Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By postruck
Miatakias έγραψε:Φαντάζομαι με τη μηχανή στο λάθος σημείο τα καπούλια είναι αυτά;
Εικόνα

< >

:yahoo: Ηρθε η ανάπτυξη...!!! Μετά το evo και το fr,που δυστυχώς μας κούνησαν μαντήλι :sorry: :hmmm: απο το φόρουμ ,ελπίζω τα δυο τελευταία γερμανικά αποκτήματα,να παραμείνουν και να ταξιδεύουν και εμας τους...petrolheads!
Kαλορίζικα και.... :s_gamer
miatakias,ο χώρος της φωτογραφίας απλά,άπαιχτος τα :s_howdy στον ιδιοκτήτη! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#546968 Μπράβο, πολλά και καλά κι ασφαλή χιλιόμετρα!

Δεν μπορώ να φανταστώ την απογοήτευση του Ντίμη που προτίμησες Σκαραβαίο αντί για φτερούγα. Εγώ σε καταλαβαίνω πάντως. Όσο κι αν είναι πιο αργή, ο έχων πετρολχεντζοσύνη πρέπει να περάσει από μια 911 στη ζωή του, αν βέβαια του φτάνουν τα δίφραγκα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#547047 Porsche 911;;; :yahoo: :inlove: Καλόστριφτο και να το ευχαριστηθείς όσο θέλεις!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#547054 Εντωμεταξύ το 'petrolheads anthracite gray' τι φάση;

Αν βγάλω έξω το Evo του Νίκου, το βόλβο του Βολβοδία και λιγότερο το Leon του Μπούσου (ασημί έστω) όλα τα αυτοκίνητα που θυμάμαι να έχουν αγοραστεί είναι στο ίδιο χρώμα (δικό μου, Μαρκοβάγγος, Μορφέας, tsilis - BMW, κόκκινο τέρας, nass, Μιατάκιας).
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#547183 κι εγώ πλάκα πλάκα με ολίγο τι διχρωμίας :P
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#547184 Ωραια και τα δυο αυτοκινητα,και καλα και ασφαλη χλμ στους ιδιοκτητες τους!
Αντε να σπαει η κλαψο-κωλοελληνικη μιζερια σιγα-σιγα...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#547215 Vagmann δεν ειναι οτι τα φυλαμε στην τραπεζα, απλα δεν εχουμε οι περισσοτεροι...