Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:
PaNick67 έγραψε:
Scotch έγραψε:https://www.facebook.com/share/v/19vC2hiP4Q/?mibextid=wwXIfr

Ωραιος! Στον ποδηλατοδρομο της παραλιας Καλαματας , μπορει να ειναι σε ηλεκτρικο mode :lol: :lol: :lol:
Ευτυχως στο Πανελληνιον το νεοκλασσικο στο βαθος, τελειωνουν τα κολονακια για να μπει στον δρομο. :lol: :lol:

:lol: Πρέπει να μπήκε από εδώ ο ηγέτης.
Το σχόλιο με το ηλεκτρικό δεν το έπιασα :ninja:

Εχω πετυχει ηλεκτρικο αμαξακι, αυτα τα πολυ μικρα των 2 ατομων, εκει κι οταν τον επιασε η δημοτικη ελεγε "μα εχω ηλεκτρικο δεν ενοχλει" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
PaNick67 έγραψε:Εχω πετυχει ηλεκτρικο αμαξακι, αυτα τα πολυ μικρα των 2 ατομων, εκει κι οταν τον επιασε η δημοτικη ελεγε "μα εχω ηλεκτρικο δεν ενοχλει" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:slap: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#883632 Μου έχει τύχει να βρεθώ φάτσα φάτσα με αυτοκίνητο που πήγαινε να μπει στον ποδηλατόδρομο (σαφώς καταλάθος, είχε μπερδευτεί η καημένη) αλλά όντως το σημείο ήταν ασαφές για το πού είναι ο δρόμος.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#884371 Σήμερα το πρωί, όντας σε κεντρικό, βλέπω ένα μηχανάκι να έρχεται από τον παράδρομο (με 10χαω αυτός, καμιά 30εγώ) και να μην σταματάει. Έτσι όπως πήγαινε, νόμιζα πως θα σταματούσε πίσω από ένα παρκαρισμένο στον κεντρικό (το τελευταίο στη σειρά), αλλά όχι. Ο μπάρμπας (κάπου 50-60 αν τον έκοψα καλά), ούτε καν γύρισε να δει αν έρχεται αμάξι και απλά έστριψε στον κεντρικό. ΟΚ, απλά φρέναρα, αλλά ο τύπος ούτε καν κατάλαβε πως αν ήμουν λίγο αφηρημένος ή αν πήγαινα με 40-50 θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα! Να σημειώσω πως ήταν τόσο φασκιωμένος που δεν πρέπει να είχε ιδιαίτερη περιφερειακή ορατότητα (είχε κρύο, αλλά ήταν σαν άλογο με παρωπίδες από το φάσκιωμα...), και για να δει σε διασταύρωση έπρεπε στάνταρ να γυρίσει κεφάλι, που δεν γύρισε.

2 λεπτά πιο κάτω, είμαι σε διασταύρωση, με τον άλλον δρόμο να έχει ένα τεράστιο STOP και στα δύο ρεύματα. Βλέπω ένα Sandero να έρχεται και λέω, δεν μπορεί, θα σταματήσει. Στο σημείο να πω πως έχει άπλετη ορατότητα, δεν έχει παρκαρισμένα ή θάμνους να κόβουν την ορατότητα και βλέπεις προς όλες και απ' όλες τις κατευθύνσεις πολύ άνετα. Δεν παίζει να μην με είδε αν κοίταξε. Ούτε παίζει να μην είδε το STOP... Ε, απλά δεν σταμάτησε... Είτε δεν κοίταξε, είτε αδιαφόρησε... Σταμάτησα εγώ για να μην τον εμβολίσω...

30 δευτερόλεπτα πιο μετά, είμαι εγώ στον παράδρομο και θέλω να βγω στον κεντρικό. Σταματάω, κοιτάω (πάντα και στα δύο ρεύματα) και βλέπω πως στο ρεύμα " με κίνηση προς τα δεξιά μου" (που ήθελα να πάω) δεν είχε τίποτα, ενώ στο "με κίνηση προς τ' αριστερά μου" είχε μία σειρά αυτοκινήτων που κανένα δεν έκανε κάτι χαζό (πχ να προσπερνάει μέσα στην πόλη και να τον βρω μετωπικά στο ρεύμα μου...) Ε, μέχρι να ξανακοιτάξω στο δικό μου ρεύμα (που θα έστριβα) ένας από το άλλο αποφάσισε να στρίψει στον παράδρομο που ήμουν (διπλής κατεύθυνσης, ΟΚ) και έβγαλε το μισό του Passat στο αντίθετο ρεύμα... Και πάλι στο σημείο υπήρχε άπλετη ορατότητα και δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην με είδε με το φλας αναμένο... Ευτυχώς τον είδα τελευταία στιγμή και έστριψα το τιμόνι λίγο παραπάνω δεξιά και έκανε και αυτός από την άλλη και την γλιτώσαμε.

Καλά είναι για ένα 5λεπτο (το πολύ) σε ένα πρωινό νομίζω... :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#884398 λες και δε συναντάμε τα ίδια χάλια εμείς κάθε μέρα :lol:

πεζός είσαι και πας να διασχίσεις το δρόμο , σε βλέπει από μακριά και από 4η κατεβάζει 2η και γκαζώνει έτοιμος να σε πατήσει για να μη του κόψεις το δρόμο επειδή τον έχει αγοράσει αυτός και είναι δικός του.
κι όταν φτάσει σχεδόν δίπλα σου και δει οτι είναι αυτοκτονικό να περάσεις, κόβει πάλι ταχύτητα για να σε καθυστερήσει όσο μπορεί .
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#884401 Μεθυσμένος ο οδηγός γερανού που κλήθηκε από την Τροχαία για να μεταφέρει οχήματα μεθυσμένων οδηγών

Υπό την επήρεια αλκοόλ διαπιστώθηκε πως ήταν οδηγός γερανού που συνεργάζεται με την Τροχαία όταν κλήθηκε για να απομακρύνει οχήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα ξημερώματα της Κυριακής ο οδηγός του γερανού ειδοποιήθηκε από αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν ελέγχους αλκοτέστ στην οδό Πανεπιστήμιου να πάει στο σημείο προκειμένου να παραλάβει αυτοκίνητο ενός ιδιώτη που είχε βρεθεί θετικός σε αλκοοτέστ.

Για τον λόγο αυτό, ο οδηγός του γερανού επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να το φορτώσει στον γερανό, πλην όμως επιτάχυνε απότομα και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα μιας γυναίκας που επίσης βρισκόταν στο σημείο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αλκοολομέτρηση του ιδιώτη-οδηγού του γερανού, με θετικό αποτέλεσμα και του βεβαιώθηκε σχετική παράβαση, ενώ τόσο ο γερανός, όσο και τα άλλα δύο οχήματα, μεταφέρθηκαν σε χώρο φύλαξης.

ΑΠΕ / ΜΠΕ

https://www.kathimerini.gr/society/5634 ... on-odigon/

:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μεθυσμένος ο οδηγός γερανού που κλήθηκε από την Τροχαία για να μεταφέρει οχήματα μεθυσμένων οδηγών

Υπό την επήρεια αλκοόλ διαπιστώθηκε πως ήταν οδηγός γερανού που συνεργάζεται με την Τροχαία όταν κλήθηκε για να απομακρύνει οχήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα ξημερώματα της Κυριακής ο οδηγός του γερανού ειδοποιήθηκε από αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν ελέγχους αλκοτέστ στην οδό Πανεπιστήμιου να πάει στο σημείο προκειμένου να παραλάβει αυτοκίνητο ενός ιδιώτη που είχε βρεθεί θετικός σε αλκοοτέστ.

Για τον λόγο αυτό, ο οδηγός του γερανού επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να το φορτώσει στον γερανό, πλην όμως επιτάχυνε απότομα και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα μιας γυναίκας που επίσης βρισκόταν στο σημείο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αλκοολομέτρηση του ιδιώτη-οδηγού του γερανού, με θετικό αποτέλεσμα και του βεβαιώθηκε σχετική παράβαση, ενώ τόσο ο γερανός, όσο και τα άλλα δύο οχήματα, μεταφέρθηκαν σε χώρο φύλαξης....
Απίστευτη ειρωνεία. Και μετά έφεραν άλλο γερανό για να μαζέψει αυτόν τον γερανό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
glf έγραψε:Βάλε μια dash cam ρε συ...

Βαριέμαι να ασχοληθώ παραπάνω... :lol: :lol:

mousatos έγραψε:λες και δε συναντάμε τα ίδια χάλια εμείς κάθε μέρα :lol:

Αυτό, απλά νομίζω ότι οι περισσότεροι τα έχουμε πλέον ως δεδομένα...
Άβαταρ μέλους
By glf
#884428 Εγώ τέτοιες φάσεις δεν πετυχαίνω στα καθημερινά δρομολόγια περιφερειακά της Κοζάνης. Γενικά πολύ σπάνια να πετύχω φάση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
axel12p έγραψε:Εδώ ο Μάρκος γκρινιάζει για τον Κούλη, τι περιμένεις μετά; :lol:

Δεν θα έπρεπε;