο Βασίλης Χαρίτος έχωνε το νέο HRV στα Λιμανάκια. Στην τελευταία δεξιά, με κατεύθυνση προς τη Βουλιαγμένη, του έφυγε μάλιστα και λίγο στο αντίθετο ρεύμα. 20 πόντους, όχι κάτι δραματικό, αλλά καλό θα ήταν να μη γινόταν, ειδικά αφού είχε και τις δύο λωρίδες άδειες και πήρε τη στροφή ανοιχτά.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#261951 Και ξαφνικα εκει που πηγαμε για Οινογνωσια στην Ερετρεια στο κτημα ΛΥΚΟΣ που εχει και Ταβερνα απο 40+ χρονια βλεπουμε μια εκδρομη με κατοχους σουπερκαρ!!!! να εχουν γεμισει ολες τις θεσεις σταθμευσης... :yahoo:
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#263629 640 gran coupe

Αρκετα εντυπωσιακο αν και λιγο βλακεια το τριτο στοπ που εχει πλατος οσο ολο το αυτοκινητο
Άβαταρ μέλους
By JBT
#266363 Σήμερα είδα ένα Αυδί 80 και χάθηκα στις σκέψεις μου...

Θυμήθηκα το 100άρι του θείου μου και θυμήθηκα ότι παλαιότερα η Αυδί έκανε πραγματικά κακά αυτοκίνητα.

Μόνο να καθίσεις πίσω από το τιμόνι και αισθανόσουν ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι στην θέση του. Προσπάθεια ήθελε για κάτι τέτοιο :s_empathy

Κι εκεί που τα λέγαμε (με τον εαυτό μου :lol: ) βλέπω μια σαύρα στα μακρυά... Λάμπο superveloce aventador... Δεν νομίζω να την μπέρδεψα με άλλη, αλλά και άλλη να ήταν, μικρή διαφορά έκανε... Δεν γίνεται να μην ζαλιστείς με το σαυρίδι αυτό ρε παιδιά :s_airkiss

Ευτυχώς για αυτόν έπρεπε να στρίψω και δεν βρέθηκε στον δρόμο μου :superman:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#266498 ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Sent from space >