Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#556647 Προσυπογράφω με μια εικόνα (το κομμάτι προς Καστριώτισσα , όπου ο ταβερνιάρης της πλατείας του Αθ. Διάκου μου είπε οτι φαγώθηκαν πολλά κονδύλια στο κομμάτι δρόμου αυτό, αλλά τουλάχιστο μας έμεινε μια υπέροχη ασφάλτινη στο πουθενά...)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#556651 Ναι, στο 2ημερο "μπατσελοροτάξιδο" πριν το γάμο.

Πέρασα και φέτος για την ανάβαση στα Βαρδούσια, ο δρόμος κρατούσε άψογα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#556897 Και παρότι Καβαλιώτης, με σωστές Πινακίδες :lol: :metalo:

Ωραίος ο Τουρμποκράτωρας
Άβαταρ μέλους
By red_monster
elteo έγραψε:
mousatos έγραψε:μα για μερικούς τα diesel :inlove: είναι φτου κακά :shifty:

Η άκυρη ατάκα 2018 πάει στον μουσάτος ladies and gentlemen. :slap:

Γιατί άδικο έχει?

Υπάρχει κόσμος που ακόμα και εν έτη 20&18 θεωρεί τα καλοσυντηρημένα +euro5 χειρότερα από τα σαπάκια 20ετιας με τους χαλασμένου καταλύτες
Άβαταρ μέλους
By elteo
#557059 Δεν ξέρω αν η σύγκριση σου τιμά τα ντίζελ. Πάντως αθώα και πράσινα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν. Για αυτό και μπαναρονται αβερτα εις τας ευρωπας.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
red_monster έγραψε:Η καθιερωμένη των 3.000rpm :shifty:

Εικόνα

Αυτό τι είναι Κλιό;; Με ποιον κινητήρα;; Δηλαδή με 3000 σαλ και πέμπτη; έκτη; βγάζει 164 στο κοντερ;;; Όντως εντυπωσιακό αν είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
elteo έγραψε:Δεν ξέρω αν η σύγκριση σου τιμά τα ντίζελ. Πάντως αθώα και πράσινα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν. Για αυτό και μπαναρονται αβερτα εις τας ευρωπας.

Η σύγκριση μου αποτυπώνει την ιδιοσυγκρασία του μέσου ελλ πίθηκα.
Ούτε αθώα είναι, ούτε πράσινα ούτε με βούλες.
Είναι αυτά που είναι και όταν είναι καλοσυντηρημένα εξισώνονται με τα αντίστοιχα αμόλυβδης. Η κάθε υλοποίηση έχει τα + &- της

https://phys.org/news/2017-07-diesel-gas.html
Άβαταρ μέλους
By red_monster
NiTse έγραψε:
red_monster έγραψε:Η καθιερωμένη των 3.000rpm :shifty:

Εικόνα

Αυτό τι είναι Κλιό;; Με ποιον κινητήρα;; Δηλαδή με 3000 σαλ και πέμπτη; έκτη; βγάζει 164 στο κοντερ;;; Όντως εντυπωσιακό αν είναι έτσι.

Clio 1.5dci 75hp Van 2014 with 5th gear

Και αυτό που βλέπεις είναι η τελική του :lol: