Anonymous Founder έγραψε:A, OK, με διπλό καρμπυρατέρ, θα μπορούσε να έχει τα 85 άλογα λοιπόν, ή εκεί κοντά. Όταν είχα οδηγήσει το νεότερο με τις γωνίες, μου είχε φανεί απαράδεκτα βαρύ το τιμόνι του και μου είχε κάνει εντύπωση, αφού δεν είχε ημιαξόνια εμπρός και ήταν πισωκίνητο...
224v έγραψε: με ενα εκκεντροφόρο επι κεφαλής. Ηταν μάλλον απο το autobianki 110...

krom έγραψε:Ασε τις παρωπίδες, εμένα μου αρέσουν τα σοβιετικά αμάξια, τώρα είναι τζάμπα και είχα διάφορα. Σε συνθήκες εσσδ, το μοσκβιτς 2140 ήταν καλύτερο ΠΑΝΤΟΥ. Σε σχέση με το πρώτο vaz ηταν ταχύτερο, ανετότερο, πιο αξιόπιστο, άσπαστος κινητήρας, καλύτερο αμάξωμα, δεν σκούριαζε τόσο, καλύτερο εσωτερικό.
krom έγραψε: Καλοσυντηρμένο στην εσσδ το 1970τόσο δεν υπήρχε, δεν υπήρχαν συνεργεία, μόνο μερακλήδες κάτοχοι, τα έκανες όλα μόνος σου.Τα πρώτα μοτέρ στα 70.000 τα φτύνανε.
krom έγραψε: Σιγά μην πλημμύρησαν κιόλας τη Σουηδία και Νορβηγία τα λαδα, αυτό θα έγραφε ο ιαντ
krom έγραψε: Γιατί το golf του 75 σε κάνα αρκτικό χωριό στη Σουηδία δεν είχε μανιβέλλα?
krom έγραψε: Σου έγραψα για golf 1 και renault 5 ίδιας εποχής, καμία σχέση με αυτά, ακόμα και το καδετ σε διαλυμένο δρομο ήταν πιο ευχάριστο και άνετο από vaz-2101.
krom έγραψε: Τι να λέμε τώρα, ήταν 30 χρόνια σε παραγωγή το ίδιο αμάξι.
krom έγραψε: H μαζική παραγωγή ξεκίνησε το 72-73 και οι παραδόσεις αρκετά αργότερα, στην Ευρώπη άρχισε να εισάγεται το 74, όταν υπήρχαν ήδη μια χαρά αυτοκίνητα.
krom έγραψε: Για τον σοβιετικό τότε ναι, ήταν εξέλιξη τρελή, για Ευρώπη όχι.
Απλά δεν είναι το σοβιετικό ΘΑΥΜΑ της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τέλος απο μενα
224v έγραψε:Βιβλιο του περιγραφει τα παντα στο πως να το ρυθμησειε από πλατινες αβανσ, καδενες.. κλ.π. με φωτογραφιες, οποιος μπορουσε να το κανει θα το ειχε μια χαρα… μεχρι και το ηλεκτρικο διάγραμμα ειχε μεσα… ώστε να βρει ακρη ενας ηλεκτρολόγος...

, ευτυχώς έβρεχε και χιόνιζε με το τουλούμι οποτε το παρπριζ κρατιώταν καθαρό
bill33 έγραψε:224v έγραψε:Βιβλιο του περιγραφει τα παντα στο πως να το ρυθμησειε από πλατινες αβανσ, καδενες.. κλ.π. με φωτογραφιες, οποιος μπορουσε να το κανει θα το ειχε μια χαρα… μεχρι και το ηλεκτρικο διάγραμμα ειχε μεσα… ώστε να βρει ακρη ενας ηλεκτρολόγος...
Μάλλον ήταν μόδα της εποχής στα μάνουαλ αυτό γιατί και στην τζουλια του 76 που είχα είχε στο τέλος το ηλεκτρικό σχεδιάγραμμα.
drdino έγραψε:Το ίδιο και στο 304 του 78 που είχα.
krom έγραψε:Ασε τις παρωπίδες, εμένα μου αρέσουν τα σοβιετικά αμάξια, τώρα είναι τζάμπα και είχα διάφορα. Σε συνθήκες εσσδ, το μοσκβιτς 2140 ήταν καλύτερο ΠΑΝΤΟΥ. Σε σχέση με το πρώτο vaz ηταν ταχύτερο, ανετότερο, πιο αξιόπιστο, άσπαστος κινητήρας, καλύτερο αμάξωμα, δεν σκούριαζε τόσο, καλύτερο εσωτερικό. Καλοσυντηρμένο στην εσσδ το 1970τόσο δεν υπήρχε, δεν υπήρχαν συνεργεία, μόνο μερακλήδες κάτοχοι, τα έκανες όλα μόνος σου.Τα πρώτα μοτέρ στα 70.000 τα φτύνανε.
Σιγά μην πλημμύρησαν κιόλας τη Σουηδία και Νορβηγία τα λαδα, αυτό θα έγραφε ο ιαντΓιατί το golf του 75 σε κάνα αρκτικό χωριό στη Σουηδία δεν είχε μανιβέλλα?
Σου έγραψα για golf 1 και renault 5 ίδιας εποχής, καμία σχέση με αυτά, ακόμα και το καδετ σε διαλυμένο δρομο ήταν πιο ευχάριστο και άνετο από vaz-2101. Τι να λέμε τώρα, ήταν 30 χρόνια σε παραγωγή το ίδιο αμάξι.
H μαζική παραγωγή ξεκίνησε το 72-73 και οι παραδόσεις αρκετά αργότερα, στην Ευρώπη άρχισε να εισάγεται το 74, όταν υπήρχαν ήδη μια χαρά αυτοκίνητα. Για τον σοβιετικό τότε ναι, ήταν εξέλιξη τρελή, για Ευρώπη όχι.
Απλά δεν είναι το σοβιετικό ΘΑΥΜΑ της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τέλος απο μενα
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]