Τα σχόλια πώς και δε σβήστηκαν;
Γεια σου ρε xaros912
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
CARυοθραύστης έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=hajWPwvQKcc
Τα σχόλια πώς και δε σβήστηκαν;![]()
Γεια σου ρε xaros912![]()
kacey έγραψε:καθε δευτερα και τεταρτη ειναι σουβλακι-day. το σουβλατζιδικο ειναι σε οπτικη ευθεια με μια διασταυρωση δυο στενων. Καθε εβδομαδα χ δυο μερες καθομαι και οση ωρα περιμενω τη παραγγελια μου χαζευω τη διασταυρωση. Στα ~10 λεπτα που περιμενω, βλεπω τουλαχιστον 9/10 απο αυτους που ερχονται απο αριστερα να σφαζουν τη προτεραιοτητα αυτων που ερχονται απο δεξια. Μιλαω κυριολεκτικα για τουλαχιστον 20 περιπτωσεις καθε φορα που παω και χαζευω.

kacey έγραψε:https://www.google.com/maps/@37.953896,23.655633,3a,28.7y,29.37h,82.49t/data=!3m6!1e1!3m4!1sVu-RIGDKY_QlOFYs2XZKnQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
προποντιδος (με προτεραιοτητα) και κεφαλληνιας (περνανε αερα ενω απο αριστερα) γωνια, καμινια πειραια.

kacey έγραψε:καθε δευτερα και τεταρτη ειναι σουβλακι-day. το σουβλατζιδικο ειναι σε οπτικη ευθεια με μια διασταυρωση δυο στενων.
pipinos1976 έγραψε:4. Και το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Χτες, καθημερινή χωρίς κίνηση και με άδειους δρόμους (καλοκαίρι + κρίση) θυμήθηκα τα παλιά. Πέραν από το αλκοόλ που δεν ήταν και τίποτε σοβαρό, αφού μέχρι να φτάσω σπίτι σίγουρα ήμουν νόμιμος, είπα να γίνω λίγο παραβάτης. Πρέπει να έκανα λογαριασμό ικανό να πληρώσει ένα νέο αυτοκίνητο σε παραβιάσεις κόκκινων φαναριών. Σταμάτησα να μετράω μετά τα 20, αλλά ο αριθμός σίγουρα ήταν τουλάχιστον διπλάσιος. Όχι ότι κινδύνευσα, αφού δεν υπήρχε ψυχή στο δρόμο (πολύ πιο ασφαλές από το να περάσεις με πράσινο πρωινή ώρα και να σε φάει ο κάθετα ερχόμενος κοιμισμένος), αλλά από άποψη νόμου ήμουν παραβάτης.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]