Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By rafi
#552452 Ωραιο το clio 4. Φοβερο σχεδιο το οποιο 6 χρονια μετα την παρουσιαση του μοιαζει πιο φρεσκο απο ολα τα νεα σχεδια της κατηγοριας που παρουσιαζονται. Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα τα καταφερουν να μην τα σκατωσουν οταν παρουσιαστει το clio 5. Επισης προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν και οι μπροστινες κυριως λεπτομερειες ειναι ξεκαθαρα τολμηρες τοσο για την κατηγορια οσο και σε σχεση με το clio 3, το προφιλ του (ισως και το πισω μερος) εχει πολυ πιο συντηρητικες γραμμες οσο και αν αυτο κρυβεται πολυ καλα. Πολυ σημαντικη και η μειωση υψους σε σχεση με το απερχομενο.

.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#552564 Παρα πολλη και αδιαπεραστη ομιχλη τοσο που κρυβει το μισο αυτοκινητο...... :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
rafi έγραψε:Ωραιο το clio 4. Φοβερο σχεδιο το οποιο 6 χρονια μετα την παρουσιαση του μοιαζει πιο φρεσκο απο ολα τα νεα σχεδια της κατηγοριας που παρουσιαζονται. Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα τα καταφερουν να μην τα σκατωσουν οταν παρουσιαστει το clio 5. Επισης προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν και οι μπροστινες κυριως λεπτομερειες ειναι ξεκαθαρα τολμηρες τοσο για την κατηγορια οσο και σε σχεση με το clio 3, το προφιλ του (ισως και το πισω μερος) εχει πολυ πιο συντηρητικες γραμμες οσο και αν αυτο κρυβεται πολυ καλα. Πολυ σημαντικη και η μειωση υψους σε σχεση με το απερχομενο.

.

+1
Τα μουλαρια δείχνουν "μικρό" Megane που δεν μου είναι και το καλύτερο. Σε μήνες πλέον θα ξέρουμε.

manoliossss έγραψε:Εικόνα

Foggy day...,

< >

Άβαταρ μέλους
By NiTse
#552745 Όχι τώρα τον πιάνει που κάνει φανταστικά σχέδια με το μυαλό του. Τόσα για τέλη, τόσα για σέρβις, τόσα για λάστιχα, τόσα για βιολογικο και βγήκε στο δρόμο, αλλά μετά..
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#552748 Θα μπορούσε να πάρει τώρα πίσω τις πινακίδες, πληρώνοντας ένα ευτελές ποσό. Ώστε να το μαγέψει και να το δώσει.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#552769 Tα οποία έχω την εντύπωση ότι δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα ετήσια, υπάρχουν 3/6μηνα κλπ.
Αλλά το βασικότερο είναι να μπορεί από μηχανικής άποψης να κινηθεί. Το κιβώτιο δεν είχε θέμα;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#552801 αν του βαλει μπαταρια και μιζαρει θα "ακουσει" αν θελουν κατι τα μπουζι κ,λ,π. όταν ζεσταθεί ακινητο μετα από λιγα λεπτα θα το παει με προσοχή σε κοντινο βενζιναδικο να του αλλαξουν λαδια και βαλβολινες…. εάν αυτά που θα δει στα λαδια ξυδια είναι ενθαρυντικα θα μισογεμισει ντεποζιτο και θα το κανει μια μεγαλη βολτα για να δει τα φρενα να τρίβονται και να φυγει η σκουρια απο τους δισκους… δεν κοστιζει πολυ αυτος ο ελεγχος κατ' αρχην. Α!!! και ένα πλυσιμο γενικο καλο θα κανει να δειξει ισως φθαρμένα λαστιχάκια …. Μια αποφαση είναι αν θελει να το κανει τωρα ώστε με ένα μηνα τελη να το εχει για τσεκαρισμα και μετα αποφασιζει… τριμηνα τελη και εξαμηνα κλπ ισχυουν μετα τον Μαιο κάθε χρονου!!!! όχι από τους πρωτους μηνες… κάθε χρονιας….