Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Nikos! έγραψε:...Γενικώς, έχω κουραστεί με αυτή την Ελληνική ΜΙΖΕΡΙΑ ρε γμτ κάποιων. Οπισθοδρομικές και αναχρονιστικές λογικές δεν αφήνουν το κόσμο να πάει μπροστά...
Για πολλά χρόνια, ίσως και να ισχύει ακόμα τα Ελληνικά πανεπιστήμια σνομπάρανε και δεν διεκδικούσαν ή και απέρριπταν προτάσεις και ερευνητικά κονδύλια από εταιρείες για να διατηρήσουν την αξιοπιστία τους και το καθαρό τους κούτελο, να μην τους εκμεταλλευτεί η εταιρεία κλπ. Ακόμα περιμένουν τα κρατικά κονδύλια για να κάνουν έρευνα... Αδυνατίζοντας έτσι το ερευνητικό έργο και καθήκον τους, αποξενώνοντας τους φοιτητές από την πραγματικότητα, αχρηστεύοντας τα μυαλά τους (όσοι έχουν), στερώντας πρόσβαση σε δυνατότητες επαγγελματικής εκπαίδευσης και αποκατάστασης.
Είναι λυπηρό γιατί η έννοια χορηγία είναι κάτι καθαρά ελληνικής προέλευσης από την αρχαιότητα καθώς ήταν φανερό ότι είναι δύσκολο να καλυφθούν τα έξοδα για να γίνει κάτι καλό από το πουθενά από έναν μοναχό του. Κάθε διοργάνωση, από έκθεση ζωγραφικής και τον ποδηλατικό γύρο του κάτω Κουτσοχωρίου μέχρι τη φόρμουλα 1 και τους Ολυμπιακούς έχουν τους χορηγούς τους. Οι οποίοι προσφέρουν επειδή θεωρούν ότι θα κερδίσουν από την προβολή που θα τους γίνει και ότι τους έρχεται πιο οικονομικά από το να κάνουν κάποια άλλη προωθητική ενέργεια. Τελεία. Δεν υπάρχει σώνει και καλά μυστική συνωμοσία.
Και λογικό είναι να ενδιαφέρεται μια εταιρεία του χώρου που ελπίζει να ακουστεί στο χώρο. Θα είχε κάποια απήχηση κάποιο κέρδος ο Σκλαβενίτης ή ο Μπουτάρης για να επενδύσει σε εφαρμογή για καύσιμα; Όχι, εκτός αν ήταν μπάρμπας ή κουμπάρος του ερευνητή. Μπράβο στην όποια εταιρεία του χώρου βοήθησε να στηθεί ένα έργο που εκ του αποτελέσματος είναι χρήσιμο και λειτουργικό. Φυσικά επειδή είμαι καχύποπτος Έλληνας δεν μπορώ να αποκλείσω τελείως την πιθανότητα τα αρνητικά σχόλια για την εταιρεία να φιλτράρονται (και κρατάω πισινή) αλλά τελικά είμαι ή δεν είμαι κερδισμένος; Είμαι, γιατί αλλιώς μπορεί η εφαρμογή να μην υπήρχε ή να ήταν δύσχρηστη/άχρηστη και με bugs, οπότε ευχαριστώ και όσους ασχολήθηκαν να το στήσουν και όσους βοήθησαν.
Και δεν είναι διαφήμιση να λέμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι από κάτι. Αν ήταν έτσι δε θα έπρεπε να μιλάγαμε για Xiaomi, spigen, BMW, Seat κοκ...
Άβαταρ μέλους
By melos86
g8777 έγραψε:Αυτό που θα πάρω στα σοβαρά μελό μου είναι η τσεπουλα μου και τα ματάκια μου. Είπαμε. Όλα καλά στον κλάδο. Οι κακές εταιρείες φταίνε που πάνε και σπονσοραρουν το fuelgr.
Μελε να υποθέσω ότι ποδόσφαιρο βλέπεις μόνο στην αλάνα της γειτονιάς ε; Καλά κάνεις, ο Μεσι διαφημίζει Κελλογκς.

Δεν διαφωνω... Για αυτο ειναι ειρωνικο να διαβαζω τα λεγομενα σου! Κανενας πρατηριουχος δεν δεχτηκε προστιμο απο την επιτροπη ανταγωνισμου αν και ελεγχτηκαμε ολοι μας παρουσιαζοντας παραστατικα αγορων για το θεμα του υγραεριου που με... τσαχπινια ανεφερες προηγουμενος εν αντιθεσει με τις εταιριες!
Επ ουδενι δεν το αναφερω για να προσπαθησου να σου αλλαξω γνωμη για το που θα αφηνεις τα λεφτα σου και ποιον θα εμπιστευτεις! Απλα αποκαθιστω την αληθεια.. ;)
Άβαταρ μέλους
By dimik
#466224 Eν τω μεταξύ ο άνθρωπος μόλις πήρε μυρωδιά τι είμαστε την έκανε με ελαφρά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimik έγραψε:Eν τω μεταξύ ο άνθρωπος μόλις πήρε μυρωδιά τι είμαστε την έκανε με ελαφρά :lol:

Σιγά μη καθότανε...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#466229 Και είναι μια χαρά ευγενικός. Και στο myphone έχει τοπικ.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
Nikos! έγραψε:
dimik έγραψε:Eν τω μεταξύ ο άνθρωπος μόλις πήρε μυρωδιά τι είμαστε την έκανε με ελαφρά :lol:

Σιγά μη καθότανε...

E! Ας πηγαινει μονο εκει που θα του λενε μπραβο χωρις στη συζητηση να θετουν και τις αντιρρησεις ή να διατηρουν επιφυλαξεις...
elteo έγραψε:Και είναι μια χαρά ευγενικός. Και στο myphone έχει τοπικ.

Εδω ομως, ενω ξεκινησε ευγενικα, λιαν συντομως το γυρισε στο τσαμικο!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#466233 Μα δεν νομιζω ότι γραφτηκε για να συμμετεχει στο φορουμ.
Απλα για την προωθηση της εφαρμογης.

Τεσπα
Άβαταρ μέλους
By gianik

:lol:
τι εννοείς , είμαστε κλειστό club , κάτι σαν τους τέκτονες? :thumbsup:
ντάξει διαφωνίες ρε παιδιά πάντα υπάρχουν κ θα υπάρχουν . Πολλοί είμαστε και αρκετά εύθικτοι (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) , οπότε αυτά συμβαίνουν..
Άβαταρ μέλους
By dimik
gianik έγραψε:

:lol:
τι εννοείς , είμαστε κλειστό club , κάτι σαν τους τέκτονες? :thumbsup:
ντάξει διαφωνίες ρε παιδιά πάντα υπάρχουν κ θα υπάρχουν . Πολλοί είμαστε και αρκετά εύθικτοι (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) , οπότε αυτά συμβαίνουν..

Προς το ούγκανοι-ταλιμπάν πήγαινε το μυαλό μου :lol:

@Geo δεν νομίζω να την είχε ανάγκη την προώθηση, περισσότερο είχε ανάγκη τις υποδείξεις-συμβουλές από κάποιους που καίνε και λίγο καύσιμο παραπάνω aka petrolheads.

@ΥV τι εννοείς τσάμικο; ξαναδιάβασα όλα τα ποστ του και αυτό που κατάλαβα είναι ότι προσπάθησε αν μη τι άλλο με ωραίο τρόπο να συννενοηθεί και να εξηγήσει μερικά πράγματα, όταν είδε ότι δεν θα βγάλει άκρη μαζί μας έριξε μια ροχάλα κι έφυγε. Λογικό.

Τέσπα δεν έχει νόημα η περαιτέρω ανάλυση, εδώ είμαστε να γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του :)
Τελευταία επεξεργασία από dimik και 21 Δεκ 2017, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
melos86 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτα που λες τα εκανες και μπραβο σου.

Αυτο που δεν κανατε σαν κλαδος ομως ειναι να τους πεταξετε εξω ολους αυτους.
Αφου ξερατε οτι κατι μη νομιμο κανουν ας τους καταγγγλατε πρωτοι, σαν σωματειο οχι σαν πρατηριουχος εσυ, να φυγουν μια ωρα αρχυτερα.

Μακαρι να μπορουσαμε αλλα δεν μπορουμε να αντικαταστησουμε τις ελεγκτικες αρχες και τις αρχες γενικοτερα!
Εχω την εμπειρια να ξερω οτι ενα πρατηριο που πουλαει 2-3 λεπτα πανω απο την τιμη του διυλιστηριου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ οικονομικα γιατι εχουμε ακριβως τα ιδια εξοδα! Το ιδιο ξερουν και αυτοι που πρεπει να τον ελενξουν για να τον βγαλουν απο την μεση! Το γιατι δεν το κανουν δεν μπορω να το γνωριζω!

Δεν ειπα να κανετε εσεις του ελεγχους, ενα τηλεφωνο να κανετε λεγοντας οτι δεν μπορει να βγαινει με τοσο χαμηλες τιμες, καντε του εναν ελεγχο. Αν το τηλεφωνημα δε, γινει απο μελος του ΔΣ του σωματειου πρατηριουχων αποκτα αλλη βαρυτητα.
Οι ελεγκτικοι μηχανισμοι μπορει να ειναι τεμπεληδες, λειψοι, να εχουν πολυ δουλεια, να ψαχνουν τους ιδιους και τους ιδιους.
Πολλες φορες χρειαζονται να τους δειξουμε που να ψαξουν.

Αλλιως ολοι αυτοι ανταγωνιζονται αθεμιτα ολους εσας που δουλευετε νομιμα και δεν κανετε τιποτα για αυτο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#466253 Αυτό με συφιλιασε κσι μένα. Η καχυποψία σε ένα καθόλα ευγενές μελος. Ναι, μην τυχόν και μας πιάσουν κορόιδα. Είμαστε τσακάλια εμείς. Διαφήμιση Shell, άρα ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#466266 Δυσπιστία μπορεί να υπάρχει και δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό. Από την άλλη, η εφαρμογή είναι ενδιαφέρουσα και την χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος.
Σε ένα φόρουμ, θα υπάρξει και συζήτηση, θα υπάρξει και δυσπιστία, θα υπάρξει και διαφωνία. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης.
Δεν χρειάζεται ούτε "σπρώξιμο" με το ζόρι η εφαρμογή, ούτε διθυράμβους, αλλά ούτε άδικη κριτική. Εγώ καλόπιστη κριτική είδα, έστω και υπερβολική. Στην τελική, ο καθένας δοκιμάζει ελεύθερα και αποφασίζει.
Σε ό,τι με αφορά, βρίσκω τα σχόλια που έγιναν σωστά (ναι, ακόμη και αυτά για την χορηγία, όπως και αυτά για τα εταιρικά πρατήρια, όλα έχουν μια λογική βάση), όπως βρίσκω και την εφαρμογή χρήσιμη.
Κι εγώ θα την εγκαταστήσω γιατί πρέπει να βάζω βενζίνη σε συγκεκριμένα πρατήρια.
Για τα υπόλοιπα, το μέλος fuelGR φυσικά και μπορεί να κάνει και χωριστό θέμα για την εφαρμογή αν το επιθυμεί, όπως φυσικά και τα υπόλοιπα μέλη μπορούν να κρίνουν ελεύθερα το οτιδήποτε αφορά αυτήν.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#466282 Βρε! Ειχα ανοιξει ξεχωριστο θεμα για τις εφαρμογες που μας φαινονται πρακτικες ή ενδιαφερουσες, ωστε να ειναι ολες μαζεμενες σε καποιον που ψαχνει και να γινεται και συζητηση.
Αφου την ειχατε και σας βολευε, γιατι δεν την βαζατε εκει; :(
Άβαταρ μέλους
By melos86
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν ειπα να κανετε εσεις του ελεγχους, ενα τηλεφωνο να κανετε λεγοντας οτι δεν μπορει να βγαινει με τοσο χαμηλες τιμες, καντε του εναν ελεγχο. Αν το τηλεφωνημα δε, γινει απο μελος του ΔΣ του σωματειου πρατηριουχων αποκτα αλλη βαρυτητα.
Οι ελεγκτικοι μηχανισμοι μπορει να ειναι τεμπεληδες, λειψοι, να εχουν πολυ δουλεια, να ψαχνουν τους ιδιους και τους ιδιους.
Πολλες φορες χρειαζονται να τους δειξουμε που να ψαξουν.

Αλλιως ολοι αυτοι ανταγωνιζονται αθεμιτα ολους εσας που δουλευετε νομιμα και δεν κανετε τιποτα για αυτο.

Προσπαθειες να καθαρισει ο κλαδος γινονται εδω και χρονια! Οι πρωτοι οι οποιοι ζητησαμε την εγκατασταση του συστηματος εισρων-εκροων ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ συμπεριλαμβανομενων και των πρατηριων ηταν τα σωματεια που μας εκπροσωπουν! Παρακαλουσαμε τις κυβερνησεις να βαλουμε στα μαγαζια μας ενα συστημα για να κοπει το λαθρεμποριο και το θεμα κολλουσε στην υπογραφη του Βενιζελου τοτε... Στην πορεια φυσικα μπηκε μονο στα πρατηρια και ειδαμε φαινομενα λαθρεμποριου τυπου Αγια Ζωνη με τα σλεπια και παλι πεσαμε απο τα συνεφα!

Προσωπικα σε καθε τι που εμπλεκεται εταιρια πετρελαιοειδων εγω θα ειμαι επιφυλακτικος! Επιτρεψτε μου να γνωριζω καπως καλυτερα το πως λειτουργουν και το σκεπτικο τους... Σκοτιστηκε η σελλ και η καθε σελλ για το αν θα πετυχει η εφαρμογη του fuelgr. Να ενημερωσει του 2000+ που κατεβασαν την εφαρμογη για το ποτε εχει την ημερα του Vpower Diesel και της αμολυβδης Vpower τις τριτες και να τους τραβηξει στα πρατηρια τους!
Δεν το κατακρινω... Απλα αμφιβαλλω για την αξιοκρατια στα reviews!! Νομιζω ανθρωπινο και κατανοητο!!