Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Ove20 έγραψε:Eρχεται και το Panda ΝΠ? :lol:

Ναι. :lol: Βασικα πλεον απο το νεο ετος γιατι οσο γρηγορα και να το τρεξει ο Δημητρης δεν φτανουν οι μερες ασε που λογω δουλειας δεν εχω χρονο εγω.

Αλλα κοιτα να δεις τωρα τον νομο του Μερφι.
Χαλασαν τα γαντια μου και μπαζουν νερα ( ευτυχως μου εδωσε ο αδερφος ενα ζευγαρι )
Εμεινα χωρις αδιαβροχο παντελονι το οποιο ανοιξε στον καβαλο, κι εχω γινει λουτσα 5-6 φορες ( θα επαιρνα αλλο αλλα δεν θα μου χρειαστει ξανα )
Χαλαει το φερμουαρ στο μπουφαν, τυχερος θα ειμαι αν αντεξει μεχρι να γινει η μεταβιβαση ( απο περσι σκεφτομουν να το αλλαξω γιατι 20 χρονια ειναι πολλα, αλλα λογω καραντινας τελικα δεν χρειαστηκε και πλεον δεν υπαρχει λογος )
Το μηχανακι θελει διαφορα πλεον επιτακτικα ( αλλα αφου θα το σουταρω δεν ριχνω χρημα, ελπιζω να αντεξει κι αυτο ).

Γενικα παω οριακα με την ημερα, βλεπω τον καιρο και κανω βουντου και φυσικα οι εμπλεκομενοι στην καθυστερηση να ερθει το Clio δεν θα μακροημερευσουν :ninja: :lol:

Καποια στιγμη ειπα δεν το εχει η μοιρα μου να παρω αμαξι (πριν μιλησω για το Panda με τον Δημητρη ) και ρωτησα για καινουργιο σκουτερ 300ρι, για να μου πουν σε 3-4 μηνες. :vava:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#744677 εισαι απο τους τυχερους και εσυ βλεπω. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By postruck
dimviii έγραψε:φορτωνεται σημερα απο Πατρα για Αθηνα. Απο την προηγουμενη Τεταρτη στη Πατρα σημερα δεησε να φορτωθει.

Kαι σήμερα το απόγευμα είδα 2 αυτοκινητάμαξες με εισαγωγής,αλλα το δικό σου δεν είδα επάνω......Απο την προηγούμενη Τετάρτη στην Πάτρα?? για ποιο λόγο?? :hmmm: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
postruck έγραψε:
dimviii έγραψε:φορτωνεται σημερα απο Πατρα για Αθηνα. Απο την προηγουμενη Τεταρτη στη Πατρα σημερα δεησε να φορτωθει.

Kαι σήμερα το απόγευμα είδα 2 αυτοκινητάμαξες με εισαγωγής,αλλα το δικό σου δεν είδα επάνω......Απο την προηγούμενη Τετάρτη στην Πάτρα?? για ποιο λόγο?? :hmmm: :whistlink:

λογω Χριστουγεννων=απαγορευση κυκλοφοριας φορτηγων + τριμπουρδελοσυνης μεταφορεα.
Ουτε σημερα ηρθε παροτι φορτωθηκε.Μαλλον αυριο.
Ο μεταφορεας δεν απανταει στο τηλεφωνο,και οτι μαθαινω ειναι απο το σταθμο μεταφορτωσης στη Πατρα.Ολα αυτα μετα απο 40 μερες,ενω στο σαι λενε οτι φερνουν αυτοκινητα απο Γερμανια σε 10 μερες.
Επαγγελματιες του κωλου.
Του ετοιμαζω κιντερεκπληξη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Ove20 έγραψε:
dimviii έγραψε:Του ετοιμαζω κιντερεκπληξη.

για πες :lol:

θα αργησει να παρει τα χρηματα,και φυσικα θα κανω μια καλη εκπτωση μονος μου. :s_bye

Ηρθε τελικα,πηγε για πλυσιμο μηχανες,απο κατω,μεσα εξω,ολα κομπλαν κατασταση κουφετου.
Ειναι ακομα πιο καλο απο το Γαλλικο,παρολα τα παραπανω χιλιομετρα(86 vs 58)
Το αυτοκινητο εαν σου ελεγαν οτι εχει 20κ χλμ θα το πιστευες απο την κατασταση,ειδικα του εσωτερικου.
Αξιζε το μαμησι που εφαγα απο αναμονη.
Μια γρατζουνια στο πισω προφυλακτηρα εγινε κατα την μεταφορα,αλλα δεν ειναι ακριβως γρατζουνια,εχει αφησει μαυρο χρωμα πισω δεξια στη γωνια ,μαλλον απο καποιον προφυλακτηρα? Θα φυγει με αλοιφη ευκολα.
Χαρτια ολα σωστα,2 κλειδια,τα χειμερινα ζαντολαστιχα σε αλουμινενιες ζαντες,και ειχαν αλλαξει και καινουριες δισκοπλακες/τακακια με γνησια.
Δεν μου εκαναν σερβις ομως :x
Αγορασα ολα τα αναλωσιμα σε purflux ( λαδιου.αερος,καμπινας ενεργου ανθρακα,πετρελαιου) με 50 ευρω
Λαδια elf FE 5-30 36 ευρω τα 5 λιτρα,οποτε με κανα 50αρικο θα τα βαλουμε μαζι με την καρχαρια κεραια, μολις βγαλω πινακιδες
Εκτελωνισμος δεν θα προλαβει να γινει μεχρι 31 απο οτι μου ειπε ο εκτελωνιστης.
Αυτα .Φωτο αναμενονται.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Ove20 έγραψε:Φωτογραφίες!! Καλοταξιδο

.

τις εχω στειλει σε ενα μελος να τις ανεβασει,αλλα μαλλον ειναι χειροτερος γιδοβοσκος απο εμενα,και ακομα το ψαχνει. :x
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744915 Νικοπαππα

Ω ΝΙΚΟ!

Θα χε καμια πλακα να τα κανεις δωρεαν αυτα. :lipsealed:

Εγω τσιμπησα Metabo κρουστικο με υδροπνευματικη τζαμπα . :s_bye
Άβαταρ μέλους
By dimviii
GTS έγραψε:Ποια εκδοση ειναι; Βλεπω θερμαινομενα καθισματα και αισθητηρες μπρος πισω. Ιπποδυναμη; Απο αξιοπιστια πως πανε αυτα;

ειναι 1,5 dci 110 ps 5 ταχυτητες με μηχανικο σαζμαν.
η εκδοση αυτη λεγεται energy intens ,αλλα το συγκεκριμενο εχει εξτρα το χρωμα λευκο περλα,το ηχοσυστημα bose, την μαυρη οροφη,τα θερμαινομενα καθισματα,την καλη οθονη πολυμεσων R-Link ,το self parking με αισθητηρες γυρω γυρω,εργοστασιακα φιμε τζαμια πισω πορτες και μπαγκαζ,και κοτσαδορο αποσπωμενο.
Η εκδοση energy intens σαν βασικα εχει τα παντα,απο 4 παραθυρα ηλεκτρικα,αυτοματα φωτα/υαλοκαθαριστηρες, start-stop,uphill start,led φωτα,παρκτρονικ εμπρος πισω,μισο δερματινη- μισο υφασμα καθισματα,ηλεκτρικους και θερμαινομενους καθρεπτες,ηλεκτροχρωματικο εσωτερικο καθρεπτη,δερματινο τιμονι,cruise control,κλιματισμο,προβολακια ομιχλης led,Tire pressure monitoring,traction control,Keyless central door lock,Multi-function steering wheel,Adaptive headlights.

Απο αξιοπιστια δεν εχουν θεματα.Κινητηρας ειναι ο γνωστος 1,5 που τον φορανε απο νισσαν κασκαι,μικρα,παλσαρ,ρενω μεγκαν,κλιο,κανγκου,μερσεντες στη σειρα Α,ντατσια νταστερ κλπ Δοκιμασμενο συνολο σε πολλα εκατομμυρια μοναδες.
Τωρα για τα υπολοιπα δεν αναφερουν στα κλιο τιποτα ανησυχητικο.Θα δειξει βασικα,και εδω θα ειμαστε να τα λεμε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:Να σου φέρω το Captur να του περάσεις μια κεραία καρχαρία;

< >

ο πρωτος μου πηρε ενα 20ρικο και γαμωσταυριζε γιατι δουλευε 2 ωρες :lol:
Του λεω θα φερω και αλλο ενα κλιο, να στο φερω να μου τη τοποθετησεις και σε αυτο.
Ουτε που να το σκεφτεσαι μου λεει. :lol:
Σε αυτο θα την τοποθετησει αυτος που θα μου κανει και το σερβις με τα λαδοφιλτρα.
Ποσο θελεις για τοποθετηση της κεραιας του λεω.
Δωσε οσα θελεις μου λεει.
Βλεπω και αυτον να γαμοσταυριζει. :lol: Γιατι ειναι μαμησι να ξεκουμπωσουν τα πλαστικα στις πισω κολωνες,να βγαλεις τα πισω χερουλια οροφης,τα πλαστικα που στηριζεται δεξια/αριστερα η εταζερα,να βγαλεις τα λαστιχα απο τις πισω πορτες κλπ. ωστε να κρεμασεις τον ουρανο χωρις να τον τσακισεις και να ξεβιδωσεις την παλια κεραια.
Εχουν κατι σκατοκλιπς που δεν ειναι ευκολο να τα βγαλεις εαν δεν το εχεις ξανακανει.
Μολις μου την τοποθετησει θα σου πω που να πας.Περιστερι ειναι, δουλευε στην αντιπροσωπεια παλια.