Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Miatakias έγραψε:Δημήτρη το έκανα για χαβαλέ παρεά με άλλα S να δω πόσο υγιειές είναι ένα μοτέρ με κόφτη στις 9200 μετα από 100Κ κμ.
Στο ίδιο δυναμόμετρο εργοστασιακά s2000 βγάζουν από 220-234 περίπου. Το δικό μου με J's εξάτμιση τιτανίου (και καταλύτη), J's εισαγωγή και πεταλούδα χωρίς πρόγραμμα έβγαλε 251,3 στις 8567 και 214,9 Νm στις 7826. Το λες και υγιές :yahoo:

γιατι χωρις προγραμμα? περιεργη επιλογη η πεταλουδα/εισαγωγη/εξατμιση χωρις επαναπρογραμματισμο.Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο τον προηγουμενο επαναπρογραμματισμενο?περνουν πολυ με προγραμμα,και ειδικα μολις σκαλισεις το vtec γεμιζουν και αρκετα στις μεσαιες.
η εισαγωγη παντωςειναι πανεμορφη :inlove:
Αυτοκινηταρα εχεις,να το προσεχεις.
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
dimviii έγραψε:
Miatakias έγραψε:Δημήτρη το έκανα για χαβαλέ παρεά με άλλα S να δω πόσο υγιειές είναι ένα μοτέρ με κόφτη στις 9200 μετα από 100Κ κμ.
Στο ίδιο δυναμόμετρο εργοστασιακά s2000 βγάζουν από 220-234 περίπου. Το δικό μου με J's εξάτμιση τιτανίου (και καταλύτη), J's εισαγωγή και πεταλούδα χωρίς πρόγραμμα έβγαλε 251,3 στις 8567 και 214,9 Νm στις 7826. Το λες και υγιές :yahoo:

γιατι χωρις προγραμμα? περιεργη επιλογη η πεταλουδα/εισαγωγη/εξατμιση χωρις επαναπρογραμματισμο.Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο τον προηγουμενο επαναπρογραμματισμενο?περνουν πολυ με προγραμμα,και ειδικα μολις σκαλισεις το vtec γεμιζουν και αρκετα στις μεσαιες.
η εισαγωγη παντωςειναι πανεμορφη :inlove:
Αυτοκινηταρα εχεις,να το προσεχεις.

Ναι δεν έχει προγραμμα. Έτσι κι αλλίως σε αυτά μόνο άγραφο βάζουν ΑΕΜ ή Hondata.
Στο διάγραμμα έχει μια τρυπάρα στις 5000 που θα βελτιωθεί αρκετα με το πρόγραμμα, αλλά μαζί με τα 1000-1500 του άγραφου είναι λεφτά που δεν θέλω να τα δώσω και ίσως δε χρειάζεται κίολας. Άλογα απ' οτι έχω καταλάβει δεν παίρνουν εύκολα max, αλλά όπως λες γεμίζουν οι μεσαίες και γίνεται πιο οδηγήσιμο.
Η εισαγωγή είναι πανέρμορφη και κάνει και δουλειά (J's γαρ, αλλά και 1600 ευρώ :lol: ).

Λοιπόν το ΜιΤριο απορρίπτεται και τα λέμε από κοντά στο Μέγαρο είτε όταν πάτε βόλτα ρίξτε κανα ΠΜ
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#469510 Ό άγιος Βασίλης έφερε το δώρο του Quadra για το 2018, Κινέζικο σέτ Τ3 / Τ4 αγορασμένο από φίλο που του το έστειλαν από Αμερική αλλά δεν ταιριάζει τίποτα, η τιμή του ήταν τόσο καλή που αξίζει να ταιριάξει να μπεί και όσο κρατήσει, γιατί η δική μου Τ3 αλλά για πέταμα πια.

Όποτε στα πλαίσια της ανοιξοκαλοκαιρινής μερικής ανακατασκευής / αλλαγή κινητήρα / αναβάθμισης θα μπεί ο κινέζος και όσο πάει ( αν αντέξη μέχρι τότε το πληγωμένο μοτέρ που δεν δείχνει ότι έχει άλλο πρόβλημα εκτός από την μπιέλα του 3ου που κοπανάει :lol: :lol: αφού όμως μετά από 8.000 χλμ αντέχει ακόμα - ας είναι καλά το motorkote )

Άντε να δούμε, τα ανέβασα εδώ γιατί ζήλεψε με την καλή έννοια αφού τα νέα αυτοκίνητα πάνε και έρχονται, να τα χαίρεστε όσοι έχετε αλλάξει πρόσφατα και μας κρατάτε στις μύτες των ποδιών με τις ομορφιές σας.

Σημ: Η δική μου πολλαπλή που έχω φτιάξει εδώ και καιρό είναι αυτή μπροστά στη φωτό, η κινέζικη που δεν θα μπεί είναι πίσω και δίπλα στο intercooler, ούτε αυτό θα μπεί γιατί το αμάξι έχει δύο σειριακά τοποθετημένα και δεν υπάρχει χώρος για ένα μεγάλο εκτός και αν πέσει σφάξιμο στον προφυλακτήρα που δεν...θα μπεί όμως η external επάνω στην πολλαπλή και θα σκάει μέσα στην εξάτμιση για να μην ακούγεται, οπότε πρέπει εκτός από τη μετατροπή στο πλακάκι της Τ3 να μπεί άλλο ένα για την external.

Άντε να δούμε....

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#469543 ο κινεζος τι μαρκα ειναι Παναγιωτη?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Nikos! έγραψε:1. Τρόμπα SMG. Νομίζω έχει ένα 2000άρο.

Νίκο στο SMG I η αντλία μαζί με εργατικά (τιμαί Σπανού) είναι κάτι λιγότερο από 600.
Το τσέκαρα στο ιστορικό του δικού μου επειδή θυμόμουνα ότι ο προηγούμενος είχε αλλάξει.

Είναι δυνατόν να τριπλασιάζεται το κόστος στο SMG II;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:ο κινεζος τι μαρκα ειναι Παναγιωτη?

ή έτσι EMUSA ή έτσι EWUSA, τα έχωσα στο κουτί τώρα και δεν είναι εύκολο να το βγάλω, αν μεγαλώσεις τη φωτό φαίνεται επάνω στην τουρμπίνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#469556 αντλια καινουρια συν εργατικα κατω απο 600?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:

Νίκο στο SMG I η αντλία μαζί με εργατικά (τιμαί Σπανού) είναι κάτι λιγότερο από 600.
Το τσέκαρα στο ιστορικό του δικού μου επειδή θυμόμουνα ότι ο προηγούμενος είχε αλλάξει.

Ναι, το διάβασα στο BMWfans. Μήπως η αντλία που λες είναι ανακατασκευασμενη? Εγώ μιλάω για καινούρια.

< >
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
Nikos! έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:

Ναι, το διάβασα στο BMWfans. Μήπως η αντλία που λες είναι ανακατασκευασμενη? Εγώ μιλάω για καινούρια.

< >

Πάντως διάβαζα πως τις ανοίγουν και τις επισκευάζουν πλέον.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#469583 Σπανός και ανακατασκευασμένη;

Μιλάω για αντλία συμπλέκτη.
Έχει και άλλη το SMG;
Ο κωδικός του ανταλλακτικού που βλέπω είναι ο 23427507097.

Και επειδή το οφτοπικ is properly fucked, συνδυασμός από φωτο του αυτοκινήτου σας με carspotting...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#470003 Είδα ένα Evo X σήμερα σε μαντρά.... είναι δυνατόν σε 69Κ κμ να έχει γυαλίσει έτσι τιμόνι και μοχλός; Τα χιλιόμετρα μπορεί να είναι όντως τόσα γιατί το κανει σέρβις εκεί που το πάω κι εγώ ( εξουσιοδοτημένο). Επίσης τα καθίσματα δεν είχαν φθορά.

Μετά πήγα μια βόλτα βουνό και σκέφτηκα μήπως να κάτσω στα αυγά μου
Εικόνα

< >