Ove20 έγραψε:Eρχεται και το Panda ΝΠ?
Ναι.
Βασικα πλεον απο το νεο ετος γιατι οσο γρηγορα και να το τρεξει ο Δημητρης δεν φτανουν οι μερες ασε που λογω δουλειας δεν εχω χρονο εγω. Αλλα κοιτα να δεις τωρα τον νομο του Μερφι.
Χαλασαν τα γαντια μου και μπαζουν νερα ( ευτυχως μου εδωσε ο αδερφος ενα ζευγαρι )
Εμεινα χωρις αδιαβροχο παντελονι το οποιο ανοιξε στον καβαλο, κι εχω γινει λουτσα 5-6 φορες ( θα επαιρνα αλλο αλλα δεν θα μου χρειαστει ξανα )
Χαλαει το φερμουαρ στο μπουφαν, τυχερος θα ειμαι αν αντεξει μεχρι να γινει η μεταβιβαση ( απο περσι σκεφτομουν να το αλλαξω γιατι 20 χρονια ειναι πολλα, αλλα λογω καραντινας τελικα δεν χρειαστηκε και πλεον δεν υπαρχει λογος )
Το μηχανακι θελει διαφορα πλεον επιτακτικα ( αλλα αφου θα το σουταρω δεν ριχνω χρημα, ελπιζω να αντεξει κι αυτο ).
Γενικα παω οριακα με την ημερα, βλεπω τον καιρο και κανω βουντου και φυσικα οι εμπλεκομενοι στην καθυστερηση να ερθει το Clio δεν θα μακροημερευσουν
Καποια στιγμη ειπα δεν το εχει η μοιρα μου να παρω αμαξι (πριν μιλησω για το Panda με τον Δημητρη ) και ρωτησα για καινουργιο σκουτερ 300ρι, για να μου πουν σε 3-4 μηνες.
Fiat Panda 7,6l/100km