Κοιταξα δεξια, μου εκανε ο τυπος νοημα με τα φωτα, ειχα το ελευθερο.
Κοιταω αριστερα μετα γιατι απεχω πολυ λιγοτερο απο τον αριστερο καθετο και μπορει να κατεβαινει αυτοκινητο.
Δεν κατεβαινει ξεκιναω, εκεινη τη στιγμη ειχε ξεμυτισει και ανεβαινε το αντιθετο.
Δεν μπορω να ξερω την ακριβη στιγμη που ξεκινησε αλλα ηταν απο τη στιγμη που εστριψα το κεφαλι μου απτην αλλη, να επιβαιωσω το ελευθερο και να πατησω γκαζι να μπω στη λωριδα μου.
Νοειται προσπερασμα βρε kasey η κινηση στο αντιθετο απο εδω
https://www.google.gr/maps/@38.253472,2 ... AGXMBw!2e0
ως εδω
https://www.google.gr/maps/@38.253263,2 ... ZeJTxg!2e0
για να προσπερασεις ολους οσους περιμενουν στο φαναρι με το ρισκο μαλιστα να στριψει με πορτοκαλοκοκκινο καποιος αριστερα απο τον καθετο προς το δρομο που κινειτο το suv εκεινη τη στιγμη και να βρεθουν μουρη με μουρη?
Να το πω αλλιως: αν τελικα τρακαρατε, αυτη θα πει οτι βγηκε να προσπερασει ως ειχε δικαιωμα, και εσυ δεν κοιταξες και απο τις δυο πλευρες πριν περασεις το στοπ.
Δεν θα μπορουσα λογικα να χειριστω τη κατασταση διαφορετικα, κοιταξα πρωτα προς το μερος της γιατι απειχε μεγαλυτερη αποσταση, οποτε επρεπε να κοιταξω απο την αλλη τελευταια και δεν ειχε ξεμυτισει ακομα.
Κατανοητο παντως, οποτε εφταιγε λιγοτερο απο οτι αρχικα ειχα την εντυπωση.
Θα το συζητησουμε οταν την ξαναδω.

Η Αστυνομία του Περιστεριου θυμήθηκε οτι μπορει να κοβει κλησεις και εχει ξεσκιστει αυτη τη βδομαδα. Ε λοιπόν ειναι η πρώτη φορα στα χρονικά που βλέπω κληση για ραμπα αναπηρων!
(Αντίστοιχη κλήση ειχε κι άλλο ένα αμαξι λιγο πιο κατω)Βεβαια υπηρχε λιιιιιιγος χωρος για να περασει ενα καροτσακι αλλα και παλι οχι ανετα οπότε καλως τηρηθηκε το γραμμα του νομου.
Bonus το σκασμενο λαστιχο!
.
Morx έγραψε:ο_Ο
Tι χαζομαραααα !!!
Οταν γινεις Υπουργός Δημοσιας ταξεως προβλέπω οι ουρές στο γραφειο ενστασεων στη Δηληγιάννη να φτανουν μεχρι το Σταθμό Λαρισσης!

.
Focusman91 έγραψε:Morx έγραψε:ο_Ο
Tι χαζομαραααα !!!
Οταν γινεις Υπουργός Δημοσιας ταξεως προβλέπω οι ουρές στο γραφειο ενστασεων στη Δηληγιάννη να φτανουν μεχρι το Σταθμό Λαρισσης!
.
Οπως ειπε και ο kacey, δεδομενης της αφαιρεσης στοιχειων κυκλοφοριας εξ'αιτιας διαφορων αλλων παραβασεων, καποιος θα περιμενε πως οταν εμποδιζεις μια ομαδα ανθρωπων με κινητικες δυσκολιες, θα υπηρχε κατι αντιστοιχο.
Εκει σταθηκα και 'γω...
Το αν ειναι σωστο η οχι, εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας... προσωπικα συμφωνω με την αφαιρεση πινακιδας η αδειας κυκλοφοριας. Παραδειγμα:
Δανειζω το αυτοκινητο σε καλο μου φιλο. Παρκαρει επανω σε διαβαση αναπηρου και μου παιρνουν τις πινακιδες.
Πληρωνει το προστιμο και ακουει και απο 'μενα μερικα μπινελικια επειδη ειναι χαζος προφανως και σταρχιδιστης.
Αυτοματως, ο ΚΟΚ ειναι εναντιον του, αλλα ΚΑΙ ΕΓΩ με αποτελεσμα να εχει να αντιμετωπισει 2 μετωπα που θα τον κανουν να μετανιωσει για την πραξη του. Εαν δε του βαλει μυαλο ο ΚΟΚ με το προστιμο που θα πληρωσει απο την τσεπη του (μπορει να 'χει τα λεφτα και να μη του καιγεται καρφακι) ... θα ειμαι και εγω ο οποιος θα τον κραξω για την ταλαιπωρια στην οποια με εβαλε. Γνωριζοντας την ταλαιπωρια στην οποια με εβαλε λοιπον η παρανομη του πραξη, ΔΕΝ θα κανω το ιδιο.
Καταλαβαινετε το σκεπτικο μου... σαφως και υπαρχουν αλλες περιπτωσεις οπου μπορει να φανει σαν αδικη η αφαιρεση στοιχειων κυκλοφοριας, αλλα θεωρω οτι το συστημα ειναι οκ.
Οταν γινω υπουργος, στα παπακια μου και 'σεις και οι ραμπες σας (sic)
kacey έγραψε:γιατι του ειπε αντε γαμησου και ποιος εφταιγε? Γιατι μπορει πολυ ευκολα απο το "ενας ουγκανος .... δεν παει καλα ο κοσμος" να φτασουμε στο "και λιγες του εριξε, κριμα". Δηλαδη αμα στο παραπανω συμβαν που μου συνεβη πριν μια ωρα, την ωρα που του κορναρα για να μην τον εμβολισω μου φωναζε "αντε γαμησου", θα ημουν ο ουγκανος που δεν παει καλα αμα τους πεταγα μεσα στο λιμανι?
Ο ένας φώναζε ''ποιος είσαι εσύ που θα μου πείς άντε γαμήσου'' και η συνοδηγός του άλλου αυτοκινητου (ο οδηγός είχε κλειδωμένη την πόρτα, δεν κατέβηκε) να του λέει ''μα περάσατε με κόκκινο''.

panos2171 έγραψε:kacey έγραψε:γιατι του ειπε αντε γαμησου και ποιος εφταιγε? Γιατι μπορει πολυ ευκολα απο το "ενας ουγκανος .... δεν παει καλα ο κοσμος" να φτασουμε στο "και λιγες του εριξε, κριμα". Δηλαδη αμα στο παραπανω συμβαν που μου συνεβη πριν μια ωρα, την ωρα που του κορναρα για να μην τον εμβολισω μου φωναζε "αντε γαμησου", θα ημουν ο ουγκανος που δεν παει καλα αμα τους πεταγα μεσα στο λιμανι?
Ο ένας φώναζε ''ποιος είσαι εσύ που θα μου πείς άντε γαμήσου'' και η συνοδηγός του άλλου αυτοκινητου (ο οδηγός είχε κλειδωμένη την πόρτα, δεν κατέβηκε) να του λέει ''μα περάσατε με κόκκινο''.
Αρα ο α περασε με κοκκινο, ο β του ειπε αντε γαμησου* και ο α ηθελε να τον δειρει? Με μια μικρη επιφυλαξη για το πως φτασανε στο αντε γαμησου, εγω αυτον που περασε το κοκκινο θα τον παταγα.