Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#865738 Αυτο εκει μεσα δεν μπαινει με ανθρωπινο χερι, ασε που πιθανα το πατησες αλλου και εκει ξεφουσκωσε. Μπορει να το ειχες μερες και να μην εχανε.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#865743 Το είχα σηκώσει πρόσφατα και δεν είχε τίποτα.
Τέσπα, μπορεί να είναι κι ένα 10% η κακιά η ώρα
Άβαταρ μέλους
By otso
#865756 Οπως ηταν παρκαρισμενο το αυτοκινητο το καρφωμενο λαστιχο ηταν απο την πλευρα του δρομου ; Αν ναι δεν το εχει βαλει καποιος .
Αν ηταν απο την μερια του μαγαζιου μπορει καλιστα καλυμενος να βαλει το καρφι σφηνωμενο με κοντρα στο δρομο και πιθανοτητες πολυ μεγαλες ξεκινωντας να καρφωθει .
Άβαταρ μέλους
By Chris
otso έγραψε:Αν ηταν απο την μερια του μαγαζιου μπορει καλιστα καλυμενος να βαλει το καρφι σφηνωμενο με κοντρα στο δρομο και πιθανοτητες πολυ μεγαλες ξεκινωντας να καρφωθει .

Σιγουρα χαμηλοτερες του 50% καθως δεν μπορει να ξερει ο σαμποτερ αν θα ξεκινησει με πρωτη ή με οπισθεν ο Herr DimitrisP
Άβαταρ μέλους
By otso
Chris έγραψε:
otso έγραψε:Αν ηταν απο την μερια του μαγαζιου μπορει καλιστα καλυμενος να βαλει το καρφι σφηνωμενο με κοντρα στο δρομο και πιθανοτητες πολυ μεγαλες ξεκινωντας να καρφωθει .

Σιγουρα χαμηλοτερες του 50% καθως δεν μπορει να ξερει ο σαμποτερ αν θα ξεκινησει με πρωτη ή με οπισθεν ο Herr DimitrisP

Ρε Χρηστο αν ηταν γιαννιωτης ο ιδιοκτητης σιγουρα εβαλε μια μπρος και μια πισω , με πιθανοτητα αν ηταν γκαντεμης ο φιλος μας να τις καρφωσει και τις 2 αν ηταν καλα σφηνωμενες , ευτυχως ομως που ειναι τυχερακιας και καρφωθηκε μονο μια.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#865759 Ο Chris είναι καλός τραγουδιστής :iconcool:
Είναι έξω από το χορό και πολλά τραγούδια λέει :lol:

Ή είστε πολύ καλόπιστοι, ή εγώ πολύ δύσπιστος, ή έσπασε ο διάολος το ποδάρι του κι έγινε η στραβή, aka κακή σύμπτωση.

Ναι, από τη μέσα μεριά του μαγαζιού. Και ο μόνος τρόπος να βγεις εύκολα ήταν μπροστά, όχι όπισθεν.

Anyway, 10€ θαρρώ θα μου πάρει ο λαστιχάς για φιξάρισμα. Έχω πιο σημαντικά ν'ασχοληθώ.

Το θέμα είναι πως, ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ (για να καλυφθούν όλα τα ενδεχόμενα) πρόκειται για κακία, εκνευρίζομαι με το νταβατζιλίκι. Αυτά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:Αυτο εκει μεσα δεν μπαινει με ανθρωπινο χερι, ασε που πιθανα το πατησες αλλου και εκει ξεφουσκωσε. Μπορει να το ειχες μερες και να μην εχανε.

Κι εγω καχυποπτος ημουνα με τον καταστηματαρχη που του "εκλεψες" τη θεση, αλλα εδω συμφωνω με το Νικολαο. Αν το ειχε βαλει ανθρωπινο χερι, δεν υπηρχε λογος να το κανει στο μεσαιο αυλακι του ελαστικου που ειχε πολυ δυσκολοτερη προσβαση :s_dunno

Εκτος κι αν το ειχες παρκαρει με εντελως στριμμενο το τιμονι (που δε νομιζω να εκανες τετοιο λαθος), οποτε και το μεσαιο αυλακι του ηταν φατσα καρτα και το ιδιο βολικο :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#865762 Τωρα που το ξανασκεφτομαι, δε θα χρειαζοταν να βαλει καν το χερι αναμεσα στο θολο και το λαστιχο. Ενα σκυψιμο ηθελε απλα να στερεωσει/σφηνωσει το καρφι απο το δρομο στο αυλακι του ελαστικου :ninja:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#865882 Σήμερα το πρωί είχαμε ένα πολύ κλασσικό για το Ελ μπανανιστάν περιστατικό.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο στο κέντρο της Δράμας τελειώνει η λαϊκή που γίνεται κάθε Πέμπτη. Οπότε για όσους έρχονται από την Αγ. Σοφίας (ο χαρακτηρισμός της ως λεωφόρο είναι λίγο αισιόδοξος, καθώς είναι ένας στενός δρόμος μονής κατεύθυνσης και 1 λωρίδας, αλλά πρέπει να λέμε κι εμείς ότι έχουμε λεωφόρους φαντάζομαι :lol: :lol: ), ο μόνος τρόπος είναι να στρίψουν αριστερά στη στροφή 270 μοιρών που φαίνεται στον χάρτη. Από εκεί περνάω κάθε μέρα για να πάω δουλειά, χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα.

ΑΛΛΑ σήμερα, κάποιος/α αποφάσισε ότι δεν γίνεται να παρκάρει σε σημείο που να μην ενοχλεί την κίνηση, με αποτέλεσμα το λεωφορείο (έχουμε και από αυτά :lol: :lol: ) να μην μπορεί να στρίψει και να έχει μπλοκάρει ο δρόμος:

Εικόνα

Παίρνω την αστυνομία τηλέφωνο και μου λένε "το ξέρουμε, έχουμε στείλει τροχαία", αλλά για πρώτη φορά στη διαμονή μου στη Δράμα έχασα χρόνο λόγω κίνησης! Αντί για 16 λεπτά έκανα 30 για να πάω στη δουλειά! :x Σταματημένος, μέχρι να ανοίξουν ένα δρομάκι λίγο πιο πίσω (κανονικά είναι πεζόδρομος και χρησιμοποείται μόνο για τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων) και να κάνω 50 μέτρα όπισθεν να πάω από εκεί...

Εντωμεταξύ όλοι έβριζαν, φώναζαν, κόρναραν, κτλ, εγώ γελούσα γιατί πρώτη φορά στη Δράμα πέτυχα μποτιλιάρισμα... για 50 μέτρα, αλλά είχαμε ακινητοποιηθεί :lol: :lol:

Να δώσω και τα συγχαρητήρια στον αρχι-μ@λ@κα που πέταξε το κάρο του στη μέση του δρόμου για να μην κουνήσει τον κ#λο του 10 μέτρα παραπάνω! :inlove: Ελπίζω να ανέλαβε δράση ο γερανός της τροχαίας (που δεν είδα μέχρι να φύγω).

Να δώσω επίσης και τα συγχαρητήρια σε αυτή τη χώρα των ηλιθίων, όπου ο καθένας θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ότι του κατέβει, αδιαφορώντας για όλους τους υπόλοιπους...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#865888 Μαρκο, σιγα τα αυγα Μαρκο..

Ο αλλος παρκαρε στην εξοδο παρκινγκ σουπερμαρκετ, αφησε την εισοδο ελευθερη να μπαινουν οι πελατες ομως, πριν την μπαρα, οποτε εκλεινε πεζοδρομιο και λιγο δρομο, αναψε τα αλαρμ, πεταχτηκε απεναντι στο φαρμακειο, ψωνισε, γυρισε κι εφυγε χωρις να πει κουβεντα να κανει ενα νοημα, κατι.

Ετσι λες και ηταν στο σπιτι του ενα πραγμα. :dizzy:

Ολο αυτο κρατησε 3 λεπτα μεν αλλα δειχνει ενα πραγμα. Ουτε αν πατησει ο Κιμ το κουμπι σωζομαστε :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By pienaf
#865903 Εικόνα

Σε αυτόν τον δρόμο του Άργους τα αυτοκίνητα παρκάρουν ανά μήνα εναλλάξ στις δύο πλευρές του δρόμου.
Ο "τύπος" εδώ και έξι μέρες το έχει αφήσει εκεί και στα κοκόβια του!
Εχθές ο Δήμος του κόλλησε αυτοκόλλητο εγκαταλελειμμένου.
Θα μου πεις... τον άλλο μήνα θα είναι "νόμιμος"...

Αν μου πείτε πώς ανεβάζουμε video θα σας δείξω και έναν φορτηγατζή που "έσφαξε" το STOP και δεν με πάτησε μόνο και μόνο γιατί κατάλαβα έγκαιρα ότι είναι |λογοκρισία|.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#866990 Τους τελευταίους μήνες μπήκαν κάμερες σε κάποιες κεντρικές διασταυρωσεις.
Πατάς την χοντρή λευκή γραμμή 80€ περνάει περισσότερο από το μισό αυτοκίνητο την γραμμή = πέρασες με κόκκινο 300€.

Τωρα σταματάνε και πριν την προειδοποίηση Εικόνα

< >