Anonymous Founder έγραψε:Φωτοχρωμικοί;
Το superb που εχει παρατηρησα το εξής. Σκουραίνει αυτόματα σε μεγαλη σκάλα κ αρρυθμιστα φαναρια μονο ομως σε κανονικές λάμπες. Σε αφτερμαρκετ κακγουροξενον δεν σκουραίνει.
Anonymous Founder έγραψε:Φωτοχρωμικοί;
dimviii έγραψε:πηγαμε Μεγαρο?

dimviii έγραψε:ε για πες τιποτα,εντυπωσεις,χρονους,λαστιχα.
REALZEUS έγραψε:Οι διαστάσεις των ελαστικών σου Miatakias?
REALZEUS έγραψε:Σκεφτόμουν για κανένα P Zero Corsa αλλά δεν βγαίνει σε τόσο μικρή διάσταση. Οπότε μάλλον AD08 αν θες να είναι και αξιοπρεπές στον δρόμο, αλλιώς πας σε κανονικό semi!
Miatakias έγραψε:υγ. Εχω μια πρόταση για ανταλλαγή συν ελάχιστα χρήματα από μέρους μου με Ε46 Μ3 κι έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες ημέρες. Εαν ήταν χειροκίνητη και κουπέ ίσως το είχα κάνει, είναι όμως κα΄μπριο και smg......
Miatakias έγραψε:dimviii έγραψε:ε για πες τιποτα,εντυπωσεις,χρονους,λαστιχα.
Μου αρέσει πολύ!!! Βέβαια θέλω πολύ δουλειά ακόμα γιατί γυρνάω στο 1:13,5 ενώ αντίστοιχα αυτοκίνητα πάνε πιο κάτω. Βέβαια αυτά με πολιτικά λάστιχα και χωρίς να πιέζω το αυτοκίνητο (κι ούτε πρόκειται γιατί το λυπάμαι- αν και δεν κάνει κιχ το καημένο).
Μετά το corner balancing μου αρέσει η Variant 3 πολύ και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω με τη Πρόφλεξ που έλεγα σε παλιότερο μήνυμα. Το αυτοκίνητο στη πίστα είναι εξαιρετικό (φαίνεται να του ταιριάζει περισσότερο από το δρόμο....), τα φρένα ακούραστα (brembo-και δίσκοι από κο Παναγιώτης) και γενικότερα σε κάνει μαθαίνει γιατί ειναι απαιτητικό. Με σέμι ή στη χειρότερη ad08r θα είναι ότι πρέπει αν και αυτό έχει πολλά περιθώρια ακόμα - εγώ δε φθάνω στο επίπεδό του....
Για την ώρα έχω δοκιμάσει τα 050Α (πολύ μου άρεσαν, χάλια στη βροχή), τα Assimetric 3 (εξαιρετικά στο βρεγμένο, μετρια στο στεγνό) και ψάχνω τα επόμενα.
υγ. Εχω μια πρόταση για ανταλλαγή συν ελάχιστα χρήματα από μέρους μου με Ε46 Μ3 κι έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες ημέρες. Εαν ήταν χειροκίνητη και κουπέ ίσως το είχα κάνει, είναι όμως κα΄μπριο και smg......
Zeus έγραψε:Μετά απο 1696 χιλιόμετρα (ο JimClark γελάει τώρα) με χιόνια βροχές..
Nikos! έγραψε:Miatakias έγραψε:υγ. Εχω μια πρόταση για ανταλλαγή συν ελάχιστα χρήματα από μέρους μου με Ε46 Μ3 κι έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες ημέρες. Εαν ήταν χειροκίνητη και κουπέ ίσως το είχα κάνει, είναι όμως κα΄μπριο και smg......
Αν κάνεις τη κίνηση θα σου έλεγα να ξεχάσεις τη πίστα και να πηγαίνεις πλέον μόνο για καφέ. Κάμπριο και smg με τα γνωστά προβλήματα, συν τα γνωστά στο σασί που πρέπει να προσέξεις, συν να προσέχεις τα μέταλλα. Δεν είναι για πίστα νομίζω.
Οπότε ξέχνα το, γύρνα πλευρό και κοιμήσου.![]()
< >
dimviii έγραψε:Miatakias έγραψε:dimviii έγραψε:ε για πες τιποτα,εντυπωσεις,χρονους,λαστιχα.
Μου αρέσει πολύ!!! Βέβαια θέλω πολύ δουλειά ακόμα γιατί γυρνάω στο 1:13,5 ενώ αντίστοιχα αυτοκίνητα πάνε πιο κάτω. Βέβαια αυτά με πολιτικά λάστιχα και χωρίς να πιέζω το αυτοκίνητο (κι ούτε πρόκειται γιατί το λυπάμαι- αν και δεν κάνει κιχ το καημένο).
Μετά το corner balancing μου αρέσει η Variant 3 πολύ και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω με τη Πρόφλεξ που έλεγα σε παλιότερο μήνυμα. Το αυτοκίνητο στη πίστα είναι εξαιρετικό (φαίνεται να του ταιριάζει περισσότερο από το δρόμο....), τα φρένα ακούραστα (brembo-και δίσκοι από κο Παναγιώτης) και γενικότερα σε κάνει μαθαίνει γιατί ειναι απαιτητικό. Με σέμι ή στη χειρότερη ad08r θα είναι ότι πρέπει αν και αυτό έχει πολλά περιθώρια ακόμα - εγώ δε φθάνω στο επίπεδό του....
Για την ώρα έχω δοκιμάσει τα 050Α (πολύ μου άρεσαν, χάλια στη βροχή), τα Assimetric 3 (εξαιρετικά στο βρεγμένο, μετρια στο στεγνό) και ψάχνω τα επόμενα.
υγ. Εχω μια πρόταση για ανταλλαγή συν ελάχιστα χρήματα από μέρους μου με Ε46 Μ3 κι έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες ημέρες. Εαν ήταν χειροκίνητη και κουπέ ίσως το είχα κάνει, είναι όμως κα΄μπριο και smg......
μια χαρα ειναι οι χρονοι σου με τα πολιτικα ελαστικα. Εαν πηγαινεις συχνα πιστα συμφερει να βρεις φθηνες μαμα ζαντες και να ζανταρεις σεμι ή φουλ σλικ.Ετσι θα κρατησεις για το δρομο την 4αδα σου για αρκετα χλμ/χρονια,και θα εχεις και σοβαρο ελαστικο για την πιστα.
μ3 με συχνες επισκεψεις σε πιστα θα το απεφευγα.Μια χαρα εισαι με το σ2κ.Τα κανει ολα,και βολτες,και στα γκομενακια αρεσει,και σοβαρο αυτοκινητο για πιστα ειναι,και δεν θα χαλασει ποτε.
για πια Προφλεξ μιλας?
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]