Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Kon5
Anonymous Founder έγραψε:Φωτοχρωμικοί;

Το superb που εχει παρατηρησα το εξής. Σκουραίνει αυτόματα σε μεγαλη σκάλα κ αρρυθμιστα φαναρια μονο ομως σε κανονικές λάμπες. Σε αφτερμαρκετ κακγουροξενον δεν σκουραίνει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#469295 ε για πες τιποτα,εντυπωσεις,χρονους,λαστιχα. :superman:
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
dimviii έγραψε:ε για πες τιποτα,εντυπωσεις,χρονους,λαστιχα. :superman:

Μου αρέσει πολύ!!! Βέβαια θέλω πολύ δουλειά ακόμα γιατί γυρνάω στο 1:13,5 ενώ αντίστοιχα αυτοκίνητα πάνε πιο κάτω. Βέβαια αυτά με πολιτικά λάστιχα και χωρίς να πιέζω το αυτοκίνητο (κι ούτε πρόκειται γιατί το λυπάμαι- αν και δεν κάνει κιχ το καημένο).
Μετά το corner balancing μου αρέσει η Variant 3 πολύ και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω με τη Πρόφλεξ που έλεγα σε παλιότερο μήνυμα. Το αυτοκίνητο στη πίστα είναι εξαιρετικό (φαίνεται να του ταιριάζει περισσότερο από το δρόμο....), τα φρένα ακούραστα (brembo-και δίσκοι από κο Παναγιώτης) και γενικότερα σε κάνει μαθαίνει γιατί ειναι απαιτητικό. Με σέμι ή στη χειρότερη ad08r θα είναι ότι πρέπει αν και αυτό έχει πολλά περιθώρια ακόμα - εγώ δε φθάνω στο επίπεδό του....
Για την ώρα έχω δοκιμάσει τα 050Α (πολύ μου άρεσαν, χάλια στη βροχή), τα Assimetric 3 (εξαιρετικά στο βρεγμένο, μετρια στο στεγνό) και ψάχνω τα επόμενα.

υγ. Εχω μια πρόταση για ανταλλαγή συν ελάχιστα χρήματα από μέρους μου με Ε46 Μ3 κι έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες ημέρες. Εαν ήταν χειροκίνητη και κουπέ ίσως το είχα κάνει, είναι όμως κα΄μπριο και smg......
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#469358 Σκεφτόμουν για κανένα P Zero Corsa αλλά δεν βγαίνει σε τόσο μικρή διάσταση. Οπότε μάλλον AD08 αν θες να είναι και αξιοπρεπές στον δρόμο, αλλιώς πας σε κανονικό semi!
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
REALZEUS έγραψε:Σκεφτόμουν για κανένα P Zero Corsa αλλά δεν βγαίνει σε τόσο μικρή διάσταση. Οπότε μάλλον AD08 αν θες να είναι και αξιοπρεπές στον δρόμο, αλλιώς πας σε κανονικό semi!

εργοστασιακά βγαίνει επίσης και με 215/255 οπότε εκεί μπορώ να πάω και σε sport cup 2.
Απλά με προβληματίζει το 255 πίσω, εαν το κάνει πιο υποστροφικό (έμπαινε στα s2000 CR).
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Miatakias έγραψε:υγ. Εχω μια πρόταση για ανταλλαγή συν ελάχιστα χρήματα από μέρους μου με Ε46 Μ3 κι έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες ημέρες. Εαν ήταν χειροκίνητη και κουπέ ίσως το είχα κάνει, είναι όμως κα΄μπριο και smg......

Αν κάνεις τη κίνηση θα σου έλεγα να ξεχάσεις τη πίστα και να πηγαίνεις πλέον μόνο για καφέ. Κάμπριο και smg με τα γνωστά προβλήματα, συν τα γνωστά στο σασί που πρέπει να προσέξεις, συν να προσέχεις τα μέταλλα. Δεν είναι για πίστα νομίζω.

Οπότε ξέχνα το, γύρνα πλευρό και κοιμήσου. :)

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Miatakias έγραψε:

Μου αρέσει πολύ!!! Βέβαια θέλω πολύ δουλειά ακόμα γιατί γυρνάω στο 1:13,5 ενώ αντίστοιχα αυτοκίνητα πάνε πιο κάτω. Βέβαια αυτά με πολιτικά λάστιχα και χωρίς να πιέζω το αυτοκίνητο (κι ούτε πρόκειται γιατί το λυπάμαι- αν και δεν κάνει κιχ το καημένο).
Μετά το corner balancing μου αρέσει η Variant 3 πολύ και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω με τη Πρόφλεξ που έλεγα σε παλιότερο μήνυμα. Το αυτοκίνητο στη πίστα είναι εξαιρετικό (φαίνεται να του ταιριάζει περισσότερο από το δρόμο....), τα φρένα ακούραστα (brembo-και δίσκοι από κο Παναγιώτης) και γενικότερα σε κάνει μαθαίνει γιατί ειναι απαιτητικό. Με σέμι ή στη χειρότερη ad08r θα είναι ότι πρέπει αν και αυτό έχει πολλά περιθώρια ακόμα - εγώ δε φθάνω στο επίπεδό του....
Για την ώρα έχω δοκιμάσει τα 050Α (πολύ μου άρεσαν, χάλια στη βροχή), τα Assimetric 3 (εξαιρετικά στο βρεγμένο, μετρια στο στεγνό) και ψάχνω τα επόμενα.

υγ. Εχω μια πρόταση για ανταλλαγή συν ελάχιστα χρήματα από μέρους μου με Ε46 Μ3 κι έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες ημέρες. Εαν ήταν χειροκίνητη και κουπέ ίσως το είχα κάνει, είναι όμως κα΄μπριο και smg......

μια χαρα ειναι οι χρονοι σου με τα πολιτικα ελαστικα. Εαν πηγαινεις συχνα πιστα συμφερει να βρεις φθηνες μαμα ζαντες και να ζανταρεις σεμι ή φουλ σλικ.Ετσι θα κρατησεις για το δρομο την 4αδα σου για αρκετα χλμ/χρονια,και θα εχεις και σοβαρο ελαστικο για την πιστα.
μ3 με συχνες επισκεψεις σε πιστα θα το απεφευγα.Μια χαρα εισαι με το σ2κ.Τα κανει ολα,και βολτες,και στα γκομενακια αρεσει,και σοβαρο αυτοκινητο για πιστα ειναι,και δεν θα χαλασει ποτε.
για πια Προφλεξ μιλας?
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Zeus έγραψε:Μετά απο 1696 χιλιόμετρα (ο JimClark γελάει τώρα) με χιόνια βροχές..

Δε γελάω βρε...

Πέριξ ποιων μερών είσαι εκει;
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
Nikos! έγραψε:
Miatakias έγραψε:υγ. Εχω μια πρόταση για ανταλλαγή συν ελάχιστα χρήματα από μέρους μου με Ε46 Μ3 κι έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες ημέρες. Εαν ήταν χειροκίνητη και κουπέ ίσως το είχα κάνει, είναι όμως κα΄μπριο και smg......

Αν κάνεις τη κίνηση θα σου έλεγα να ξεχάσεις τη πίστα και να πηγαίνεις πλέον μόνο για καφέ. Κάμπριο και smg με τα γνωστά προβλήματα, συν τα γνωστά στο σασί που πρέπει να προσέξεις, συν να προσέχεις τα μέταλλα. Δεν είναι για πίστα νομίζω.

Οπότε ξέχνα το, γύρνα πλευρό και κοιμήσου. :)

< >

Νίκο επειδή θυμάμαι έψαχνες κι εσύ, θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος με τα θέματα του Μ3; Εκτός του σασί που λογικά θα είναι διορτθωμένο ( βέβαια το αμάξι που κοιτάω είναι του LCI του 04), τι επιπλέον θέλει προσοχή; Έχει 104.000 χλμ και στα αμερικάνικα φόρα που κοιτάω δε βρίσκω κάτι το ιδιαίτερο.
Πίστα 2 φορές το χρόνο, σ ένα προσεγμένο αμάξι και χωρίς καφριλίκια, τι μπορεί να πάθει; Γιατί για Μ3 την έκοβα τη πίστα :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
dimviii έγραψε:
Miatakias έγραψε:

μια χαρα ειναι οι χρονοι σου με τα πολιτικα ελαστικα. Εαν πηγαινεις συχνα πιστα συμφερει να βρεις φθηνες μαμα ζαντες και να ζανταρεις σεμι ή φουλ σλικ.Ετσι θα κρατησεις για το δρομο την 4αδα σου για αρκετα χλμ/χρονια,και θα εχεις και σοβαρο ελαστικο για την πιστα.
μ3 με συχνες επισκεψεις σε πιστα θα το απεφευγα.Μια χαρα εισαι με το σ2κ.Τα κανει ολα,και βολτες,και στα γκομενακια αρεσει,και σοβαρο αυτοκινητο για πιστα ειναι,και δεν θα χαλασει ποτε.
για πια Προφλεξ μιλας?

Δημήτρη λέω για τη road & track. Λιγότερες ρυθμίσεις από τη βάριαντ 3 αλλά ίσως και καλύτερα. Σε τέτοιες αναρτήσεις είναι πονοκέφαλος οι πολλές ρυθμίσεις (για εμένα τουλάχιστον).
Η χρήση του αυτοκινήτου είναι κανα 1500-2000 κμ το χρόνο και μόνο βόλτα, υπάρχει εταιρικό για τις μετακινήσεις.
Τα αυτοκίνητα που έχω στο μπάμετ λιστ μου είναι με σειρά 993 C2 manual, m3 E46 coupe manual και s2k... και να τώρα που έκατσε Μ3 οπότε γι αυτό προβληματίζομαι. Είναι και μια κατηγορία πάνω σαν αμάξι και νομίζω πως στο δρόμο μπορεις να το ευχαριστηθείς περισσλοτερο από το χόντα ( στη πίστα όχι, παραείναι βαρύ και πλαδαρό).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#469405 road & track εννοεις Ohlins, οχι Προφλεξ. Καλα κανεις και δεν θελεις 3 ρυθμισεων,ειναι αρκετα δυσκολες για σεταρισμα σε αυτο το επιπεδο απασχολησης,ασε που πιστα και δρομος θα ηθελαν ξεχωριστες ρυθμισεις,και θα ησουν μια ζωη σκυμμενος ρυθμιζωντας κλικ.
το μ3 θα ειναι πιο ευκολο εξω στο δρομο απο σ2κ,αλλα τα μοτερ τους δεν ειναι για πολλα-πολλα.Αυτοκινητο με 100+κ χλμ δεν θα αγοραζα.Ψαξε για μεταλλα μπιελλων.Δεν ειναι λυμμενο το προβλημα.
Στην θεση σου θα κραταγα το σ2κ για να ασχοληθω με την οδηγηση,και οχι με συνεργεια.