Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:Χαλαρωσε ωρε Μαρκο. Αυτη τη χοντραδα δεν την κανει κανενας επαγγελματιας οδηγος γιατι γραφει στα @@ του τους νομους και τη σημανση. Ανθρωπινο λαθος ητανε στα σιγουρα...

Αν αυτό ήταν ανθρώπινο λάθος, πρέπει να του αφαιρεθεί το δίπλωμα, γιατί είναι άσχετος.

mousatos έγραψε:Έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν μπορεί να στρίψει με ασφάλεια από τη μπλέ. Πιό σωστό φίνεται να πάει στη δεξιά λωρίδα δίπλα στη μπλέ κι από κει μάλλον στρίβει .

:dizzy: :dizzy:

Μπορεί πάρα πολύ άνετα να στρίψει από την μπλε γραμμή, η διασταύρωση είναι εξαιρετικά άνετη για φορτηγά. Εξάλλου, αυτό κάνουν δεκάδες φορτηγά καθημερινά (από εκεί πας σε 2 εργοστάσια μαρμάρου - που παίρνουν καθημερινά όγκους μαρμάρου βάρους παν' κατ' 20τν τη φορά, καθώς και μία μεταφορική με καμιά 30αριά 3-4αξονικά που κυκλοφορούν συνεχώς συν 2-3 μικρότερα εργοστάσια - βιοτεχνίες). Και περνάω άπειρες φορές από το σημείο, ποτέ δεν είδα κάποιον να δυσκολεύεται.

Απλά ο συγκεκριμένος ηλίθιος ήθελε να πάρει την αγωνιστική γραμμή... :tomato:

224v έγραψε:Εάν πήγαινε από τη μπλε γραμμή είχε στοπ!@ οποτε θα έπρεπε να σταματήσει κλπ.

Να σημειώσω επίσης ότι μιλάμε για οδήγηση 4αξονικού πλήρως φορτωμένου, στο αντίθετο ρεύμα! Αν δεν έγινε καθαρό από το πρώτο ποστ...

Νομίζω το να μην είχε σταματήσει στη διασταύρωση ήταν μικρότερη παράβαση... :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#851529 Δεν ξέρω την διαμόρφωση της περιοχής οπτικά, εάν είναι ανεμπόδιστη η θέα σε όλες τις κατευθύνσεις της διασταύρωσης,δλδ εάν μπορεί ο οδηγός του τετραξωνικου από το ύψος της καμπίνας του να ελέγχει σε ικανό μήκος την ύπαρξη οχήματος που ερχεται στην αντίθετη κατεύθυνση, πιστεύω ότι μπορεί να εκτιμήσει εάν θα διασταυρωθεί στην απέναντι λωριδα με αντίθετα ερχόμενο όχημα και να την χρησιμοποιήσει χωρίς κάποιο ρίσκο. Όπως βλέπω στον κόμβο αυτό δεν έχει κάθετη σήμανση κάνω λάθος?, όχι ότι έχει σημασία βέβαια αλλά ίσως είναι κόμβος με μικρή κυκλοφορία, από συγκεκριμένους λιγους οδηγούς της εκεί βιομηχανικής δραστηριότητας.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#851856 αρα εφαρμογή του νομου κατ' επιλογήν... Οκ....
Οτι δηλαδη γινεται με τα κοκινα - τα στοπ - τις μονοδρομησεις = "αφου δεν ερχεται κανενας"....
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#853446 ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
Δε μας φτάνουν τα εγχώρια δίποδα, τώρα έχουμε και τα εισαγόμενα. Που με την ασυλία των διπλωματικών πινακίδων, αδιαφορούν πλήρως για τον ΚΟΚ.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimsabas έγραψε:ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
Δε μας φτάνουν τα εγχώρια δίποδα, τώρα έχουμε και τα εισαγόμενα. Που με την ασυλία των διπλωματικών πινακίδων, αδιαφορούν πλήρως για τον ΚΟΚ.Εικόνα

Πακισταν?
https://greeklicenseplates.blogspot.com ... _3538.html
Άβαταρ μέλους
By g8777
#853454 Βασλακο η φωτο τραβηχτηκε στα ΝουΠου.

Κολομβια.

Ουκρανια.

ΗΑΕ.

Καζακσταν.

Γεωργια.

Αζερμπαιτζαν.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#853512 Πολύ άνετα βέβαια το έκανε αυτό και ο μέσος Ελ οδηγός.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
Dimsabas έγραψε:ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
Δε μας φτάνουν τα εγχώρια δίποδα, τώρα έχουμε και τα εισαγόμενα. Που με την ασυλία των διπλωματικών πινακίδων, αδιαφορούν πλήρως για τον ΚΟΚ.

Πριν χρονια, στην Αγγλια ενας Δημοτικος Αστυνομικος ξεκινησε να κοβει κληση στο οχημα της χιλαρυ κλιντον,ματαια του εδειχναν τα σηματα τους οι US Secret Service και του εξηγουσαν τα σχετικα.
Τους κοιταγε αταραχος και μετα συνεχισε και ολοκληρωσε την κληση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#856138 Η εβδομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά, δεν ξέρω αν θα βρεθούν άλλοι βλαμμένοι που να ξεπεράσουν αυτούς τους δύο.

8 το πρωί περίπου, έχω ξεπετάξει κάτι ψιλο-υποχρεώσεις σχετικές με τη δουλειά που έπρεπε να τακτοποιήσω πριν πάω στο γραφείο και είμαι στο σημείο αυτό, που ονομάζεται 5 Δρόμοι (γιατί είναι μία πλατεία που σχεδίασε μία μοναδική ευφυΐα στην οποία συναντιούνται... 5 δρόμοι). Η εικόνα που βλέπω είναι αυτή:

Εικόνα

Και θέλω να κινηθώ όπως δείχνει η πράσινη γραμμή, δηλαδή να στρίψω δεξιά (στα αριστερά μου ο κυκλικός κόμβος). Να σημειώσω πως ο δρόμος στον οποίον θα βγω είναι στενός και χωράει ΑΚΡΙΒΩΣ 2 αμάξια, σε σημείο που αν πετύχεις κανένα φαρδύ αγροτικό να έχεις ψιλο-θέμα...

Ε, εκεί που έχω σημειώσει τις 2 κόκκινες τελείες είχαν σταματήσει 2 αμάξια με αλάρμ και περίμεναν κάτι ή κάποιον! :yahoo: :yahoo:

Φυσικά, είχαν κλείσει τελείως το ρεύμα που ήθελα να κινηθώ και όλη η κίνηση είχε θέμα! Για παράδειγμα, το βαν που ήταν 2 αμάξια μπροστά μου (ένα μεγάλο transit) λόγω όγκου δυσκολεύτηκε, σε σημείο να έχει μαζέψει μία ουρά από πίσω, σε σημείο που ποτέ δεν έχει! :yahoo: :yahoo: Εδώ που τα λέμε και ένα ΙΧ δεν χωρούσε άνετα και ήθελε λίγη παραπάνω προσοχή... Δυστυχώς, δεν έβγαλα φωτογραφία... Α, να σημειώσω το ότι ο δρόμος που έστριβα (η Παπανδρέου) είναι από τους πιο κεντρικούς της Δράμας και το πρωί πολλοί τον χρησιμοποιούν για να κατέβουν στο κέντρο. :metalo: :metalo:

Γ@μώ τον κάθε ηλίθιο σε αυτή την χώρα των ηλιθίων που θεωρεί δικαίωμά του το να σταματήσει όπου του γκ@βλώσει, ακόμα και πάνω σε στροφή! :s_mad :s_mad