IKE έγραψε:Μιας και συζητάει -not- όλη η Ευρώπη και η Ρωσία το ΠΟΝΥ, το αυθεντικό αριστούργημα:
....
Aυτό δεν είναι πεΠΟΝΥ, είναι μεΧάρη και μάλιστα πορτογαλέζικο για τις αγορές της ντόπιες και τις σπανιόλικες...
ΥΓ. ...τερματίσει η φάση.
Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ... Και εμένα δε μου αρέσει που η ΜΒ παίζει το παιχνίδι των υπολοίπων (σπορίλα λεντ και δέρμα) ενώ πιστεύω ότι είναι χαμένοι από τα αποδυτήρια τη στιγμή που πέρα από ιστορία και στυλ δεν έχουν να πουλήσουν κάτι πραγματικά καλύτερο επί της ουσίας, στα χρήματα που ζητούν τα αυτοκίνητά τους.
../ ___ \
(O\ | /O)
D-Jet έγραψε:IKE έγραψε:ΥΓ. ...τερματίσει η φάση.
Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ... Και εμένα δε μου αρέσει που η ΜΒ παίζει το παιχνίδι των υπολοίπων (σπορίλα λεντ και δέρμα) ενώ πιστεύω ότι είναι χαμένοι από τα αποδυτήρια τη στιγμή που πέρα από ιστορία και στυλ δεν έχουν να πουλήσουν κάτι πραγματικά καλύτερο επί της ουσίας, στα χρήματα που ζητούν τα αυτοκίνητά τους.
Και παλιά αγόραζαν εξαμβλώματα, τα προμηθευόντουσαν όμως μέσω κάποιου "βελτιωτή".
Τώρα αυτή τη δουλειά την αναλαμβάνει ο ίδιος ο κατασκευαστής και συνεπώς είναι διαθέσιμες περισσότερες επιλογές.
— Margaret Thatcher
leonp έγραψε:Και παλιά αγόραζαν εξαμβλώματα, τα προμηθευόντουσαν όμως μέσω κάποιου "βελτιωτή".
Τώρα αυτή τη δουλειά την αναλαμβάνει ο ίδιος ο κατασκευαστής και συνεπώς είναι διαθέσιμες περισσότερες επιλογές.
Γενικά, οι Γερμανοί δεν έχουν και το καλύτερο γούστο...
Πάντως, βλέπω παλιοτερα μοντέλα που δεν τα γούσταρα όταν κυκλοφορούσαν λόγω των κακών συνερμών που άθελά σου έκανες για γαμπριάτικα κουστούμια και μπουζούκια και πλέον, αφού θεωρούνται απλώς παλιά αυτοκίνητα χωρίς ιδιαίτερο στάτους, μου φαίνονται γοητευτικά...
Δείτε πχ τη 210 (f/l)
../ ___ \
(O\ | /O)

Η 210 αν και μακριά από τη ΣΠΟΡ λαίλαπα δε μου άρεσε καθόλου, απλοϊκές (και όχι απλές) γραμμές και όγκοι. Η 211 (προ f/l) νομίζω είναι από τις ωραιότερες σεντάν Mercedes και από τα ομορφότερα σεντάν γενικώς.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
IKE έγραψε:D-Jet η συγκεκριμένη έχει μαϊμουδοφώτα από 211, απαράδεκτο
Η 210 αν και μακριά από τη ΣΠΟΡ λαίλαπα δε μου άρεσε καθόλου, απλοϊκές (και όχι απλές) γραμμές και όγκοι. Η 211 (προ f/l) νομίζω είναι από τις ωραιότερες σεντάν Mercedes και από τα ομορφότερα σεντάν γενικώς.
Έχει φώτα των ξένΩν με προτζέκτορες που μοιάζουν στο 211(Depo), τα αλλάζουν όλοι γιατί στα 2 χρόνια πάνω γίνονται κίτρινα.... καλα καλα δες αυτή:

Σε χαλάει; Εμένα μου κάνει σχεδόν κλασσική...
../ ___ \
(O\ | /O)
Μιλάω για το αισθητικό μέρος μόνο, κατά τα άλλα για την 210, πιστεύω είναι εξαιρετική αλλά δε θα την αγόραζα ποτέ γιατί μου χτυπάει στο μάτι.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
Παντως μιας και αναφερετε ολα αυτα, περι Mercedes, απο την πλευρα μου παροτι οδηγικα, ΠΟΤΕ δεν καιγομουν να οδηγησω (και ποσο μαλλον μεχρι και σημερα, εαν μπορουσα, να αγοραζα μια MB, πλην ελαχιστων εξωτικων επιλογων με ή και χωρις το σηματακι AMG...) θεωρω εξαιρετικη, ακρως κομψη την W124, ειτε την 4πορτη, ειτε -ακομα καλυτερα- την 2πορτη, σχεδιαστικα.
Επισης την αντιστοιχη SL της ιδιας εποχης δηλαδη την R129
Aκομα και σημερα, για εμενα τουλαχιστον, η μοναδικη -και πλεον προσιτη, σε σχεση με...μονο καποια μεγαλα AMG μοντελα που μου αρεσουν στην συγκεκριμενη μαρκα- που θα αγοραζα, θα ηταν μια Ε coupe , με AMG πακετο, πιθανοτατα την 200 σε χειροκινητη (τσιπης version) ή ακομα καλυτερα μια 250 με το εξαιρετικο 7-G tronic, (ιδανικο πακετο και value για τα Ελληνικα δεδομενα imo...) σαν την παρακατω, την οποια και βαζω σε φωτο, για να μην ειμαι και εντελως offtopic...

Μπορείτε και να την αποκτήσετε
...http://www.classicdriver.com/en/car/lan ... 992/284497

http://farm5.static.flickr.com/4034/428 ... 4a27_o.jpg
../ ___ \
(O\ | /O)
http://www.carsmoveus.com/wp-content/uploads/2011/07/3683660107_52a568af21_o.jpg
../ ___ \
(O\ | /O)

j.marr έγραψε:
πιο προλεταριακά πράματα.
To αμερικάνικο δεν είναι?
Απο κοντά είναι πιο άσχημο