Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#100687 Πηγαίνει καλύτερα τώρα;

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#100725 Μπα δεν είναι αυτό. Δεν είχε καθόλου ρεύμα. Χθες το βράδυ έβαλα το obd Bluetooth παπαρακι πρώτη φορα να το δοκιμάσω. Όμως οταν τελείωσα το έκλεισα και το τσεκαρα κιολας. Αλλα το άφησα πανω στη θύρα. Μπορεί να ήταν αυτο. Α και επιτέλους βρηκα το εγκεφαλακι του brc !!! Μου ειπες στη μπαταρια αλλα δε φανταστηκα ΜΕΣΑ στη θηκη της μπαταριας!
Άβαταρ μέλους
By famas
#100728 Δεν νομίζω...Πολλές φορές άφηνα το obd bluetooth επάνω στη θύρα, χωρίς να έχει διακοπτάκι και δεν είχα ποτέ πρόβλημα...Βέβαια το αμάξι κινιόταν κάθε μέρα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
famas έγραψε:Ο ίδιος παπάς είχ

Πιο σαλονικιώτης, πεθαίνεις.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#103228 Μακρυά από θρησκευτικά events του λόγου μου. Καθαγιαcμένο cτροφιλίκι, όμως, ιδανική διαδρομή #1... :inlove:
Αφιέρωμα στην αγαπημένη μου επαρχιακή οδό / στροφιλίκι / τοπίο, καλός συνδυασμός όλων.
Εικόνα

Εικόνα

Στα >1400μ υψόμετρο άριστος δρόμος, θέα, φύση. Φύση που δεν έχει υποδεχτεί ακόμα την άνοιξη
Εικόνα

Αυτή βγήκε :metalo: :metalo:
Εικόνα

Με καλό λάστιχο, κόφτης 4ης στην αριστερή στο βάθος :s_blush :s_blush :s_blush (αλλά τα έχουμε κόψει αυτά έτσι; #μπαμπά_μην_τρέχεις κτλ)
Εικόνα

Λίγο πιο πριν, σε χαμηλότερα υψόμετρα. Σε σημείο που έχει δώσει υπεραγαπημένο φωτογραφικό κάδρο παλαιότερα
Εικόνα

Εδώ έχει έρθει η άνοιξη, νότιο Γρεβενό.
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#103236 Έχεις περάσει συ από εκεί. Γω γαμήθηκε ο δίας και δεν κατάφερα να φτάσω Κόνιτσα :x