Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Τελικά είναι ακριβώς ίδιο χρώμα με του γιου; Για βάλε καμιά φωτό να τα δούμε.

ναι ειναι ιδιος κωδικος(QNC το λεει η ρενωλτ) Υποψιν παιδες εαν καποιος αγορασει καινουριο ρενω,αξιζει να το δειτε αυτο το χρωμα.Το ειδα σε Μεγκαν,σε Καντζαρ και στο Κλιο μας και ειναι απιστευτο το βαθος και οι αποχρωσεις που παιρνει.Στην σκια δεν κανει τιποτα,μολις το δει ηλιος αρχιζει και παιρνει πολυ ωραιες αποχρωσεις του λευκου/ζαχαρι κλπ

Φωτο δεν εχω γιατι κατεβηκε η αγγελια,Εχω καποιες στο μειλ μου που του ειχα ζητησει απο κατω κλπ αλλα δεν ξερω να τις βαλω εδω :tomato: αλλα αυτο εδω ειναι ολοιδιο με το Γερμανικο που θα φερω εκτος του οτι αυτο δεν εχει μαυρο ουρανο εξωτερικα.Για το χρωμα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειναι φωτογραφημενο σε σκια.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Ove20 έγραψε:Το ομορφότερο της κατηγορίας του για μένα. Καλοτάξιδο!

και εμενα μου αρεσει πολυ οπτικα.Χαιρομαι να το βλεπω.
Ντρεπομαι να το πω,αλλα κατεβαινα στο γκαραζ να δω το Γαλλικο που ειχαμε φερει οσο περιμεναμε τα χαρτια.Και δεν κατεβαινα για το Μητσο ρε πστ μου. Τι ανωμαλιες ειναι αυτες στα γεραματα μου λετε? :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimviii έγραψε:
Φωτο δεν εχω γιατι κατεβηκε η αγγελια,Εχω καποιες στο μειλ μου που του ειχα ζητησει απο κατω κλπ αλλα δεν ξερω να τις βαλω εδω

Σ'αυτές που έβαλες δεν φαίνεται καθόλου το χρώμα, είναι χάλια ο φωτισμός. Για να ανεβάσεις φωτό, είναι πανεύκολο, χρησιμοποιείς το παρακάτω:
https://snipboard.io/
Μπορείς να κάνεις copy την φωτογραφία, μετά paste και σου δίνει link.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
axel12p έγραψε:Dimviii πόσο είπαμε ότι τα δίνεις τα Clio; :lol:

Μακρια τα χερια απο τα κλιο μου :rtfm:
βγηκε χθες ενα με καπως αρκετα χλμ,αλλα καλη τιμη και φουλ εξτρα τα παντα ολα.Εαν ειναι καθαρο αξιζει τα χρηματα του.Ειναι απο ιδιωτη ομως,οχι απο αντιπροσωπεια.Ειναι απο αυτο που εβαλα τις φωτο παραπανω.

9900+800 μεταφορα+ 500 τελωνειο/εκτελωνιστης+120 κτεο/πινακιδες=11320.Με λιγο παζαρι μπορει και στα 11.000 τελειωμενο στην Ελλαδα.Πολυ αυτοκινητο για τα λεφτα του.

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 45fb1bc1c6
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#735670 Πολύ πέραση τα Clio. Χθες είχα πάει στη Spotawheel και έπεσα σε παραλαβή ενός από πελάτη.
Κόκκινο εξωτερικό, με ... κόκκινο ταμπλό :s_hang . Δεν ήξερα ότι βγαίνει τέτοιος ακαταμάχητος συνδυασμός.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πέρα από παντελή έλλειψη γούστου :s_laughat , φάνηκε και τελείως άσχετος με το αντικείμενο. Ρωτούσε κάτι αστείο για το ραδιόφωνο και δεν ήξερε τι είναι το cruise control, και στο τέλος έφυγε χωρίς να ανάψει φώτα. Αυτό δεν τον απασχόλησε να το μάθει.

Το λευκό πάντως νομίζω του πάει πολύ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
PeterPan έγραψε:Δίνει μαζί και 4 ζάντες αλουμινίου με χειμερινά

< >

και στο δικο μου δινει.Ενω δεν το εγραφαν στην αγγελια,οταν μου εστειλαν τις εξτρα φωτο που ειχα ζητησει,τα ειχαν φορτωμενα ηδη μεσα στο αυτοκινητο εχωντας ριξει τα πισω καθισματα.Ασχημες ζαντες αλουμινιου,αλλα τα χειμερινα ηταν bridgestone απο οτι ειδα και σε πολυ καλη κατασταση.
Γενικα στη Γερμανια βλεπω συνηθιζεται να τα δινουν μαζι με το αυτοκινητο το 2ο σετ με τα χειμερινα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#735676 Καμιά φορά το κάνουν σαν δώρο.
Ίσως αν του ζητούσες, εφόσον δε σου αρέσουν τόσο, να σου άλλαζε το σετ ζαντών με κάποιο άλλο από ένα παρόμοιο αυτοκίνητο. Ρώτα τον.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#735678 δεν ξερω αν θα τα κρατησω η θα τα πουλησω.Εαν θα τα κρατησω θα ειναι για τον γιο,που προβλεπετε να κανει μπολικα ταξιδια στη Κοζανη τα επομενα χρονια, μιας και σπουδαζει εκει η κοπελια του.
Εμενα μου ειναι παντελως αχρηστα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#735690 Άμα σερνικό δεν κυνηγήσει μνι δεν γίνεται :shifty:
Βασικά έτσι πρέπει, για να καταλάβει μερικά πράγματα :iconcool:
Κρίμα που δεν πρόλαβε τις στροφές του Δομοκού για να τεστάρει τα 26,5kg :innocent:
Μονορούφι Αθήνα-Κζάν το έβγαζε και τέζλα πάντως :roll: :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Μονορούφι Αθήνα-Κζάν το έβγαζε και τέζλα πάντως :roll: :shifty: :lol:

Aνοιξη, φθινοπρ' μονο χωρις ερκοντισια κλπ. Χμωνα να βανεις αλσιδ'ς δεν η θερος να σκαει ο τζτιτζικας ομως; :roll: :shifty: :roll:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
dimviii έγραψε:Ντρεπομαι να το πω,αλλα κατεβαινα στο γκαραζ να δω το Γαλλικο που ειχαμε φερει οσο περιμεναμε τα χαρτια.Και δεν κατεβαινα για το Μητσο ρε πστ μου. Τι ανωμαλιες ειναι αυτες στα γεραματα μου λετε? :lol:

Θες γιατρό. :rtfm:
Καλοτάξιδα και τα 2 να είναι.