Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#546631 Λάδια μέχρι τις 10.000km που θέλει αλλαγή δεν καίει σταγόνα. Στα 10.001 αρχίζει και καίει κάτι ψιλά. Αξιοπιστία νταξ θα μπορούσε και καλύτερα. Το βασικό είναι πως μετά απο κανα χρόνο που το πήραμε(με 137.000 km) μας έβγαλε φλάτζα. Μοντέλο του 2001 και το πήραμε το 2006. Δεν σχολιάζω καν αν είναι αληθινά τα χιλιόμετρα. Μετά την επισκευή αυτή τίποτα το σοβαρό. Έχει φάει βέβαια άπειρο ξύλο με κάργα φορτώματα και ατελείωτες ώρες μποτιλιαρίσματος στα πρακτορεία(μεταφορών). Ένα φεγγάρι ανεβοκατέβαινα συνέχεια Καλαμάτα -πρίν δοθεί ο καινούργιος δρόμος φυσικά στην Μεγαλόπολη, σχεδόν καθημερινά Χαλκίδα Λειβαδιά και άλλα πολλά όμορφα.
Τεσπα καλά να' μαστε και αυτά μηχανήματα είναι για να μας εξυπηρετούν.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#546673 To μόνο μείον για μένα, όπως το βλέπω, είναι ότι φαίνεται έντονα η έλλειψη σύγχρονου εξοπλισμού στο εσωτερικό.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
xenos έγραψε:To μόνο μείον για μένα, όπως το βλέπω, είναι ότι φαίνεται έντονα η έλλειψη σύγχρονου εξοπλισμού στο εσωτερικό.

Ο βασικός ενδοιασμός μου για οθόνη είναι η ζεστή και η αρμονία που βγάζει η παρούσα διάταξη.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#546735 Είναι full οδηγοκεντρικό το σύνολο έτσι κ εγώ μάλλον θα απέφευγα την οθόνη.. Ειδικά εφόσον πρόκειται για πιο hobby-στικο αυτοκίνητο, είναι πιο focused το αποτέλεσμα ως έχει..
Plus στα χρήματα που κόστισε, στα αντίστοιχου budget καινούρια παρά τις οθόνες δεν παίζουν πολύ πιο ποιοτικά εσωτερικά..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
socratesn έγραψε:Είναι full οδηγοκεντρικό το σύνολο έτσι κ εγώ μάλλον θα απέφευγα την οθόνη.. Ειδικά εφόσον πρόκειται για πιο hobby-στικο αυτοκίνητο, είναι πιο focused το αποτέλεσμα ως έχει..
Plus στα χρήματα που κόστισε, στα αντίστοιχου budget καινούρια παρά τις οθόνες δεν παίζουν πολύ πιο ποιοτικά εσωτερικά..

Γι' αυτό όπως έχω γράψει και στο ανάλογο τοπικό, βάζεις το μαμίσιο RNS-E που έχει ίδιους φωτισμούς και δε διαταράσσεις την αρμονία του εσωτερικού. :iconcool:

Άβαταρ μέλους
By rocsta
#546742 Ωραία ζάντα! Carrera4 λογικά, δεν φαίνεται τίποτα πίσω, πως να μη χαλάνε μετά :lol:
997;
Τελευταία επεξεργασία από rocsta και 31 Οκτ 2018, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#546747 Εικόνα

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Miatakia πόσταρε στο τοπικό σου. :superman: