D-Jet έγραψε:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _China.jpg
W140 1990... Ο Μπρούνο λέει ότι του παραβγήκε ψηλό και ογκώδες. Παρόλαυτα είναι ό,τι πρέπει για τη δουλειά του (πάλι προτιμώ την πρώτη σειρά).
Υπάρχει κάποιος κανονισμός που κατάργησαν τα πορτοκαλί φλας;
Morx έγραψε:Λαστιχοβορο λογω βαρους για την κατηγορια του να φανταστω;
και που όταν ήρθε η ώρα να αποχωριστούν κάποιο, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη για το ποιο από τα δύο (126 ή 140) θα κρατούσαν και ποιο θα έφευγε. Φυσικά δεν ήταν θέμα χρημάτων για αυτούς αλλά πολύ περισσότερα πράγματα.
_sedan_02.jpg)

BEAMS έγραψε:Morx έγραψε:Λαστιχοβορο λογω βαρους για την κατηγορια του να φανταστω;
Έτσι ακριβώς. Την έχω οδηγήσει και η πρώτη αίσθηση που αποκόμιζες ήταν αυτή του βάρους. Σε αντίθεση με την 126 που το βάρος και τον όγκο της (μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τα μεγαλύτερα επιβατικά της εταιρείας) τον αντιλαμβανόσουν σε τρίτη ή τέταρτη φάση. Στο LS δε, το βάρος το συζήταγες πολύ πολύ μετά από άλλα πράγματα που προσωπικά εμένα με εντυπωσίασαν όταν είχα την τύχη να το οδηγήσω. Με πρώτο και καλύτερο αυτό το εξαιρετικό μοτέρ που φόρεσε.
Άνθρωποι τέλος που είχαν 126 και 140 ταυτόχρονα μου επιβεβαίωσαν αυτά που λέω περί λαστιχοβόρου αυτοκινήτου. Υπήρξε περίοδος που έψαχναν λάστιχα με προδιαγραφές MO Extended για να τα τοποθετήσουν διότι ακόμα και τα ΜΟ δεν άντεχαν πάνω από τέσσερεις με έξη μήνες με πολύ νορμάλ χρήση. Μιλάμε τέλος για ανθρώπους που οδηγούσαν τα αυτοκίνητα και δεν ταξίδευαν στο πίσω κάθισμα, για ανθρώπους με πολύ χρήμα, αναντάμ παπαντάμ μερσεντάκηδεςκαι που όταν ήρθε η ώρα να αποχωριστούν κάποιο, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη για το ποιο από τα δύο (126 ή 140) θα κρατούσαν και ποιο θα έφευγε. Φυσικά δεν ήταν θέμα χρημάτων για αυτούς αλλά πολύ περισσότερα πράγματα.
Morx έγραψε:Στους 2 τονους γεματο παιζει.

)

j.marr έγραψε:Οι γερμανοί ξανάρχονται το' χετε κάνει.![]()
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]