Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
popolaros έγραψε:επιτελους καποιος που με νιωθει!!!

Εκεί παίζω. Από 12-14 αναλόγως τις τάβλες.
Σε ταξίδι αν καταφέρω να είμαι φρόνιμος πέφτω στα 10λτ/100χλμ.

Πες και τα δικά σου Τζόνι.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#193497 Από 01/10 μέχρι σήμερα μέσος όρος 5,03 λίτρα/100χλμ με μέση τιμή 1.10 ευρώ γατάκια...

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Alfa 147
400km ----> 47lt
11.75 μέση κατανάλωση (11.5 έγραφε το BC)

Τα νούμερα του si δε τα πιάνεις γατάκι. :shifty:

< >
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Giuseppe Busso έγραψε:

πρεπει να εχω πεσει κατω απο τα 10 Lt /100km μιααααααααααααα φορα γυρνωντας απο γιαννενα παρεα με εναν ηλικιωμενο.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
popolaros έγραψε:
belgarion έγραψε:Από 01/10 μέχρι σήμερα μέσος όρος 5,03 λίτρα/100χλμ με μέση τιμή 1.10 ευρώ γατάκια...

.

ban him, NOW :adminpower: :adminpower:

Όχι επειδή ο admin ρουφάει την βενζίνη σαν και εσάς να τον βάζετε να κάνει την βρώμικη δουλειά

.
Άβαταρ μέλους
By markvag

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Giuseppe Busso έγραψε:

Άμα είναι σβηστός ο φίκος σε κατηφόρα καίει γύρω στα 15... :shifty: :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Σήμερα γέμισα την μπεμπέκα. 511,8 χλμ με 53,68 λίτρα βενζίνης, μας κάνει 10,5lt/100km... Διαδρομές σπίτι - δουλειά - σούπερ μάρκετ, κατά βάση πόλη. Για τη δουλειά (μία διαδρομή από το σπίτι μου κάπου στα 11χλμ, Καλαμαριά - αεροδρόμιο για όσους ξέρουν) κάνω έναν δρόμο που τον λες ψιλο-επαρχιακό, αλλά έχει αρκετά φανάρια, οπότε αν και μπορείς να πιάσεις μια ταχύτητα 80χαω για τα 2/3 της διαδρομής (αν είσαι λίγο κωλόφαρδος), στην πράξη σταματάς 3-4 φορές... Το tc λέει 10 στρόγγυλα, άρα το βλέπω αρκετά αξιόπιστο... Μόνο 5% έπεσε έξω...

Να σημειώσω ότι η Νίτσα στις ίδιες διαδρομές έκαιγε χαλαρά πάνω από 11...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Giuseppe Busso έγραψε:

Άμα είναι σβηστός ο φίκος σε κατηφόρα καίει γύρω στα 15... :shifty: :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Σήμερα γέμισα την μπεμπέκα. 511,8 χλμ με 53,68 λίτρα βενζίνης, μας κάνει 10,5lt/100km... Διαδρομές σπίτι - δουλειά - σούπερ μάρκετ, κατά βάση πόλη. Για τη δουλειά (μία διαδρομή από το σπίτι μου κάπου στα 11χλμ, Καλαμαριά - αεροδρόμιο για όσους ξέρουν) κάνω έναν δρόμο που τον λες ψιλο-επαρχιακό, αλλά έχει αρκετά φανάρια, οπότε αν και μπορείς να πιάσεις μια ταχύτητα 80χαω για τα 2/3 της διαδρομής (αν είσαι λίγο κωλόφαρδος), στην πράξη σταματάς 3-4 φορές... Το tc λέει 10 στρόγγυλα, άρα το βλέπω αρκετά αξιόπιστο... Μόνο 5% έπεσε έξω...

Να σημειώσω ότι η Νίτσα στις ίδιες διαδρομές έκαιγε χαλαρά πάνω από 11...

Αν ξανακούσω την λέξη μπεμπέκα για το αυτοκίνητο, θα πω στη γυναίκα σου ότι τα έχεις με άλλην και την φωνάζεις έτσι!!! :evil:

Κατά τα αλλα καις παρα πολύ. Κόλλησες Ποπολαριτιδα... Δοκίμασε να πηγαίνεις με μια πάνω.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
markvag έγραψε:Άμα είναι σβηστός ο φίκος σε κατηφόρα καίει γύρω στα 15... :shifty: :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Αυτός είναι άνθρωπος να κάνεις παρέα να πεις τα νέα σου.
Δεν μιλάω με σας που έχετε κατανάλωση <10λτ/100χλμ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#193688 6.2 το bc και κάπου στα 6.4 πρέπει να ναι η πραγματική κατανάλωση σε μικτές συνθήκες στο 308 1.6HDi
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Αν ξανακούσω την λέξη μπεμπέκα για το αυτοκίνητο, θα πω στη γυναίκα σου ότι τα έχεις με άλλην και την φωνάζεις έτσι!!! :evil:

Κατά τα αλλα καις παρα πολύ. Κόλλησες Ποπολαριτιδα... Δοκίμασε να πηγαίνεις με μια πάνω.

+πολλά και στα δύο.