Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Πολιτισμος
Μην παίρνεις όρκο

Μιλάμε για ταλιμπαν από τους λίγους, είτε ντόπιους, είτε Ρώσους - Ουκρανους με αυτοκίνητα κόστους διαμερίσματος, είτε Συριους, είτε Ισραηλινούς και ανάμεσα ντελιβεραδες από Ασία με μηχανάκια και από γύρω ντελιβεραδες από Αφρική με ηλεκτρικά ποδήλατα.

Όσο πιο πολλοί τόσο μεγαλύτερη η ενιαία γλώσσα που είναι ο βουρδουλας.

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#867062 Όποιος έχει 15-20 λεπτά, μπορεί να τα αφιερώσει να δει μία ελαφρά καταδίωξη εντός αστικού ιστού με 200χλμ/ώρα (για το περιπολικό, η μοτοσυκλέτα σίγουρα πήγε παραπάνω)

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
dimik έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Πολιτισμος
Μην παίρνεις όρκο

Μιλάμε για ταλιμπαν από τους λίγους, είτε ντόπιους, είτε Ρώσους - Ουκρανους με αυτοκίνητα κόστους διαμερίσματος, είτε Συριους, είτε Ισραηλινούς και ανάμεσα ντελιβεραδες από Ασία με μηχανάκια και από γύρω ντελιβεραδες από Αφρική με ηλεκτρικά ποδήλατα.

Όσο πιο πολλοί τόσο μεγαλύτερη η ενιαία γλώσσα που είναι ο βουρδουλας.

< >

Ναι ε?
Κατι εχουμε καταλαβει απο τους GL SHOW :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#867661 Πρόλαβα και την είδα, δεν φάνηκε να μιλάει στο κινητό... άβυσσος η ψυχή της...

Και το κλασσικό ελ γίδι...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#867694 Κάτι πολύ κλασσικό που είδα πριν μερικές μέρες.

Εγώ είμαι με τα πόδια και έχω αυτήν ακριβώς την εικόνα. Ο δρόμος στα δεξιά είναι κάτι μεταξύ πεζόδρομου και κανονικού δρόμου (δηλαδή είναι κατά ένα κομμάτι πλακόστρωτο, αλλά επιτρέπεται η κίνηση των αυτοκινήτων).

Εικόνα

Στο σημείο που δείχνω με το κόκκινο βέλος είναι ένας τύπος με το μωρό στο καρότσι να το έχει βγάλει βόλτα. Στέκεται στον πεζόδρομο / δρόμο κυριολεκτικά 2 μέτρα από τη διάβαση που έχει και ράμπα. Θέλει να περάσει απέναντι. Και αντί να πάει από τη διάβαση να ανεβοκατεβάσει το καρότσι από τη ράμπα χωρίς θέμα, περνάει από εκεί που είναι, κάνει και λίγο δεξιά του (διασχίζοντας διαγώνια τον δρόμο) και φτάνει... στο απέναντι πεζοδρόμιο και λίγο ζορίζεται να ανεβάσει το καρότσι πάνω...

Κι εγώ απλά ρωτάω... ΓΙΑΤΙ;;; :dizzy: Ρε φίλε, είσαι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δίπλα στη ράμπα, έχεις το μωρό στο καρότσι, Γιατί δεν περνάς από εκεί που θα είναι και πιο εύκολο και πιο ασφαλές;;; Ο δρόμος πολύ κεντρικός, αν και χωρίς κίνηση εκείνη την ώρα...

Να σημειώσω επίσης πως στη Δράμα, συνήθως τα αμάξια σταματάνε στις διαβάσεις.

Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά πραγματικά ώρες ώρες αναρωτιέμαι και ήθελα να το βγάλω από μέσα μου... :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#867695 Καλα εκανες και το εβγαλες απο μεσα σου :shifty: αλλα να ξεκινησουμε απο την αρχη; Ο δρομος ειναι αριστερα :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By markvag
PaNick67 έγραψε:Καλα εκανες και το εβγαλες απο μεσα σου :shifty: αλλα να ξεκινησουμε απο την αρχη; Ο δρομος ειναι αριστερα :s_biggrin

:lol: :lol:

Ναι... :tomato: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By markvag
BARHonda έγραψε:https://x.com/nickmaza667/status/1810320372237058382

Ελλαδιστάν

Και ακόμα πιο Ελλαδιστάν τα σχόλια

Δεν ξέρω ποιος είναι πιο μεγάλος μ@λ@κας, οι μηχανόβιοι που πάνε πλάι πλάι ή ο π@π@ρας με το Opel Horsa που περνάει σε διπλή γραμμή και περιοχή που στο αντίθετο ρεύμα έχει εξόδους από σπίτια, μαγαζιά, κτλ., που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγει κάποιος που δεν θα κοιτάξει αν κάποιος έρχεται ανάποδα...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
markvag έγραψε:

Ελλαδιστάν

Δεν ξέρω ποιος είναι πιο μεγάλος μ@λ@κας, οι μηχανόβιοι που πάνε πλάι πλάι ή ο π@π@ρας με το Opel Horsa που περνάει σε διπλή γραμμή και περιοχή που στο αντίθετο ρεύμα έχει εξόδους από σπίτια, μαγαζιά, κτλ., που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγει κάποιος που δεν θα κοιτάξει αν κάποιος έρχεται ανάποδα...

Εσύ, που κρίνεις τα πάντα. Καλά έκανε και πέρασε το Corsa. Αν καθόταν από πίσω τους και πατούσε καμιά κόρνα, θα έβρισκες να πεις μετά για το ξύλο Mhxanobioi vs Corsa και θα έκρινες για την αυτοσυγκράτηση που δεν έδειξαν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#868172 Προσπερασε σε διπλη γραμμη το κτηνος , αντι να πατησει το μπενταλ και να τους 'μησει το 'στο αναποδα για δικυκλα 'νοπανα. :s_roses

ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΔΙΚΥΚΛΙΚΟ. :adminpower:

Ασε μας Μαρκο, ασε μας κουκλιτσα , μου με το τί τραβας και εσυ. :s_empathy
Εδω καθε μερα παιζουμε την ζωη μας στο μπαρμπουτι με τα τσολια που απολαμβανουν πρωτοφανη εξοργιστικη τριτοκοσμικη ασυλια απο τον κρατικο οργανισμο.

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ.

( Λιμιτι προσφορα: Στα 5 πρωτα "+1" δωρο από μενα. :eat: :inlove: )
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
markvag έγραψε:

Ελλαδιστάν

Πάνε πλάι πλάι γιατί η μία έχει χαλάσει και την πάει πατηρακι ( με το πόδι σπρώχνει το μαρσπιε για να κινηθεί μέχρι το συνεργείο)
Επικίνδυνο αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος αν δεν έχεις οδική βοήθεια.

.