Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#491278 Kilo δεν είσαι ο μόνος. Και εγώ από τα μέσα Οκτωβρίου έχω να πλύνω το αμάξι. Έκτοτε βροχές, χιόνια, αλάτια, λάσπες :lol: . Από μαύρο έχει γίνει άσπρο. Ειδικά με τους παγετούς της τελευταίας εβδομάδας που πάστωσαν ότι υπήρχε έξω. Σήμερα που είναι ευκαιρία με καλό καιρό τα πάντα είναι κλειστά :lol: , αλλά οι δρόμοι γεμάτοι αλάτια οπότε μόλις ξαναπατήσει έξω θα μαζέψει :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
Thomas_C200K έγραψε:Kilo δεν είσαι ο μόνος. Και εγώ από τα μέσα Οκτωβρίου έχω να πλύνω το αμάξι. Έκτοτε βροχές, χιόνια, αλάτια, λάσπες . Από μαύρο έχει γίνει άσπρο. Ειδικά με τους παγετούς της τελευταίας εβδομάδας που πάστωσαν ότι υπήρχε έξω. Σήμερα που είναι ευκαιρία με καλό καιρό τα πάντα είναι κλειστά , αλλά οι δρόμοι γεμάτοι αλάτια οπότε μόλις ξαναπατήσει έξω θα μαζέψει
Εγω το επλυνα τον Γεναρη. Τωρα ειναι κωλος παλι αφου εχουμε χιονι τακτικοτατα. Θα πλυθει μαλλον το αλλο ΣΚ.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Miatakias έγραψε:Εικόνα
Από τα σημερινά Μέγαρα παρέα με το @NikosEvoX καθώς και Dim8,Busso & Deleted User 1

χαρηκα που σε γνωρισα Χρηστο! Ναρα η χονταρα!

ρε Χρηστο Γερμανικες δαγκανες πανω σε Ιαπωνα? :x :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
dimviii έγραψε:
Miatakias έγραψε:Εικόνα
Από τα σημερινά Μέγαρα παρέα με το @NikosEvoX καθώς και Dim8,Busso & Deleted User 1

χαρηκα που σε γνωρισα Χρηστο! Ναρα η χονταρα!

ρε Χρηστο Γερμανικες δαγκανες πανω σε Ιαπωνα? :x :s_rofl

Για να κάνουν παρέα με την ανάρτηση :lol:
Πως θα μπορούσα να το κρύψω χωρις να χαλάσω το εργοστασιακό χρώμα? Κανα αυτοκόλλητο?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Miatakias έγραψε:

:s_omg :x
Miatakias έγραψε:Πως θα μπορούσα να το κρύψω χωρις να χαλάσω το εργοστασιακό χρώμα? Κανα αυτοκόλλητο?

δεν θα το επιχειρουσα,μεγαλες οι θερμοκρασιες για να αντεξουν αυτοκολλητα.
Μονο με ολικη βαφη,με ειδικα χρωματα κλπ αλλα δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις,μιας και ειναι σε αψογη κατασταση. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#491386 Πληροφοριακά οι θερμοκρασίες στις δαγκάνες δεν περνάνε τους 180c, υπάρχουν αυτοκόλλητα που αντέχουν, οι ηλεκτροστατικές βαφές ψήνονται στους 250c.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#491388 παντως στα εργοστασιακα βαμμενα brembo των εβο,και η κοκκινη μπογια γινεται βυσσινι απο το πρωτο τρακντει,αργοτερα μεχρι που γινονται σχεδον μαυρα,και το λευκο χρωμα των εργοστασιακων αυτοκολλητων των brembo μαυριζει.
Πιθανον η ηλεκτροστατικη βαφη να αντεχει καλυτερα,συν την βοηθεια των αλουμινενιων μπελ με τις χαμηλοτερες θερμοκρασιες να βοηθαει.
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
21 quadra έγραψε:Πληροφοριακά οι θερμοκρασίες στις δαγκάνες δεν περνάνε τους 180c, υπάρχουν αυτοκόλλητα που αντέχουν, οι ηλεκτροστατικές βαφές ψήνονται στους 250c.

Άρα κ. Παναγιώτη να το επιχειρήσω να παραγγείλω αυτκόλλητα? Θέλω κάτι με συγκεκριμένες προδιαγραφές εκτός της αντοχής στη θερμοκρασία? Αν κι αμφιβάλλω στο πόσο δύσκολα θα κρυφτούν τα γαιδουρογράμματα της porsche απο πίσω
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
dimviii έγραψε:
Miatakias έγραψε:

:s_omg :x
Miatakias έγραψε:Πως θα μπορούσα να το κρύψω χωρις να χαλάσω το εργοστασιακό χρώμα? Κανα αυτοκόλλητο?

δεν θα το επιχειρουσα,μεγαλες οι θερμοκρασιες για να αντεξουν αυτοκολλητα.
Μονο με ολικη βαφη,με ειδικα χρωματα κλπ αλλα δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις,μιας και ειναι σε αψογη κατασταση. :thumbsup:

Γερμανική δεν είναι η KW? Επίσης μη στεναχωρίεσαι για τα φρένα, όταν το παρκαρω μόνιμα στο σαλόνι θα του βάλουμε πίσω τα J's που κάθονται στην αποθήκη :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Miatakias έγραψε:Από τα σημερινά Μέγαρα παρέα με το @NikosEvoX καθώς και Dim8,Busso & Deleted User 1

γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα... :rtfm: :(

γαμει το s2k!!! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#491499 Δίπλα σε Κομμουνιστικά κατάλοιπα στη Φιλιππούπολη...Εικόνα

.