Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#557371 Τρίθυρο σε κείνη την ωραία έκδοση που είχε το 2010 με το body kit.
Αυτή ήταν η εναλλακτική μου.
Το χω μετανιώσει γιατί βλέπω ότι στο Focus μπαίνει πανευκολα οθόνη android. Κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο στο Fiesta.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Focusman91 έγραψε:Τρίθυρο σε κείνη την ωραία έκδοση που είχε το 2010 με το body kit.
Αυτή ήταν η εναλλακτική μου.
Το χω μετανιώσει γιατί βλέπω ότι στο Focus μπαίνει πανευκολα οθόνη android. Κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο στο Fiesta.

< Note >

Ναι. Sport το λέγανε δήθεν.
Είχε αεροτομή, ζάντες νομίζω από το ST, τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, και το clima που θα το έβαζα έτσι και αλλιώς.
Και κάτι χιλιοστά (5mm νομίζω :lol: ) και καλά πιο χαμηλό.
Νομίζω και καθίσματα τύπου (ο θεός να τα κάνει) μπάκετ.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#557400 Και διαφορετικά αμορτισέρ (Sachs κόκκινα, αντί για μπλε των απλών εκδόσεων - αν και με το σήμα της Ford και όχι της Sachs). Αρκετά πιο σφιχτό στον δρόμο.
Άβαταρ μέλους
By glf
Bayern7 έγραψε:Ναι. Sport το λέγανε δήθεν.
Είχε αεροτομή, ζάντες νομίζω από το ST, τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, και το clima που θα το έβαζα έτσι και αλλιώς.
Και κάτι χιλιοστά (5mm νομίζω ) και καλά πιο χαμηλό.
Νομίζω και καθίσματα τύπου (ο θεός να τα κάνει) μπάκετ.

Το δικό μου δεν έχει τέτοιες ζάντες πάντως. Και σίγουρα όχι τύπου μπάσκετ καθίσματα χεχεχε
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#557540 Και εμένα εκεί μου λέει η τοποθεσία, αν παίζει Εύβοια. Είχε και μια αττραξιόν ένα γιγαντιαίο κουφάρι (εγώ το πρόλαβα το '14 που είχε πέσει) δέντρο.

(Το θυμάμαι γιατί δευτερόλεπτα μετά με κάλεσε φίλος να με ενημερώσει για το πολύνεκρο τροχαίο της νταλίκας χωρίς φρένα στην Εγνατία οδό μετά τη Βέροια)
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#557561 ολοσωστοι και οι δυο.
Μετά τις πλημμύρες η περιοχή είναι σαν βομβαρδισμένο τοπία, κοντέινερ βρέθηκαν σε χωράφια ζώα χάθηκαν :(