Fiat Panda 7,6l/100km
Fiat Panda 7,6l/100km
otso έγραψε:Αν ηταν απο την μερια του μαγαζιου μπορει καλιστα καλυμενος να βαλει το καρφι σφηνωμενο με κοντρα στο δρομο και πιθανοτητες πολυ μεγαλες ξεκινωντας να καρφωθει .
Chris έγραψε:otso έγραψε:Αν ηταν απο την μερια του μαγαζιου μπορει καλιστα καλυμενος να βαλει το καρφι σφηνωμενο με κοντρα στο δρομο και πιθανοτητες πολυ μεγαλες ξεκινωντας να καρφωθει .
Σιγουρα χαμηλοτερες του 50% καθως δεν μπορει να ξερει ο σαμποτερ αν θα ξεκινησει με πρωτη ή με οπισθεν ο Herr DimitrisP
otso έγραψε:Αν ηταν απο την μερια του μαγαζιου μπορει καλιστα καλυμενος να βαλει το καρφι σφηνωμενο με κοντρα στο δρομο και πιθανοτητες πολυ μεγαλες ξεκινωντας να καρφωθει .
PaNick67 έγραψε:Αυτο εκει μεσα δεν μπαινει με ανθρωπινο χερι, ασε που πιθανα το πατησες αλλου και εκει ξεφουσκωσε. Μπορει να το ειχες μερες και να μην εχανε.
), ο μόνος τρόπος είναι να στρίψουν αριστερά στη στροφή 270 μοιρών που φαίνεται στον χάρτη. Από εκεί περνάω κάθε μέρα για να πάω δουλειά, χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα.
) να μην μπορεί να στρίψει και να έχει μπλοκάρει ο δρόμος: 
Σταματημένος, μέχρι να ανοίξουν ένα δρομάκι λίγο πιο πίσω (κανονικά είναι πεζόδρομος και χρησιμοποείται μόνο για τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων) και να κάνω 50 μέτρα όπισθεν να πάω από εκεί...
Ελπίζω να ανέλαβε δράση ο γερανός της τροχαίας (που δεν είδα μέχρι να φύγω).

Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]