Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#203770 Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι θέμα του συμπλέκτη...
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#203775 Πιθανότατα είναι του μεκατρόνικ , το οποίο αλλάχτηκε τον Αύγουστο του 2014* . Ο δίσκος είναι φθαρμένος (και) από το προηγούμενο μεκατρόνικ, οπότε για αυτό κάνω την αλλαγή 1-2 χειροκίνητα , για να είναι σε πιο νορμάλ στροφές και όχι στις 1200-1300 που την αλλάζει στο D και νιώθεις λες και είσαι μέσα σε σογιούζ που μπήκε στην ατμόσφαιρα.
Στις υπόλοιπες δεν έχει θέμα.

* Υπάρχει μακροσκελές ποστ στο ακατανόμαστο φόρουμ ,αλλά και εδώ στις πρώτες σελίδες του vw topic όταν το πήρε στο χέρι και ο dimik, για το πως με άφησε στην εθνική με 150 km/h και την αντίδραση της karenta.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#203788 Διευκρίνηση δεν το πήρα στο χέρι... Έκανε ένα σκορτσαρισμα όταν άφηνα το φρένο και κυλουσε το αυτοκίνητο χωρίς γκαζι οπότε άλλαξα μεκατρονικ στην μισή τιμή κι εκτός εγγύησης λόγω έκπτωσης της αντιπροσωπιας και ησυχασα. Είχα αλλάξει και δίσκο εντός εγγύησης.

Το DSG είναι ο λόγος που δεν ξαναγοραζω χειροκίνητο παρόλο που έχω ένα, διπλοσυμπλεκτο και ξερό ψωμί κι ας δίνω 200 ευρώ τον χρόνο για βλάβες. Συνολικά έχω δώσει 1100 ευρώ σε 7-8 χρόνια κυκλοφορίας.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimik έγραψε:
Το DSG είναι ο λόγος που δεν ξαναγοραζω χειροκίνητο παρόλο που έχω ένα, διπλοσυμπλεκτο και ξερό ψωμί κι ας δίνω 200 ευρώ τον χρόνο για βλάβες. Συνολικά έχω δώσει 1100 ευρώ σε 7-8 χρόνια κυκλοφορίας.

< >

Εικόνα

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#204925 Εικόνα

Χθες, για καμιά 250αριά χιλιόμετρα. Audi A4 allroad 2.0T με ότι έξτρα υπάρχει.
Αστικές και περιαστικές διαδρομές. Αττική οδό, άδεια Κηφισίας, άδεια Αθήνα, ωραία πράγματα :shifty:
Ωραίο κιβώτιο. Seamless η παροχή ισχύος που λένε και τα περιοδικά. Στις 4200 είχε 200 στο κοντέρ. :superman:
Καλό αυτοκίνητο..... :)
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
popolaros έγραψε:ποιοτητα κυλισης;

Πολύ καλή. Στα σοβαρά κομμάτια του δρόμου πέταγε, ήταν ήσυχο μέσα, ούτε τσικ που λένε :lol: απόλαυση, στα δε χαντάκια σαμάρια και λοιπές ελεεινότητες των δρόμων στη θέση Auto της ανάρτησης πέρναγε μεν από πάνω με γρήγορη απόσβεση αλλά ποτέ ενοχλητική. Εάν ο παράγοντας αξιοπιστία θεωρηθεί άγνωστη ποσότητα και δικαίως σε μια πιθανή σύγκριση για αγορά μεταξύ Audi και BMW δεν θα δίσταζα στιγμή να πω Audi. Χωρίς να μπλέκω στη μέση αντιπροσωπείες, εγγυήσεις, τιμές αγοράς, τιμές ανταλλακτικών και τα συναφή.
Ξαναλέω, πολύ καλό αυτοκίνητο :)
Άβαταρ μέλους
By dimik
#205001 audi bmw ή Mercedes για κάποιον που θέλει άνεση, πολυτέλεια και ταχύτητα στο μικρότερο δυνατό κόστος αγοράς και συντήρησης λοιπόν? Το κιβώτιο ήταν DSG και είχε τις ηλεκτρονικά ρυθμιζομενες αναρτήσεις?
Ρωτάω για όσους έχουν οδηγήσει τα αντίστοιχα C klasse και 3 series. Αυτόματα με τουλάχιστον 170 άλογα και όλα τα καλούδια.

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#205034 Στο pro f/l A4 allroad δεν έμπαιναν τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.Δε θυμαμαι αν το αλλαξαν στο f/l.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
BEAMS έγραψε:σε μια πιθανή σύγκριση για αγορά μεταξύ Audi και BMW δεν θα δίσταζα στιγμή να πω Audi.

Γιατί φίλε μου; Εντελώς βαρετά αυτοκίνητα για μένα τα DKW.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#210968 Βρέθηκα προχθές τυχαία σε μια αντιπροσωπία ΝΙΣΣΑΝ και είπα να ρίξω μια ματιά στο x-trail :s_crazy

Έρχεται ο φιλικός πωλητής και με τα πολλά με είπε ότι δεν είχε ένα έτοιμο να με δώσει για δοκιμή, αλλά μπορούσα να δοκιμάσω ένα qashqai που φοράει τα ίδια κινητήρα-κιβώτιο (1,6 ντίζελ με το αυτόματο).

Σημειωτέον... Αυτή τη στιγμή δε βγαίνει κανένα ελεφαντάκι με αυτόματο και τετρακίνηση :dizzy: :s_wacko

Με τα πολλά είπα να δοκιμάσω το κασκάι... Εξοπλισμός ήταν ο μεσαίος.

Κινητήρας
Τραχύς και θορυβώδης, αλλά ανέβαζε εύκολα σαλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσεις πρόβλημα όσο φορτωμένο κι αν είναι το όχημα (πιστεύω δλδ :lol: )

Κιβώτιο
Απολαυστικό. Δεν έχω οδηγήσει τα αυτόματα της ΦάουΒε ή της ZF (υποθέτω θα είναι πιο εντυπωσιακά), αλλά έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει χωρίς να προβληματίσει.

Κύλιση
Πολύ σκληρό, γενικότερα δε με άρεσε καθόλου. Κούτσουρο. Βέβαια όταν το ψιλοπίεσα δεν προβλημάτισε, αλλά η μαγκιά είναι να μην προβληματίζει όντας πιο ευγενικό στη γέρική μου πλάτη...

Εσωτερικό
Νταξ. Σίγουρα φταίει που έχω συνηθίσει σε εσωτερικό με άπλετο φως και ορατότητα (Πικασσό ντε), αλλά από όποια μεριά και να το δεις είναι ένα εσωτερικό που δε σε φτιάχνει.

Χώροι.
Απλά επαρκείς. Αρκεί να πω ότι ο πωλητής μόλις με είδε μετά το πέρας της δοκιμής, με είπε "μικρό ε;" :lol:

Οβερόλ
Το σοκ με ήρθε όταν είδα την τιμούλα όμως. Το αμάξι είχε περί τα 7οοο χλμ και ήταν για πώληση. 29οοο αργύρια περίπου θαρρώ ότι είδα στο ταμπελάκι. Εάν ήταν όντως τόσα (δεν κάθισα να το αναλύσω περισσότερο γιατί δε με άρεσε καθόλου το αμάξι) μιλάμε για τρέλα. Προσωπικά δε θα έδινα με τίποτε τόσα χρήματα για το συγκεκριμένο. Α τσα πριμιουσύνη η Νισσάν :help: Στα ίδια χρήματα παίρνεις ένα τέτοιο http://ww3.autoscout24.de/classified/28 ... asrc=st|as που είναι περίπου 4 φορές καλύτερο αυτοκίνητο.

Το οποίο έχω ήδη βέβαια οδηγήσει :shifty: και ευτυχώς κατάφερα να μεταπείσω φίλο να το χτυπήσει αντί του απαράδεκτου Tiguan :vava: 160 τετράποδα με 9άρι κιβώτιο :inlove: Επικό :inlove: :inlove:

Επόμενες δοκιμές: Jazz CVT, H-RV 1.5 μπιτζίνα με τα 130 και prius :lol:
Άβαταρ μέλους
By iceman
#211004 Αν και ειναι κάπως δύσκολο να βγάλεις πλήρη συμπεράσματα απο ένα test drive ως κάτοχος θα επιβεβαιώσω τα γραφόμενα σου καθώς και το ακατανόητο της τόσο υψηλής τιμής....
Για Κυριακή crv έχεις δίκιο αλλα ούτε η τιμή ειναι αυτή του link (ειναι πανάκριβη εδώ) ούτε ειναι το ίδιο όμορφο εξωτερικά με το Qq
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#211006 και εδω παρουσιαζουν το kakakakakaaskai σαν το καλυτερο αυτοκινητο του συμπαντος....

ωπα λαθος,

μετα το υπεροπλο renegade....
Άβαταρ μέλους
By mirage
#211008 Εγω εχω τελειως αλλη εικονα απο το 1500αρι χειροκινητο που οδηγησα στην χωρα των υδραυλικών.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#211009 Και που υποθέτω θα έκανε γύρω στα 2ο.οοο γιουρόνια;

Έτσι τρώγεται (με το ζόρι).