Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Morx
Dodger έγραψε:http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/13334-i-moiraia-volta-me-ti-mixani-tragikos-thanatos-stin-asfalto

:( :( :( :(

Το ήξερα το παλικάρι, οδηγός βυτιοφόρου. Απίστευτα καλό παιδί και -όπως μου έλεγαν οι συνάδελφοί του, φοβερά καλός οδηγός, και με το β/φ και με τη μηχανή. Δυστυχώς όσα φέρνει η στιγμή....

Καλό ταξίδι Πέτρο :( :( :(

Συρθηκε η μηχανη λεει το αρθρο για ενα χιλιομετρο. :slap:

Καθρεφτες στη μηχανη, δεν.
Πινακιδα, επισης δεν πιστευω να ειχε.
Βγηκαν για βολτα μετα την ταβερνα με σκοπο να ξεκαπνισουν τα εργαλεια....

Επαιξε και εχασε, δυστυχως :(
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#115181 Για καθέφτες δεν γνωρίζω, αλλά πινακίδα είχε, γιατί την είχα δει από κοντά μια φορά τη μηχανή. Μιλάμε για τον ορισμό της τυπικότητας, όσον αφορά τα χαρτιά. Δυστυχώς η ταχύτητα.... :( Στη δουλειά τώρα δεν μιλάει κανείς... Περνάνε τα βυτία και δεν ακούγεται τίποτα....
Άβαταρ μέλους
By theo13
#121870 http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/334340
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/335223

2 τροχαία σε διάστημα λίγων ημερών με τραυματισμένα παιδιά γιατί απλά οι γονείς τους είναι |λογοκρισία| και δεν τα δένουν ή τα έχουν σε καθίσματα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#121879 (αν τελικα δεν ηταν σωστα δεμενα)

ε και? θα τους κανει καποιος κατι? θα ασχοληθει ο αστυνομικος που επιληφθηκε του ατυχηματος να κοψει τη κληση που προβλεπεται? Θα ασχοληθει να υποβαλει και αυτεπαγγελτα μηνυση για εκθεση ανηλικου σε κινδυνο? θα ζητησει η ασφαλιστικη του φταιχτη να μη πληρωσει μερος του τραυματισμου γιατι δεν ηταν σωστα δεμενα τα παιδια?
Άβαταρ μέλους
By theo13
#121880 Επειδή έχω άποψη και για τα 2 ατυχήματα τα παιδιά ήταν χύμα μέσα στα αυτοκίνητα. Ιδιαίτερα στο πρώτο το παιδί είχε σοβαρό τραματισμό καθώς είχε κάταγμα στο οστό του κρανίου στο μέτωπο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#121885 Χθες είδα ένα από αυτά τα σκατόζωα γονείς να κρατάνε στο μπροστινό κάθισμα μικρό παιδί (για ζώνη ούτε κουβέντα, κανένας).
Ένα mazda mx-5 ήταν το αυτοκίνητο (από τα τελευταία, max 2ετίας), για αυτούς που αρέσκονται να συνδέουν ζώο με συγκεκριμένο τύπο/είδος/μάρκα αυτοκινήτου.

Κάθε μέρα όμως βλέπω σκούτερ με 1 ενήλικα +1 παιδί (ενίοτε 2+1 ή 1+2), ιδιαίτερα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες (προς και από το σχολείο). Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτά τα δίποδα...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#121920 καταλαβαινεις βεβαια οτι στο σκουτερ, εφ'όσον φορανε (σωστο) κρανος, δεν μπορει κανεις να πει τιποτα.

(θεωρω οτι αυτοι που λες ΔΕΝ τους τα φορανε, απλα το σχολιο μου ειναι πανω στη συνδεση σκουτερ+παιδι=κακο, αν σκεφτει καποιος κατι τετοιο).
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#122013 Βάλε και τα νήπια που τους έχουν βάλει τάπερ.... Δηλαδή κράνος μπομπ σφουγγαρακι ή για σκι....ή το πιο σύνηθες ανάμεσα σε μπαμπά κ μαμά.... Χωρίς τίποτα....
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
kacey έγραψε:καταλαβαινεις βεβαια οτι στο σκουτερ, εφ'όσον φορανε (σωστο) κρανος, δεν μπορει κανεις να πει τιποτα.

(θεωρω οτι αυτοι που λες ΔΕΝ τους τα φορανε, απλα το σχολιο μου ειναι πανω στη συνδεση σκουτερ+παιδι=κακο, αν σκεφτει καποιος κατι τετοιο).

Και τυλιγμένο με bubble wrap να το 'χα, το παιδί μου σε δίκυκλο δεν θα το ανέβαζα...
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#122414 Παρασυρση πεζου πεζου σημερα 13:00 στην καθοδο της Μεσογειων λιγο πριν την ΕΡΤ στην αριστερη λωριδα. Νεκρος μου φανηκε... Ειχε κι αιματα στη μπλουζα... :( Μεσηλικας αντρας. Θα δουμε αν θα πουν τιποτα...