Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#836355 Η αστυνομία, ή μάλλον η τροχαία, είναι άλλο ένα πολύ σύντομο ανέκδοτο: μια φορά έχω πάρει την τροχαία για διπλοπαρκάρισμα...
"Ναι ναι κατεγράφη κύριε".
Νομίζω, καταλαβαίνεις πού κατεγράφη...
Ακόμα έρχονται.

Είμαστε Αφρική. Αν και νομίζω πολλές αφρικανικές χώρες έχουν προχωρήσει και πλέον 'δεν είναι Αφρική'.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
leobsch έγραψε:Όσα έχουν άδεια αναγράφουν και τον αριθμό αδείας γι αυτό το λόγο, για να μην τους λένε τίποτα.
Αυτός δεν έχει.
Ούτε κι επικαλέστηκε καμιά άδεια.

Που το ξερεις; Ειπες πως ησουν περαστικος. Αληθεια θα παρκαρες μπροστα απο βουλκανιζατερ, συνεργειο αυτοκινητων με την ιδια ανεση που πηγες να παρκαρεις στο συνεργειο μηχανων;

Δεν υπαρχει συνεργειο που να μην εχει αδεια διελευσης στο πεζοδρομιο του, ειναι στα προαπαιτουμενα της αδειας ( με τον αριθμο πρωτοκολλου παιρνεις χαρτια απο πυροσβεστικη, δημο, υγειονομικο κλπ και μετα εκδιδεται η οποια αδεια ).

Τα μηχανακια προφανως οριοθετουσαν τον χωρο για να μην βγαινει 100 φορες την ημερα να κανει την ιδια κουβεντα, αλλα δεν ειναι αρκετο οπως βλεπεις.
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#836357 Αν είχε αναρτήσει τον αριθμό αδείας δεν θα χρειαζότανε τίποτα απ' όλα αυτά.
Δεν τον έχει αναρτήσει, προφανώς, επειδή δεν έχει.

Μια λύση είναι να στείλω τον συνάδελφο που προανέφερα (μόνο του). :s_biggrin
Αλλά πως θα τον πείσω να παρκάρει εκεί;
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#836360 Όχι γιατί η είσοδος είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της πρόσοψης κι εγώ ήμουνα μακριά από την είσοδο.
Τον δρόμο τον χρησιμοποιεί ως πάρκινγκ των πελατών του, αν θέλει να βάλει κάποιο μηχανάκι μέσα το βάζει από την είσοδο που ανέφερα.
Αν ήμουν πελάτης του θα με άφηνε να παρκάρω, δεν θα "εμπόδιζα".
Άβαταρ μέλους
By g8777
#836383 Δεν χρειάζεται, αρκεί που 1.είναι συνεργείο για δικυκλους
2.εξερραγη ο νικοπαππας που του θιξαμε τις αμοιβάδες τους δικυκλους.

"Έχει συνεργείο= νόμιμος".

Διάσημηατακαφιλιππασυριγου.txt
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Δεν χρειάζεται, αρκεί που 1.είναι συνεργείο για δικυκλους

Έτσι όπως αρχικά περιέγραψε τη φάση ο loebsch , δόθηκε η εντύπωση ότι έκλεισε εισοδο έξοδο.

Αφού εξηγησε τελικά ότι πάρκαρε μακριά από την εισοδο, τι άλλο να πούμε

Κλασική περίπτωση κατάληψης οδοστρώματος αλλά, όπως αναφέρθηκε, η τροχαία (και γενικότερα το κράτος) είναι ανέκδοτο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Δεν χρειάζεται, αρκεί που 1.είναι συνεργείο για δικυκλους

1. Σκασε
2. Αμα ερθω εκει....θα βογγηξεις
3. Μυγοχεσμα
4. Σκασε
:inlove:
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#836403 Αυτή η κατάληψη και ιδιοποίηση δημόσιας ιδιοκτησίας είναι άκρως τριτοκοσμική.
Μόνο αν γίνει κανένα κίνημα σαν αυτό με τις παραλίες κάτι θα ψιλογίνει αλλά και πάλι προσωρινά (δεν νομίζω τελικά να έγινε κάτι το φοβερό με τις παραλίες και σίγουρα όχι κάτι μη αναστρέψιμο).
Τι να σας πω παιδιά, αυτή η χώρα δεν ισιώνει. Με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#836413 Τον Ερντογάν εννοείς;
Πλάκα πλάκα είναι μόνη μας ελπίδα :lol: αφού αποδείξαμε ότι κάτι της προκοπής δεν μπορούμε να φτιάξουμε.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#836583 Θα ξερασω ΓΤΧΜου :s_mad

Σάλος στην Ιρλανδία για ρατσιστική συμπεριφορά - Δεν δόθηκε μετάλλιο σε μικρή αθλήτρια της ενόργανης

https://twitter.com/mhdksafa/status/1705255758978269390