Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kacey
#78475 διαφοροι εξυπνακηδες εδω μεσα με εχουν εχουν επανειλημμενως ειρωνευτει οταν κραζω διαφορους αυτοκτονικους πεζους που τον παιζουν ασυστολα και προσπαθουν να αυτοκτονησουν παιζοντας chicken με τα οχηματα, και με τη δηλωση μου οτι αφου θελουν να παιζουν αυτοι, θα παιξω και εγω μαζι τους (ξεκαθαριζοντας οτι ουτε εχω πατησει κανεναν, ουτε προτιθεμαι και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αφηνω περιθωριο για αντιδραση) με το να μη κανω τιποτα παραπανω απο το να μη τους πατησω, αλλα ΔΕΝ θα περασουν απο εκει που δεν πρεπει. Οταν δηλαδη καποιος μαλακας αποφασιζει να διασχισει το δρομο ενω εχει κοκκινο και εχει δει οτι ερχεται αυτοκινητο, δεν θα του κανω τη χαρη να σταματησω. Οπως επισης για μηχανακηδες, ποδηλατες και λοιπους βλακες που απαιτουν απο τους αλλους να τους προσεχουν οταν οι ιδιοι δεν προσεχουν τον εαυτο τους.

Διαφοροι εδω μεσα με πρωτο τον Λαππα ειρωνευονται οτι θα τα μετανιωσει η σουφρα μου οταν σαπιζω στη φυλακη, στο οποιο απαντουσα οτι οταν φας καποιον σε τροχαιο ατυχημα, ουτε το απεξω της φυλακης δεν βλεπεις. Και αυτο γιατι η ανθρωποκτονια εξ'αμελειας, σε τροχαιο, ειναι πλημμελημα.

Σε αυτο καποιοι μου ειχαν απαντησει οτι δεν ξερω τι λεω, γελοντας και ειρωνευομενοι, φερνοντας παραδειγμα το νταλικιερη που εφαγε 6, τραυματησε 30+ και προκαλεσε εκατονταδες χιλιαδες ευρω ζημιες και το γεγονος οτι τον πηγανε για το κακουργημα τη διαταραξης της ασφαλειες των συγκοινωνιων. Ιδου λοιπον:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231386489

Θεσσαλονίκη
Συνολική ποινή φυλάκισης 29,5 ετών, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας στον 40χρονο οδηγό νταλίκας, που παραπέμφθηκε σε δίκη, για το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, στην Εγνατία οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας.

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος ήταν έξι νεκροί και 31 τραυματίες.

Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικής βλάβης, κατά συρροή, ενώ το δικαστήριο μετέτρεψε την ποινή προς 5 ευρώ ημερησίως, πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον καταβάλει τα χρήματα θα αφεθεί ελεύθερος, καθώς η έφεση δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Η νταλίκα που οδηγούσε ο 40χρονος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δεκάδες οχήματα που εκείνη την ώρα ήταν ακινητοποιημένα, στο ύψος της Μέσης Ημαθίας, περιμένοντας να ολοκληρωθούν εργασίες της ΔΕΗ και να δοθεί στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας.

Στην απολογία του επικαλέστηκε βλάβη στα φρένα της νταλίκας και υποστήριξε ότι ήταν ελλιπής η προειδοποιητική σήμανση.

Εχουμε και λεμε λοιπον: 6 νεκροι, 31 τραυματιες, εκατονταδες χιλιαδες ευρω σε ζημιες = με κατι λιγοτερο απο 54 χιλιαρικα εισαι ελευθερος.

Οποτε να προσεχετε πως περνατε το δρομο, και να μη μου ζαλιζετε τα @@ με Μιντλετονς.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#78511 Το πως αυτό:

Θεσσαλονίκη
Συνολική ποινή φυλάκισης 29,5 ετών, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας στον 40χρονο οδηγό νταλίκας, που παραπέμφθηκε σε δίκη, για το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, στην Εγνατία οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας.

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος ήταν έξι νεκροί και 31 τραυματίες.

Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικής βλάβης, κατά συρροή, ενώ το δικαστήριο μετέτρεψε την ποινή προς 5 ευρώ ημερησίως, πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον καταβάλει τα χρήματα θα αφεθεί ελεύθερος, καθώς η έφεση δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Η νταλίκα που οδηγούσε ο 40χρονος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δεκάδες οχήματα που εκείνη την ώρα ήταν ακινητοποιημένα, στο ύψος της Μέσης Ημαθίας, περιμένοντας να ολοκληρωθούν εργασίες της ΔΕΗ και να δοθεί στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας.

Στην απολογία του επικαλέστηκε βλάβη στα φρένα της νταλίκας και υποστήριξε ότι ήταν ελλιπής η προειδοποιητική σήμανση.

συνδέθηκε με αυτό:

kacey έγραψε:διαφοροι εξυπνακηδες εδω μεσα με εχουν εχουν επανειλημμενως ειρωνευτει οταν κραζω διαφορους αυτοκτονικους πεζους που τον παιζουν ασυστολα και προσπαθουν να αυτοκτονησουν παιζοντας chicken με τα οχηματα, και με τη δηλωση μου οτι αφου θελουν να παιζουν αυτοι, θα παιξω και εγω μαζι τους (ξεκαθαριζοντας οτι ουτε εχω πατησει κανεναν, ουτε προτιθεμαι και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αφηνω περιθωριο για αντιδραση) με το να μη κανω τιποτα παραπανω απο το να μη τους πατησω, αλλα ΔΕΝ θα περασουν απο εκει που δεν πρεπει. Οταν δηλαδη καποιος μαλακας αποφασιζει να διασχισει το δρομο ενω εχει κοκκινο και εχει δει οτι ερχεται αυτοκινητο, δεν θα του κανω τη χαρη να σταματησω. Οπως επισης για μηχανακηδες, ποδηλατες και λοιπους βλακες που απαιτουν απο τους αλλους να τους προσεχουν οταν οι ιδιοι δεν προσεχουν τον εαυτο τους.

Διαφοροι εδω μεσα με πρωτο τον Λαππα ειρωνευονται οτι θα τα μετανιωσει η σουφρα μου οταν σαπιζω στη φυλακη, στο οποιο απαντουσα οτι οταν φας καποιον σε τροχαιο ατυχημα, ουτε το απεξω της φυλακης δεν βλεπεις. Και αυτο γιατι η ανθρωποκτονια εξ'αμελειας, σε τροχαιο, ειναι πλημμελημα.

Σε αυτο καποιοι μου ειχαν απαντησει οτι δεν ξερω τι λεω, γελοντας και ειρωνευομενοι, φερνοντας παραδειγμα το νταλικιερη που εφαγε 6, τραυματησε 30+ και προκαλεσε εκατονταδες χιλιαδες ευρω ζημιες και το γεγονος οτι τον πηγανε για το κακουργημα τη διαταραξης της ασφαλειες των συγκοινωνιων. Ιδου λοιπον:

για να βγάλει αυτό το συμπέρασμα:

kacey έγραψε:Εχουμε και λεμε λοιπον: 6 νεκροι, 31 τραυματιες, εκατονταδες χιλιαδες ευρω σε ζημιες = με κατι λιγοτερο απο 54 χιλιαρικα εισαι ελευθερος.

Οποτε να προσεχετε πως περνατε το δρομο, και να μη μου ζαλιζετε τα @@ με Μιντλετονς.

είναι κάτι που μόνο εσύ το ξέρεις και ειλικρινά δεν θα μπω καν στην λογική να ψάξω τους περίεργους συνειρμούς που κάνεις με το μυαλό σου.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#78516 Να σε βοηθησω λοιπον:

Κατ'αρχας το συμπερασμα δεν αλλαζει: 6 νεκροι, 31 τραυματιες, εκατονταδες χιλιαρικα σε ζημιες και δεν θα παει ουτε μια μερα φυλακη αν εχει να πληρωσει τη ποινη.

Απο κει και περα η συνδεση ειναι η εξης:

οταν εγω ελεγα οτι δεν θα σκασω για το καθε αυτοκτονικο |λογοκρισία| που δεν μπορει ή ακομα περισσοτερο δεν γουσταρει να κυκλοφορει σαν ανθρωπος αναμεσα μας, και οταν χρειαστει θα κανω το ελαχιστον (να μην τον πατησω) αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα σταματαω/κανω ακρη/αφηνω να περασει οποιος ΔΕΝ πρεπει να περασει αλλα το εκβιαζει (οπως επισης οταν ελεγα οτι οσοι κανουν ποδηλατο σε δρομους οπως η παραλιακη, η Κηφισιας κλπ κλπ ειναι μελλοθανατοι), ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ και καποιοι αλλοι με ειρωνευοσασταν οτι "οταν με τσουζει η σουφρα μου στη φυλακα θα το ξανασκεφτω αλλα θα ειναι αργα".

Οταν λοιπον εγω απαντουσα "ανθρωποκτονια εξ'αμελειας σε τροχαιο = φυλακη? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ παπαρες, μαθετε οτι ειναι πλημμελημα και κανεις δεν παει στη φυλακη για κατι τετοιο" (αν δεν μιλαμε για ειδικες συνθηκες πχ να εισαι λιωμα κλπ, οπου και εκει ΠΑΙΖΕΙ το πραγμα), συνεχιζατε να μου απαντατε ολο ειρωνια οτι λεω μαλακιες.

Παρτε λοιπον τωρα τον τυπα που ενω εφαγε τοσο κοσμο και προκαλεσε τετοιο χαμο, θα παει σπιτι του. Μεταξυ αλλων παρτε ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ειναι το ιδιο παραδειγμα που καποιος απο εσας μου παρεθεσε ως "να που τον πανε για κακουργημα και θα τον πηδηξουν" οπου το κακουργημα ηταν "διαταραξη της ασφαλειας των συγκοινωνιων" (το πως αυτο συγκρινεται με το να φας σε τροχαιο ενα |λογοκρισία| που εκανε |λογοκρισία| και εφαγε το κεφαλι του, μονο εκεινος που εκανε τη συγκριση το ξερει).
Άβαταρ μέλους
By kacey
#78518 Να δω ρε πστ μου ποτε θα ξεμεινεις απο εξυπναδες του κωλου...Καταληγουμε στο οτι ανθρωποκτονια εξ'αμελειας σε τροχαιο ΔΕΝ σε στελνει στη φυλακη, ή θα επιμεινεις στις μιντλετονς οτι θα στεναξει η σουφρα μου στα κατεργα αμα δεν κανω ακρη για τον |λογοκρισία|?
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#78519 Έχεις μείνει πραγματικά με την εντύπωση ότι δίνω το παραμικρό ενδιαφέρον στον συσχετισμό που προσπαθείς να κάνεις επειδή έφαγες την φλασιά από μια καταδικαστική απόφαση για ένα ατύχημα;

Εντάξει, ότι σου φτιάχνει την νύχτα, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#78521 Εγω δεν προσπαθω να κανω κανενα συσχετισμο. Αν δεν θες να δεις τη συνδεση, προβλημα σου. Συνεχιζε να νομιζεις οτι ο κοσμος παει φυλακη επειδη καποιος μαλακας αποφασισε να παιξει chicken εναντιον οχηματος. Σε καλο θα σου βγει...Τα γεγονοτα ειναι οτι:

α) εσυ μου ελεγες ειρωνικα οτι θα στεναξει η σουφρα μου στη φυλακη αμα γινει καμμια μλκια επειδη δεν γουσταρω να εκβιαζει ο καθε μαλακας να περασει απο οπου και οποτε γουσταρει, ή επειδη καποιοι ΒΛΑΚΕΣ κανουν ποδηλατο σε τεραστιους δρομους.

β) συνεχιζες να με ειρωνευεσαι οταν σου ελεγα οτι το παραπανω ειναι πλημελλημα και κανεις δεν παει φυλακη για αυτο.

γ) και τελικα αυτος που εφαγε 6 ανθρωπους, τραυματισε 31 και εκανε εκατονταδες χιλιαρικα ζημιες, ΔΕΝ παει φυλακη αν εχει να πληρωσει τη ποινη. Αλλοι που τρωνε εναν, τρωνε και κατι χρονια με αναστολη και πανε σπιτι τους.

ΥΓ Α και που΄σαι, το κολπακι "εγω δεν δινω το πραγματικο ενδιαφερον για αυτο που λες" που πετας ΠΑΝΤΑ και ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ δεν μπορεις να απαντησεις, το εχουμε παρει χαμπαρι ολοι στο φορουμ. Μια χαρα απαντουσες οταν νομιζες οτι ειχες δικιο ομως.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
kacey έγραψε:Εχουμε και λεμε λοιπον: 6 νεκροι, 31 τραυματιες, εκατονταδες χιλιαδες ευρω σε ζημιες = με κατι λιγοτερο απο 54 χιλιαρικα εισαι ελευθερος.

εγω άλλο ακουσα http://www.megatv.com/megagegonota/arti ... d=34470501
με 18,000€ ειναι ελευθερος :s_omg
Άβαταρ μέλους
By g8777
kacey έγραψε:Οποτε να προσεχετε πως περνατε το δρομο, και να μη μου ζαλιζετε τα @@ με Μιντλετονς.

Εικόνα

Αλλιως εισαι ΚΟΤΑ. :svivhaha:

ΛΥΡΑΤΗ :svivhaha: :svivhaha:

Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
By theo13
alexandros.K έγραψε:

εγω άλλο ακουσα http://www.megatv.com/megagegonota/arti ... d=34470501
με 18,000€ ειναι ελευθερος :s_omg

Αυτό που ισχύει είναι οτι η κάθε μέρα είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ για ΟΛΗ την ποινή και όχι μόνο την εκτιτέα χωρίς να συμπεριλαμβάνονται κρατήσεις κλπ οι οποίες διπλασιάζουν σχεδόν το ποσό. Αν ισχύει το 5ευρω μιλάμε για περίπου 100.000 ευρώ. Τα 18.000 του Mega δε ξέρω πως προέκυψαν
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#78599 Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Πολλά παίζουν ρόλο σε ένα ατύχημα. Αν ένας πεζός περάσει με κόκκινο και έχεις το περιθώριο να φρενάρεις αλλά δεν το κάνεις τότε έχεις δολοφονικές τάσεις...
Στο τροχαίο με τη νταλίκα ναι η ποινή δεν ήταν και τόσο βαριά ωστόσο σε αυτό δεν έφταιγε μόνο ο οδηγός της αλλά πολλοί άλλοι παράγοντες (δεν υπήρχε προειδοποίηση για έργα, δεν υπήρχε έξοδος διαφυγής κλπ).
Άβαταρ μέλους
By kacey
#78651 Η ποινη μια χαρα βαρια ηταν, εφαγε σχεδον τριανα χρονια. Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ΚΑΙ σε αυτη τη περιπτωση, μπορει να πληρωσει και να παει σπιτι του οποτε οι παπαριτσες του στυλ "θα σαπισεις στη φυλακη και τοτε να δουμε ποσο μαγκας εισαι" να κοπουν.

Οσο για τη νοοτροπια μου ως οδηγος, τα εχουμε πει: θα κανω αυτο που πρεπει (ΔΕΝ θα πατησω κανεναν) αλλα ΜΟΝΟ αυτο. Φυσικα και δεν θα κανω τα χατηρια του καθε |λογοκρισία| που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ κανει οτι γουσταρει, εχοντας δει και γνωριζοντας οτι πλησιαζει οχημα και ενω αυτος εχει κοκκινο/απαγορευτικο/στοπ/whatever. Εγω ο ιδιος που σταματαω με το παπι σε διαβασεις για να περασουν οι πεζοι, με κινδυνο να με παρουν μαζι τους τα αυτοκινητα που δεν σταματανε και περνανε απο γυρω μου. Για αυτο να λειπει το κυρηγμα.

g8570799302572049676-245~Y&@#($
το αν ειμαι κοτα λυρατη, το εχουν διαπιστωσει πολλοι εξυπνοι και μαγκες που εχουν μαθει να κυκλοφορουν σαν να ειναι στην ΑνωΚατω ΠεραΔωθε με τους 5 κατοικους και τα 50 προβατα.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#78653 Πάντως αν κάποιος εποχούμενος κρίνοντας από απόσταση δεκάδων μέτρων και αποφασίζοντας να "μη σταματήσει/κάνει στην άκρη/αφήσει να περάσει όποιος αυτός αποφασίσει ότι ΔΕΝ πρέπει να περάσει" και εσκεμμένα χτυπήσει τον γυιό μου που περνάει τον δρόμο (έστω και απρόσεκτα) γυρνώντας από την σχολή, η την μάνα μου που περνάει τον δρόμο με μπαστούνι, είναι σίγουρο ότι δεν θα ξανακυκλοφορήσει σε δρόμο χωρίς σωματοφύλακες.

Και στην καθομιλουμένη, GAME OVER!