Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kacey
#126926 Οχι, ξερω πολυ καλα τι ειπα. Γιατι ετσι χτυπησε και ο μηχανακιας.

(το θεωρω δεδομενο, βασει της περιγραφης).
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#130783 Είχαμε μια συμφορουμίτησα μηχανόβια αν δε κάνω λάθος από κει. Ελπίζω να μην είναι αυτή... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#136756 Μπροστά στα μάτια μας σήμερα το απόγευμα θα γινόταν χαλκομανια ένα διποδο πράγμα με το μηχανάκι του από ένα τεράστιο αγροτικό όχημα.

Λυπάμαι τον άνθρωπο που έχασε 10 χρόνια από τη ζωή του για να καταφέρει να τον αποφύγει, λυπάμαι Ίσως ακόμα περισσότερο όμως την ανθρωπότητα που θα χρειαστεί να υπομένει το διποδο αυτό πράγμα έστω και για μια μέρα παραπάνω..
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#136757 Που έγινε αυτό;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#136762 Κάπου μεταξύ Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Εάν θα μπορούσα να δείξω βιδεο με το γεγονός, θα λέγατε ότι ήταν στημένο...
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#139062 Τροχαίο με δύο (μάλλον) αυτοκίνητα και μηχανάκι, Γέρακα & Κεφαλληνίας στο Γέρακα.
Ένας μεσήλικας αναβάτης του δίκυκλου στην άσφαλτο...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#145946 Γυναίκα οδηγός στην Αττική Οδό πριν από λίγο:
Θα πάω αριστερά, όχι θα πάω δεξιά, ή μάλλον καλύτερα αριστερά, οχι, όχι δεξιά πρέπει να πάω... οοουυυυπς!

Εικόνα

Πηγή
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#145949 Το μερος μου φαινεται τοσο οικειο αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο υψος είναι. Παντως Αττικη Οδος δεν ειναι εκει.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Focusman91 έγραψε:Το μερος μου φαινεται τοσο οικειο αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο υψος είναι. Παντως Αττικη Οδος δεν ειναι εκει.

.

μαλλον πρεπει να ειναι ο Κηφισσος,εκει που βγαινεις απο την Λ.Αθηνων στο ποταμι και κανεις δεξια για να πας παραλια.
Άβαταρ μέλους
By edmond
dimviii έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Το μερος μου φαινεται τοσο οικειο αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο υψος είναι. Παντως Αττικη Οδος δεν ειναι εκει.

.

μαλλον πρεπει να ειναι ο Κηφισσος,εκει που βγαινεις απο την Λ.Αθηνων στο ποταμι και κανεις δεξια για να πας παραλια.

εκει είναι.
δεξια πας για Ιερα οδο και αριστερα βγαινεις για ποταμι (καθοδο)
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#146054 Κλασσική περίπτωση είμαι μπερδεμένηθέλωχρόνονασκεφτώ... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#146116 Ωραίο κεντράρισμα! Ευτυχώς είναι σε σωστή γωνία ή νησίδα και δεν είχανε και άλλα....(να έχει γίνει προηγούμενο ατύχημα και να μην βυθίζεται στο έδαφος η άκρη της νησίδας πχ επειδή δεν το φτιάξανε)