Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By nikos
Nikos! έγραψε:Έχω ανακαλύψει ένα πολύ καλό app τώρα τελευταία, το fuelGR.

Δοκιμάστε το.

< >
Το 2χουν φτιαξει Ελληνες
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
nikos έγραψε:
Nikos! έγραψε:Έχω ανακαλύψει ένα πολύ καλό app τώρα τελευταία, το fuelGR.

Δοκιμάστε το.

< >
Το 2χουν φτιαξει Ελληνες

Ναι το ξέρω. Είναι πάρα πολύ καλό.

< >
Άβαταρ μέλους
By fuelGR
#465842 Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι ένας εκ των δημιουργών του fuelGR. Κατ'αρχήν να ευχαριστήσω τον Nikos! για τα σχόλιά του και τη γνωστοποίηση της εφαρμογής.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android, Windows 8+, Windows Phone αλλά και Web (απο οποιοδήποτε web browser σε οποιαδήποτε συσκευή) εντελώς δωρεάν. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που με τη στήριξη του κόσμου έγινε η μεγαλύτερη εφαρμογή προβολής τιμών καυσίμων και πρατηρίων στη χώρα. Βραβευμένη από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Ενδεικτικά, σας παραθέτω τις τοποθεσίες λήψης του fuelGR και links για περισσότερες πληροφορίες.

Θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σας ή προτάσεις βελτίωσης. Επίσης, όσοι την έχετε, περάστε μια βόλτα απο το Play Store για αξιολόγηση :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#465843 Δεν φτανουν οι χαμηλωτερες τιμες! Το θεμα ειναι να μην κλεβουν και στο ζυγι... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By fuelGR
Y.V έγραψε:Δεν φτανουν οι χαμηλωτερες τιμες! Το θεμα ειναι να μην κλεβουν και στο ζυγι... :s_dunno

Υπάρχει και αξιολόγηση πρατηρίων που ίσως βοηθάει κάποιος στην επιλογή πρατηρίου σε άγνωστη περιοχή.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#465845 :s_thumbsup

Θα κοιταξω σε μερικους που ξερω οτι τους εχουν πιασει, να δω τι αξιολογηση εχουν! :)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#465874 Την εβαλα.
Ειδα sponsored by shell
Την εβγαλα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε:Την εβαλα.
Ειδα sponsored by shell
Την εβγαλα

Γιατί είναι κακό?

Εγώ επειδή δε θέλω να βάζω shell αλλά μόνο EKO 100αρα την έχω σεταρει να μου βγάζει μόνο αυτά τα πρατήρια και τιμές 100αεας άρα βλέπω τις τιμές επάνω στο χάρτη και αποφασίζω.

Επίσης βλέπεις από την επωνυμία ποια πρατήρια είναι ιδιωτών και ποια είναι εταιρικά.

Πάρα πολύ χρήσιμη.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
Ειδα sponsored by shell
Την εβγαλα

Είπε ο sponsored by Senna :shifty:
Άβαταρ μέλους
By fuelGR
Ειδα sponsored by shell
Την εβγαλα
Για ποιο λόγο;

Με τη χορηγία η shell μας έδωσε επιπλέον πληροφορίες (πλυντήριο, 24ωρη λειτουργία, μικρή αγορά κλπ) για αρκετά πρατήρια του δικτύου της.

Επίσης μπορέσαμε να κρατήσουμε καθαρή της εφαρμογή από σπαστικές και αμφιβόλου ποιότητας διαφήμισεις.

Οι τιμές λαμβάνονται από το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#465880 Δεν είναι κακο.
Απλα το θεωρω καπως (μπορει και λανθασμένα) μια εφαρμογή για καυσιμα να την σπονσοραρει Εταιρια καυσιμων.
Άβαταρ μέλους
By fuelGR
Geo f1 έγραψε:Δεν είναι κακο.
Απλα το θεωρω καπως (μπορει και λανθασμένα) μια εφαρμογή για καυσιμα να την σπονσοραρει Εταιρια καυσιμων.
Τι πιο λογικό να υπάρχει χορηγία από εταιρία του χώρου που αφορά την εφαρμογή.

Δε βλέπω το λόγο να αποτελεί αυτό αρνητικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής.

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε:Δεν είναι κακο.

Γιατί?

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
drdino έγραψε:
Ειδα sponsored by shell
Την εβγαλα

Είπε ο sponsored by Senna :shifty:
E, εδώ κάνεις σημαντικό λάθος, ο geo είναι ο σπόνσορας, όχι ο Σέννα.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino