Εγώ σήμερα χαζεύω την κατανάλωση ενός ελληνικού Model 3 400+ ίππων. Για να σας γλιτώσω από τα κουμπιουτεράκια, μιλάμε για λιγότερο από 2 ευρώ/100 χιλιόμετρα.
Dimsabas έγραψε:Η αρχική τιμή που πληρώνω εγώ (Ελπέντισον) είναι 0,06. Νυχτερινή χρέωση. Οπότε γιατί να φτάσει μέχρι το 0,20;
Εννοείται ότι με όχημα μεγάλης αυτονομίας θα βάλεις σοβαρό φορτιστή στο σπίτι σου. Αν έχεις ένα μικρό με περιορισμένη μπαταρία κι είναι μόνο για τα αστικά χιλιόμετρα, τότε η σούκο επαρκεί.
Στα ταξίδια σε ταχυφορτιστή θα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του, εκτός αν πετύχει τους φορτιστές που ακόμα γεμίζουν δωρεάν. Αυτοί στον Ισθμό και στον Ψαθόπυργο δε χρεώνουν. Ο τύπος το έφερε από τη Γερμανία στη Χαλκιδική και δεν πλήρωσε φράγκο, πήγαινε μόνο σε δωρεάν φορτιστές ή σε ξενοδοχεία που το παρείχαν τσάμπα στους πελάτες τους.
Μην ξεχνάμε και το παλιό αλλά καλό:
https://youtu.be/pdNjSZWe21U
Dimsabas έγραψε:Η αρχική τιμή που πληρώνω εγώ (Ελπέντισον) είναι 0,06. Νυχτερινή χρέωση. Οπότε γιατί να φτάσει μέχρι το 0,20;
...
Dimsabas έγραψε:Ο κάτοχος κάνει λόγο για 1,56 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα, ΑΝ φόρτιζε πάντα με νυχτερινό τιμολόγιο σπίτι του. Λέει ότι πολλά από αυτά τα χιλιόμετρα ήταν εντελώς δωρεάν, ενώ λογικά (δεν το αναφέρει αλλά η λογική λέει ότι έτσι θα είναι) κάποια θα έγιναν σε ταχυφορτιστή.
Ας πούμε ότι δεν είναι 1,56 αλλά 2 ή 2,5. Όσο και να είναι, παραμένει ένα αδιανόητα εντυπωσιακό νούμερο για ένα τετρακίνητο όχημα 450 ίππων. Που εξαιτίας της άμεσης απόδοσης της ροπής του, οι ρεπρίζ του αντιστοιχούν μάλλον σε 700 ίππους.
Και που η ποιότητα κύλισης, λόγω απουσίας κραδασμών και θορύβων από κινητήρα και κιβώτιο, θα είναι επιπέδου Rolls Royce.
Εντυπωσιακό δίχως άλλο.
Dimsabas έγραψε:
Και που η ποιότητα κύλισης, λόγω απουσίας κραδασμών και θορύβων από κινητήρα και κιβώτιο, θα είναι επιπέδου Rolls Royce.
Εννοείται ότι με όχημα μεγάλης αυτονομίας θα βάλεις σοβαρό φορτιστή στο σπίτι σου. Αν έχεις ένα μικρό με περιορισμένη μπαταρία κι είναι μόνο για τα αστικά χιλιόμετρα, τότε η σούκο επαρκεί.
Στα ταξίδια σε ταχυφορτιστή θα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του, εκτός αν πετύχει τους φορτιστές που ακόμα γεμίζουν δωρεάν. Αυτοί στον Ισθμό και στον Ψαθόπυργο δε χρεώνουν. Ο τύπος το έφερε από τη Γερμανία στη Χαλκιδική και δεν πλήρωσε φράγκο, πήγαινε μόνο σε δωρεάν φορτιστές ή σε ξενοδοχεία που το παρείχαν τσάμπα στους πελάτες τους.
Μην ξεχνάμε και το παλιό αλλά καλό:
https://youtu.be/pdNjSZWe21U
axel12p έγραψε:Μη βλέπουμε τις προωθητικές ενέργειες που έτρεχαν τόσο καιρό, μέχρι να δημιουργηθεί μια βάση και διαδοθεί η ηλεκτροκίνηση. Προφανώς όλα αυτά σύντομα θα τελειώσουν.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]